Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Πιστευω οτι η microsoft πετυχαινει και καλυτερες τιμες με την amd τουλαχιστον σε σχεση με την sony λογω της στενότερης συνεργασιας. 

Στενότερη από που; Το ακριβώς αντίθετο έχει δείξει το πρόσφατο παρελθόν. Όλο "πρόβληματα" βγάζει το λειτουργικό της με τις CPU της AMD. Λες και πχ μια άλλη εταιρία πολύ μεγάλη τους πληρώνει για να το κάνουν...

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, non-serviam είπε

Στενότερη από που; Το ακριβώς αντίθετο έχει δείξει το πρόσφατο παρελθόν. Όλο "πρόβληματα" βγάζει το λειτουργικό της με τις CPU της AMD. Λες και πχ μια άλλη εταιρία πολύ μεγάλη τους πληρώνει για να το κάνουν...

Το οτι δεινουν το game pass με τις cpu και gpu το οτι η microsoft αγοραζει server cpu απο την amd , το οτι σχεδον σε ολα τα event η amd φωναζει την microsoft να μιλησει για τα προιοντα της και οχι την sony. 

Tα windows δεν εχουν θεμα με τους ryzen , εχουν θεμα με τα πολλα cores . Απλα η ιντελ δεν εχει επεξεργαστη με τοσους πυρηνες γιαυτο και δεν φαινεται εκει το προβλημα . 

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,  Ξέρει μήπως κανείς αν το days gone για αγορά από το ps store έχει ελληνικούς υπότιτλους;

Ρωτάω γιατί στην περιγραφή δεν το αναφέρει, μην την πατήσω...

Ξέρει κανείς σίγουρα να μου απαντήσει;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, drkkst είπε

Παιδιά καλησπέρα,  Ξέρει μήπως κανείς αν το days gone για αγορά από το ps store έχει ελληνικούς υπότιτλους;

Ρωτάω γιατί στην περιγραφή δεν το αναφέρει, μην την πατήσω...

Ξέρει κανείς σίγουρα να μου απαντήσει;

ναι φιλε εχει

Δημοσ.

Φίλε μου αν είσαι σίγουρος σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Το έχουν βάλει σε πολύ καλή τιμή και λέω να το τσιμπήσω. 

Έχω όμως μεγάλη απορία γιατί δεν αναφέρουν στο ps store ότι υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και σε όλα τα υποτιτλισμένα games που έχει το ps store...

days gone.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, drkkst είπε

Φίλε μου αν είσαι σίγουρος σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Το έχουν βάλει σε πολύ καλή τιμή και λέω να το τσιμπήσω. 

Έχω όμως μεγάλη απορία γιατί δεν αναφέρουν στο ps store ότι υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και σε όλα τα υποτιτλισμένα games που έχει το ps store...

days gone.png

Είναι συνήθης τακτική. Δεν αναφέρονται στο store οι ελληνικοί υπότιτλοι. Go figure. 

Δημοσ.

Κατάλαβα...

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθειά σας. Στα 23€ φαίνεται τίμια αγορά...😉

Δημοσ.
20 ώρες πριν, skskre είπε

Θα ήθελα σας παρακαλώ βοήθεια σχετικά με αγορά usb hub για PS4 slim. Εχω external hdd 2.5" χωρίς ρεύμα, psvr και επειδη θα έχω και ακουστικά, το χρειάζομαι.

Κάποια πρόταση που να δουλεύει σίγουρα? Διαβάζω διάφορα οπότε κάθε βοήθεια αποδεκτή.

ευχαριστώ

Έκανα και search μέσα στο v2 topic αλλά δεν κατάφερα κάτι, δεν ξέρω αν στο v1 υπάρχει κάτι.

Αν κάποιος χρησιμοποιεί το setup που αναφέρω ή κάτι παρόμοιο ας ανημερώσει

Ευχαριστώ

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, skskre είπε

Έκανα και search μέσα στο v2 topic αλλά δεν κατάφερα κάτι, δεν ξέρω αν στο v1 υπάρχει κάτι.

Ευχαριστώ

https://www.public.gr/product/perifereiaka/usb-hubs/usb-hub-20-hama-12178-4-ports-leyko/prod7110153pp/

Αυτό χρησιμοποιώ στο δικό μου,μια χαρά είναι, τσίμπα το.

Δημοσ.

Ψάχνω για κάνα racing game για να παίξουμε με παρέα,θα θέλαμε να έχει coop ή τουλάχιστον το online να είναι καλό. Μέχρι στιγμής, το gt έχει coop και αν δεν κάνω λάθος και το wrc 7.

Το demo του GRID που δοκιμάσαμε μας άρεσε.Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skskre είπε

Ευχαριστώ

Είχα πάρει το tp-link uh400 και το χρησιμοποιούσα παλιά σε απλό ps4.

Στη μια usb είχα ένα 2.5 toshiba για τα παιχνίδια. 
Και στην άλλη μέσω του hub το psvr, τιμονιέρα thrustmaster T150 και ένα δίσκο 1tb usb 3.0 για να μεταφέρω Video captures.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...