Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, xavier είπε

απλα φοβαμαι το walking dead εχει εξαντλησει το genre...αν δε μιλουσαμε για HBO θα ημουν φουλ αντιθετος....Επειδη μιλαμε για hbo εχω μια ελπιδα οτι μπορει να παει το genre παραπερα...

Season 8 of Game of Thrones entered the chat.
😂

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά, κατά τη διάρκεια γκέιμ το ps4 φρίζαρε (!) μήπως γνωρίζει κάποιος σχετικά με το τι μπορεί να προκαλέσει φριζαρισμα ? στο αρχικο μενου του Ps4 πηγαινε κανονικά αλλα το γκειμ πάγωσε και έκλεισα την εφαρμογή και την ξανα άνοιξα και έπαιζε κανονικά.. ένα χρονο το εχω το ps4 και δεν μ εχει κανει τπτ αναλογο ποτέ και το καθαρίζω απο σκόνες κλπ αρκετά συχνα..

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Χαρμανης είπε

Μια ερώτηση παιδιά, κατά τη διάρκεια γκέιμ το ps4 φρίζαρε (!) μήπως γνωρίζει κάποιος σχετικά με το τι μπορεί να προκαλέσει φριζαρισμα ? στο αρχικο μενου του Ps4 πηγαινε κανονικά αλλα το γκειμ πάγωσε και έκλεισα την εφαρμογή και την ξανα άνοιξα και έπαιζε κανονικά.. ένα χρονο το εχω το ps4 και δεν μ εχει κανει τπτ αναλογο ποτέ και το καθαρίζω απο σκόνες κλπ αρκετά συχνα..

Σκληρός δίσκος ίσως. Κοίτα μήπως το ξανακάνει και ήταν απλά κάτι τυχαίο, αλλιώς δες την υγεία του δίσκου (χρειάζεσαι pc γι' αυτό).

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκεί πήγε το μυαλό μου και εμένα, είναι αλλαγμένος ο σκληρός εδώ και κανένα 2 μηνο με ssd samsung . Θα δω αν το ξανακάνει. Δεν μ ξανα έτυχε Πάντος τοσο καιρο 

Επεξ/σία από Χαρμανης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Χαρμανης είπε

Σου εβγαλε κανα κωδικο error? Κοιτα το error history στις ρυθμισεις να δεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Χαρμανης είπε

Εκεί πήγε το μυαλό μου και εμένα, είναι αλλαγμένος ο σκληρός εδώ και κανένα 2 μηνο με ssd samsung . Θα δω αν το ξανακάνει. Δεν μ ξανα έτυχε Πάντος τοσο καιρο 

Δοκιμασε & με τον original σκληρο του (μετα απο backup στο PS plus ή σε USB drive), αν κανει το ιδιο, τοτε μηπως φταιει η υπερθερμανση (δοκιμασε να το τοποθετησεις σε πιο ανοιχτο χωρο για να αεριζεται καλυτερα) ή χρειαζεται update το παιχνιδι η το firmware του PS4. Μπορει να φτιαξει και με Rebuild Database απο το Safe Mode... 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Χαρμανης είπε

Ποιο παιχνίδι είναι ?

Επίσης : τα παγώματα και CTD (crash to desktop/dashboard) βλέπε: μπλε οθόνη δεν είναι και τόσο σπάνια και πολλές φορές είναι ανάλογα με το παιχνίδι...
Metro Exodus, Anthem, Metro redux, Hunt Showdown πχ είναι τιτλοι που εχουν θέμα με freeze-αρίσματα και CTD.

Μερικές φορές, λύνεται με το σβήσιμο του παιχνιδιού και install ξανά, αλλές φορές οχι.

Αμα το κάνει συχνά και σε πολλά παιχνίδια, ενδέχεται να είναι και κανας' σκληρός

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gregdel είπε

Αν δεν κάνω λάθος συζητάμε για 1 πάγωμα που έγινε σε 1 παιχνίδι μετά από 1 χρόνο;

Χαχα ναι . Πότε ξανά στο παρελθόν 

4 ώρες πριν, red1 είπε

Ποιο παιχνίδι είναι ?

Επίσης : τα παγώματα και CTD (crash to desktop/dashboard) βλέπε: μπλε οθόνη δεν είναι και τόσο σπάνια και πολλές φορές είναι ανάλογα με το παιχνίδι...
Metro Exodus, Anthem, Metro redux, Hunt Showdown πχ είναι τιτλοι που εχουν θέμα με freeze-αρίσματα και CTD.

Μερικές φορές, λύνεται με το σβήσιμο του παιχνιδιού και install ξανά, αλλές φορές οχι.

Αμα το κάνει συχνά και σε πολλά παιχνίδια, ενδέχεται να είναι και κανας' σκληρός

Το ratchet and clank Είναι και είναι digital μορφή 

5 ώρες πριν, ison είπε

Σου εβγαλε κανα κωδικο error? Κοιτα το error history στις ρυθμισεις να δεις.

Όχι τπτ απολύτως. Error μου είχε βγάλει μια φορά στο days gone αλλα μετα δεν έβγαλε τπτ ξανά. 

4 ώρες πριν, kostis76 είπε

Δοκιμασε & με τον original σκληρο του (μετα απο backup στο PS plus ή σε USB drive), αν κανει το ιδιο, τοτε μηπως φταιει η υπερθερμανση (δοκιμασε να το τοποθετησεις σε πιο ανοιχτο χωρο για να αεριζεται καλυτερα) ή χρειαζεται update το παιχνιδι η το firmware του PS4. Μπορει να φτιαξει και με Rebuild Database απο το Safe Mode... 

Ποιος καθεται τωρα να αλλάξει δίσκους ασε που θέλει μετα να ξαναπεράσω ολα τα γκείμσ. Rebuild database εκανα πριν λίγες μέρες. Τι να πω δεν ξέρω..Όσο για θερμοκρασίες το έχω σε μέρος που ψύχεται καλά  το έχω και vertical 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/3/2020 στις 12:11 ΜΜ, Fotis13 είπε

New entry 

88189326_870332940079329_3195904406407086080_n.jpg

θέλω να το πάρω εδώ και πολύ καιρό, αλλά δε θέλω να είμαι σπάταλος μιας και έχω μαζέψει ένα σωρό τίτλους 

βέβαια το είχε ένα 20αρικο στο store πρόσφατα 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά σκεφτομαι την αγορά PS4 slim 1 tb σε προσφορά με φιφα 20 και ένα ακόμη DualShock στα 320 . Πιστεύεται αξίζει η αγορά αυτη τη στιγμή ;

Επεξ/σία από nikos5424
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Χαρμανης είπε

στο skroutz έχει PS4 PRO  στα 316euro πιστεύω συμφέρει και τσίμπα κ ενα χειριστήριο και εισαι κομπλέ και εχει και ps4 pro Με φιφα 20  στα 329 ευρο

Δεν έχω 4κ tv και το 2ο χειριστήριο το θέλω γιατί τα παιχνίδια που κυρίως θα παίξω είναι φιφα και 2κ.. σίγουρα και κάποια αλλά όπως Spider-Man και οποιον άλλο τίτλο μου κεντρίσει το ενδιαφέρον! Το θέμα είναι πως αυτη τη στιγμή δεν έχω άλλη κονσόλα. Ρωταω γιατί βγαίνει και το ps5 σε λίγο καιρό ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...