Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PS plus games Μαρτίου : Shadow of the colossus remake & Sonic forces (lol).

Το Shadow of the colossus παραμένει ένας απο τους καλύτερους τίτλους ever και το remake του όλου παιχνιδιού (και οχι "remaster") αποτελεί καταπληκτική δουλειά απο την Bluepoint, απίθανα, απίθανα γραφικά...Mπαίνει άνετα και αυτό στο top 5 των καλύτερων γραφικών σε PS4.

Pro-tip : Όσοι έχετε Ps4 Pro παίξτε το στο performance mode, τα 60fps σ'αυτο το παιχνίδι είναι - κυριολεκτικά - "άλλο πράμα"

Επεξ/σία από red1
  • Like 3
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Tecton είπε

Ψάχνω για κάνα racing game για να παίξουμε με παρέα

Τα racing games γενικα δεν εχουν και πολυ περαση,αρα δυσκολα να βρεις πολλες προτασεις για αυτα.

Με μια γρηγορη ματια βρηκα μια λιστα να παρεις μια ιδεα σε μερικα παιχνιδια να κοιταξεις

http://www.pushsquare.com/news/2020/01/guide_best_ps4_racing_games

• Thanks 1
Δημοσ.

πως μπορω να βρω στο ps4 ολα τα demo-free trials απο games?...το λεω γιατι υπαρχουν μερικα παιχνιδια που δεν εμφανιζονται στο demo mode. οπως παραδειγμα θυμαμαι το mass effect, uncharted, tomb raider και αλλα...δηλαδη ενω εχουν demo-trial δεν εμφανιζονται ομως στην πρωταρχικη λιστα και θελει να το ψαξεις μονος σου.

Δημοσ.

εγω παλι εψαχνα κ δεν έβρισκα πουθενα αυτό το demo trial των παιχνιδιών κ θυμάμαι κάποτε πολλά χρόνια πισω το χε σε ξεχωριστό μενού φατσα καρτα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, sndev είπε

εγω παλι εψαχνα κ δεν έβρισκα πουθενα αυτό το demo trial των παιχνιδιών κ θυμάμαι κάποτε πολλά χρόνια πισω το χε σε ξεχωριστό μενού φατσα καρτα

Επειδή κι εγώ έψαχνα αυτές τις μέρες demo για να δω κάποια παιχνίδια παρατήρησα ότι π.χ. στο GRID το trial το είχε όταν μπήκα για να κάνω την αγορά του παιχνιδιού, οπότε θα πρότεινα να βλέπετε μέσα στο section με τις πληροφορίες μήπως υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, markoliaz είπε

πως μπορω να βρω στο ps4 ολα τα demo-free trials απο games?...το λεω γιατι υπαρχουν μερικα παιχνιδια που δεν εμφανιζονται στο demo mode. οπως παραδειγμα θυμαμαι το mass effect, uncharted, tomb raider και αλλα...δηλαδη ενω εχουν demo-trial δεν εμφανιζονται ομως στην πρωταρχικη λιστα και θελει να το ψαξεις μονος σου.

Εχει στο ps-store 14-day free trial το ps-plus, οποτε μπαινεις και δοκιμαζεις/παιζεις οποιο παιχνιδι (full game οχι demo) θελεις δωρεαν...

Επεξ/σία από kostis76
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kostis76 είπε

Εχει στο ps-store 14-day free trial το ps-plus, οποτε μπαινεις και δοκιμαζεις/παιζεις οποιο παιχνιδι (full game οχι demo) θελεις δωρεαν...

Εννοείται, και μέσα σε αυτές τις 14 ημέρες σου δίνει η sony και 100€ κουπόνια σουπερ μαρκετ και σου έχει και bmw με leasing.

Επεξ/σία από v-tidus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, v-tidus είπε

Εννοείται, και μέσα σε αυτές τις 14 ημέρες σου δίνει η sony και 100€ κουπόνια σουπερ μαρκετ και σου έχει και bmw με leasing.

Χαχαχα εντάξει διόρθωση, δεν είχα ασχοληθεί με το ps plus, μόνο όσα παιχνιδια δίνει κάθε μήνα, όχι οποιοδήποτε θέλεις...

Και εδώ τα free demos https://store.playstation.com/en-gr/grid/STORE-MSF75508-DEMOS/1?platform=ps4

Επεξ/σία από kostis76
  • Like 1
Δημοσ.

Helloo! Λέω να πάρω ένα ps4 γενικά και είμαι αντιμέτωπος με το εξής πρόβλημα: Το μόνιτορ που έχω δεν έχει ηχεία, και τα ηχεία μου είναι με 3.5mm jack. Έχω δει ότι μπορώ να κουμπώσω στο ps4 μια κάρτα ήχου για να γίνει δουλίτσα,/ Μπορείτε να προτείνετε κάποιο μοντέλο κάρτας ήχου; Με την συμβατότητα τι παίζει; Κάπου διάβασα σε ένα ποστ ότι και αυτές των 2-3€ δουλεύουν, έχει κανένας κάποια καλή κάρτα ήχου δοκιμασμένη; Ευχαριστώ

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Chrisgs είπε

Helloo! Λέω να πάρω ένα ps4 γενικά και είμαι αντιμέτωπος με το εξής πρόβλημα: Το μόνιτορ που έχω δεν έχει ηχεία, και τα ηχεία μου είναι με 3.5mm jack. Έχω δει ότι μπορώ να κουμπώσω στο ps4 μια κάρτα ήχου για να γίνει δουλίτσα,/ Μπορείτε να προτείνετε κάποιο μοντέλο κάρτας ήχου; Με την συμβατότητα τι παίζει; Κάπου διάβασα σε ένα ποστ ότι και αυτές των 2-3€ δουλεύουν, έχει κανένας κάποια καλή κάρτα ήχου δοκιμασμένη; Ευχαριστώ

https://www.skroutz.gr/s/12003914/Creative-Sound-Blaster-Play-3.html?keyphrase=Creative+Sound+Blaster+Play!+3

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα ηχείο της Marshall με Bluetooth αλλά δεν υποστηρίζει το playstation να τι συνδέσω ενώ η τηλεόραση δεν έχει Bluetooth ώστε να ακούγεται μέσω αυτής. Υπάρχει κάποιο dongle Bluetooth οικονομικό ώστε να κάνω την δουλειά μου;

Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε μια σκληρή θήκη  cd να μπορώ να μεταφέρω 20 παιχνίδια μέσα σε τσάντα λάπτοπ(οπότε να είναι μικρή)

Ευχαριστώ

Δημοσ.
18 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Κάτι σούπερ έχουμε εντοπίσει; 

(με 114 παιχνίδια και ακόμα ψάχνω 😋, πρέπει να παίζω σερί 2 ζωές να τα τερματίσω όλα) 

Εγω δεν εντοπισα τιποτα που να με ενδιαφερει ,γιατι τα εχω παιξει αυτα που ηθελα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...