Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως ισχυει με καθε αγορα νεας κονσολας και day one αγορες

α)θα την πληρωσεις στην ακριβοτερη τιμη της

β)ειναι πιθανο να εμφανιστουν προβληματα/θεματα στις πρωτες παρτιδες

γ)θα κυκλοφορησουν αργοτερα νεα μοντελα συνηθως υπο την μορφη Slim και πιθανως και Pro

δ)Τον πρωτο καιρο θα ειναι ελαχιστα τα νεα παιχνιδια.

Οποτε θελει ας αγορασει ο καθενας,δεν ειναι με το ζορι η αγορα του day one οπως φυσικα με το ζορι δεν σε αναγκαζει κανεις να αγορασεις απο Ελλαδα και οχι απο Amazon οπως σωστα αναφερθηκε.

Τελος ακομα και day one αγορα αν θες να κανεις αλλα το σκεφτεσαι τοσο πολυ με τα προβληματα+του οτι η κονσολα εχει μονο 1χρονο εγγυηση,Amazon και Ελληνικες αλυσιδες προσφερουν(με επιπλεον κοστος)επεκταση εγγυησης,για οποιον τα σκεφτεται αυτα.

Το Amazon το αγγλικο στην περιπτωση του Ps4pro λεει

• Up to 3-years accidental damage cover (from purchase) and 2-year breakdown cover (starting at end of product 1st year guarantee).
  • E-mail delivery of policy documents or by post on request. Cancel at any time; full refund within 45 days if no claim has been made, proportional thereafter less claim costs.
  • This policy provides for a maximum of 3 repairs within a 12-month rolling period in which event the policy will end.
  • If your product cannot be repaired, you choose between a replacement or an Amazon Gift Card to the value of a replacement. Your policy ends after we replace or send a gift card.
Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Paragontas-x είπε

Δεν ξέρω μπορεί να έχετε δίκιο αν και χλωμό το κόβω να γίνεται τόσο εύκολα ειδικά από τη στιγμή που το οποίο προϊόν δεν έχει αγοραστει από Ελλάδα. 

Σοβαρά τώρα όμως;

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εδώ θα παίξουν μεγάλη μπάλα με BC (αν βάλουν).

3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

γ)θα κυκλοφορησουν αργοτερα νεα μοντελα συνηθως υπο την μορφη Sli και πιθανως και Pro

Spoiler

Τώρα για αυτό... κάποια στιγμή θα πεθάνουμε κιόλας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στο ενδιάμεσο δεν θα κάνουμε τίποτα;

Τεχνολογία είναι. Πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο (εκτός από την Nintendo). Αν κάθε φορά περιμένεις το επόμενο τρένο στο τέλος θα ξεμείνεις στο σταθμό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οπως ισχυει με καθε αγορα νεας κονσολας και day one αγορες

α)θα την πληρωσεις στην ακριβοτερη τιμη της

β)ειναι πιθανο να εμφανιστουν προβληματα/θεματα στις πρωτες παρτιδες

γ)θα κυκλοφορησουν αργοτερα νεα μοντελα συνηθως υπο την μορφη Slim και πιθανως και Pro

Οποτε θελει ας αγορασει ο καθενας,δεν ειναι με το ζορι η αγορα του day one οπως φυσικα με το ζορι δεν σε αναγκαζει κανεις να αγορασεις απο Ελλαδα και οχι απο Amazon οπως σωστα αναφερθηκε.

Τελος ακομα και day one αγορα αν θες να κανεις αλλα το σκεφτεσαι τοσο πολυ με τα προβληματα+του οτι η κονσολα εχει μονο 1χρονο εγγυηση,Amazon και Ελληνικες αλυσιδες προσφερουν(με επιπλεον κοστος)επεκταση εγγυησης,για οποιον τα σκεφτεται αυτα.

Το Amazon το αγγλικο στην περιπτωση του Ps4pro λεει

• Up to 3-years accidental damage cover (from purchase) and 2-year breakdown cover (starting at end of product 1st year guarantee).
  • E-mail delivery of policy documents or by post on request. Cancel at any time; full refund within 45 days if no claim has been made, proportional thereafter less claim costs.
  • This policy provides for a maximum of 3 repairs within a 12-month rolling period in which event the policy will end.
  • If your product cannot be repaired, you choose between a replacement or an Amazon Gift Card to the value of a replacement. Your policy ends after we replace or send a gift card.

Βρήκα ένα λακο στη βαφα. 

Αν δηλαδή είσαι τόσο άτυχος και σου χαλάσει παραπάνω από 3 φορες δεν σε. Καλύπτει το Amazon;

Και το άλλο το ότι η Sony δίνει μόνο 1 χρόνο εγγύηση παγκοσμίως και πουθενά περισσότερο που το βάζεις;

Δεν φταίει κανένα Amazon σε αυτό. 

Όσο για τις επεκτάσεις εγγύησης μακριά παιδιά την έχω πατήσει τουλάχιστον από ελληνικές μεγάλες αλυσίδες αν περάσει η εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής του προϊόντος σε κάνουν μπαλάκι ο ένας(μαγαζί) στον άλλον(κατασκευαστεί εταιρία) και δεν βρίσκεις άκρη. 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Εγω ανεφερα τι ισχυει σε καθε γενια και θεωρειται γεγονος/δεδομενο,δεν εγραψα πουθενα ποτε θα αγορασει ο καθενας και τι.

Το ιδιο πραγμα ισχυει και με τα ιδια τα παιχνιδια.Αγορασε το God Of War και το καθε God Of War day one στα 50-60ευρω ή περιμενε 1 περιπου χρονο και παρτο 20ευρω οπως περυσι.

Οποτε θελει ο καθενας αγοραζει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Εγω ανεφερα τι ισχυει σε καθε γενια και θεωρειται γεγονος/δεδομενο,δεν εγραψα πουθενα ποτε θα αγορασει ο καθενας και τι.

Το ιδιο πραγμα ισχυει και με τα ιδια τα παιχνιδια.Αγορασε το God Of War και το καθε God Of War day one στα 50-60ευρω ή περιμενε 1 περιπου χρονο και παρτο 20ευρω οπως περυσι.

Οποτε θελει ο καθενας αγοραζει.

Και εγώ ανέφερα τον αντίλογο σε αυτό. Προφανώς και ο καθένας αγοράζει όποτε θέλει.

5 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Βρήκα ένα λακο στη βαφα. 

Αν δηλαδή είσαι τόσο άτυχος και σου χαλάσει παραπάνω από 3 φορες δεν σε. Καλύπτει το Amazon;

Και το άλλο το ότι η Sony δίνει μόνο 1 χρόνο εγγύηση παγκοσμίως και πουθενά περισσότερο που το βάζεις;

Δεν φταίει κανένα Amazon σε αυτό. 

Όσο για τις επεκτάσεις εγγύησης μακριά παιδιά την έχω πατήσει τουλαχιστον από ελληνικές μεγάλες αλυσίδες αν περάσει η εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής του προϊόντος σε κανουν μπαλάκι ο ένας(μαγαζί) στον άλλον(κατασκευαστεί εταιρία) και δεν βρίσκεις άκρη. 

giphy.gif

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Οι επεκτασεις εγγυησεων εχουν καποιους ορους για το τι καλυπτουν και τι οχι.

Μπαλακι με την εταιρεια δεν μπορει να σε κανει καποιος γιατι μετα τον πρωτο χρονο,το καθε μαγαζι/πωλητης αναλαμβανει αυτος το τι θα παθει η κονσολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα όμως που εμένα με έκαναν.

Και όχι μια Ελληνική αλυσίδα καταστημάτων αλλά δυο.

Και πιστέψτε με και οι δυο αλυσίδες καταστημάτων είναι πολύ γνωστές.

Χρειάστηκε να προβώ στη προστασία καταναλωτή για να βγάλω άκρη γιατί αλλιώς δεν θα έβγαζα άκρη.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
11 ώρες πριν, stormrain είπε

+ 1 κι απο μενα για το Soul Calibur και το DOA που αναφερθηκε. Το πρωτο εχει κατι χαοτικες επιλογες, αλλα ειναι SC, απο τους καλυτερους τιτλους κατα τη γνωμη μου, ενω το δευτερο ειναι πιο πολυ στην Tekken φιλοσοφια.

Απο τη λιστα του λινκ που εδωσε ο Fulgore μην παρεις το Guilty Gear, ειναι τρομερο το ποσο σαπιο (κατα τη γνωμη μου ε) ειναι αυτο το παιχνιδι πραγματικα. Το Street Fighter ειναι συμπαθητικο αλλα εχει πολλους locked χαρακτηρες που πρεπει να πληρωσεις για να τους ξεκλειδωσεις.

Επισης μην παρεις Marvel Vs Capcom,  εκτος αν εισαι πορωμενος με καποια απο τις δυο εταιρειες. Πατατα  ολκης.

Εγω θα παρω οπου να ναι το King of Fighters, πρεπει να ναι αρκετα καλο. 

Οπ storm  δεν σε ειχα για  gamer εσενα χαχχα .

• Moderators
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Οπ storm  δεν σε ειχα για  gamer εσενα χαχχα .

Μπααα δεν είμαι ιδιαίτερα, για κατι beat em up τίτλους πηρα το ps4 (βλ. Soul Calibur VI) και τωρα σκονιζεται κάτω από την TV :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, stormrain είπε

Μπααα δεν είμαι ιδιαίτερα, για κατι beat em up τίτλους πηρα το ps4 (βλ. Soul Calibur VI) και τωρα σκονιζεται κάτω από την TV :lol:

Mπαινεις στην κατηγορια  των gamer  και ετσι,δεν την γλιτωνεις !

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...