Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ison είπε

Εκπληκτικο! Πολυαναμενομενος τιτλος .

Γενικοτερα περιμενουμε παπαδες απο Sony  για το κλεισιμο της γενιας .Η αλλαγη θα ειναι χωρις ανασα .

• Like 2
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Γενικοτερα περιμενουμε παπαδες απο Sony  για το κλεισιμο της γενιας .Η αλλαγη θα ειναι χωρις ανασα .

Kαι replay value στην επερχομενη..

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

1 Μηνα μετα το tlou2 θα ξεπαραδιαστουμε...η συλλεκτικη ωραια

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ison είπε

Ειναι και τα 2  day one δεν μπορεις να τους αντισταθεις με την καμμια ...

Δημοσ.

ολα αυτα τα παιχνιδια ghost of ts , last of us, cyberpunk ήθελα να τα πάρω στο Ps5 για καλύτερη εμπειρία ( με τη λογική οτι θα πάω απο ps4 πρώτης κυκλοφορίας 1080p σε ps5 , σε tv 65 4k ). 

μάλλον λόγο κορονοιου  απο οτι διαισθάνομαι θα καθυστερεί η κυκλοφορια Ps5 , με βλέπω να ρισκάρω κ να παίρνω αυτά τα games day one εν τέλη κ όχι το ps5 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sndev είπε

ολα αυτα τα παιχνιδια ghost of ts , last of us, cyberpunk ήθελα να τα πάρω στο Ps5 για καλύτερη εμπειρία ( με τη λογική οτι θα πάω απο ps4 πρώτης κυκλοφορίας 1080p σε ps5 , σε tv 65 4k ). 

μάλλον λόγο κορονοιου  απο οτι διαισθάνομαι θα καθυστερεί η κυκλοφορια Ps5 , με βλέπω να ρισκάρω κ να παίρνω αυτά τα games day one εν τέλη κ όχι το ps5 

Απο την στιγμη που θa παιζουν στο ps5  γιατι να μην το κανεις ? 

Δημοσ.

Ρε συ.. άμα τερματίσεις κάποιο παιχνιδι πόσο συχνά θα το ξαναπαίξεις.. εγώ τουλάχιστον ότι το τερματιζω το χαρίζω κ πάω στο επόμενο δε μου κάνουν αίσθηση μετά δυστυχώς

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε

Ρε συ.. άμα τερματίσεις κάποιο παιχνιδι πόσο συχνά θα το ξαναπαίξεις.. εγώ τουλάχιστον ότι το τερματιζω το χαρίζω κ πάω στο επόμενο δε μου κάνουν αίσθηση μετά δυστυχώς

Εχεις ενα δικιο σε αυτο και εγω πολυ σπανια επαναλαμβανω ενα τιτλο ,οσο και αν μου αρεσε .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ison είπε

Συλλεκτική άκουσα. Έχουμε κάνα λινκ; 😅

Δημοσ.

HBO, Neil Druckmann, Craig Mazin ωραίος συνδυασμός. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να δούμε την ίδια ιστορία του παιχνιδιού μιας και η ιστορία είναι ήδη βασικό κομμάτι. Θα δούμε. Πάντως είμαι αισιόδοξος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα φοβαμαι το walking dead εχει εξαντλησει το genre...αν δε μιλουσαμε για HBO θα ημουν φουλ αντιθετος....Επειδη μιλαμε για hbo εχω μια ελπιδα οτι μπορει να παει το genre παραπερα...

Επεξ/σία από xavier

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...