Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι μονο κατασκευαστικα ποσο στοίχιζει ενα μηχάνημα αλλα και τι ποσο ειναι διατεθειμένοι να δώσουν οι αγοραστές , και η ιστορία εχει δείξει για τις κονσολες οτι πανω απο 400Ε δύσκολα πουλάνε .

Και το ONE X νομιζω πολυ γρήγορα ανεπίσημα επεσε στα 450Ε η και πιο κατω για να μπορέσει να πουλήσει .

• Like 3
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Δεν ήταν υπέρογκη η τιμολόγηση του PS3. Για αυτά που έδινε(Bluray, WiFi, HDD) ήταν μια χαρά. Αλλά σου πέταγε η MS το γυμνό ΧΒΟΧ στα 400 ψάρωνες και όταν έβλεπες οτι χρειάζεσαι και Wifi και HDD τα πλήρωνες έξτρα και σε κερατιάτικη τιμή.

Με κάλυψε ο votritis. Το hw ηταν πανάκριβο, έμπαιναν μέσα με τα μπουνια. Ειναι γνωστό αυτο.Το θέμα ήταν τι ήταν διατεθειμένος να πληρώσει ο κόσμος.. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Εγω αν και ειχα παρει το ps4   day one (plaisio)  δεν ειχα κανει προπαραγγελια .Για το ps5  ομως θα κανω  αυτη την φορα  για να ειμαι σιγουρος.

Ελληνικά μαγαζάκια και σιγουριά δεν πάνε μαζί. Καλύτερα στόχευε για αγορά από έξω (πχ Αμαζον), ώστε όντως να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Ελληνικά μαγαζάκια και σιγουριά δεν πάνε μαζί. Καλύτερα στόχευε για αγορά από έξω (πχ Αμαζον), ώστε όντως να είσαι σίγουρος.

Οχι δεν ασχολουμαι απ'εξω για κονσολα  θα κανω προπαραγγελια στις μεγαλες αλυσιδες   και οποιος την φερει πρωτος .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτοί που πάνε για day one αγορά ,  κατά τη γνωμη μου πάνε για αγορά  ενχωριας κονσόλας και  με επέκταση εγγύησης για να καιγόμαστε -(κοιμόμαστε) ήσυχα. 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sndev είπε

αυτοι που πανε day one κατα τη γνωμη μου ενχωρια κονσόλα με επέκταση εγγύησης για να καιγόμαστε (κοιμόμαστε) ήσυχα. 

Λίγη στίξη θα βοηθούσε να καταλάβουμε τι γράφεις. 😅

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Λίγη στίξη θα βοηθούσε να καταλάβουμε τι γράφεις. 😅

έχεις δίκιο 😅

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 18/2/2020 στις 11:38 ΜΜ, kostis76 είπε

Παιδιά ξέρετε να μου προτείνετε κανένα καλό fighting στυλ Tekken Tag Tournament 2 στο PS4 Pro; Κρατάω ζωντανό το PS3 Slim μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι... (Το tekken 7 δεν μου άρεσε τόσο...) Thanks και σόρρυ αν είναι οφ τοπικ εδω...

+ 1 κι απο μενα για το Soul Calibur και το DOA που αναφερθηκε. Το πρωτο εχει κατι χαοτικες επιλογες, αλλα ειναι SC, απο τους καλυτερους τιτλους κατα τη γνωμη μου, ενω το δευτερο ειναι πιο πολυ στην Tekken φιλοσοφια.

Απο τη λιστα του λινκ που εδωσε ο Fulgore μην παρεις το Guilty Gear, ειναι τρομερο το ποσο σαπιο (κατα τη γνωμη μου ε) ειναι αυτο το παιχνιδι πραγματικα. Το Street Fighter ειναι συμπαθητικο αλλα εχει πολλους locked χαρακτηρες που πρεπει να πληρωσεις για να τους ξεκλειδωσεις.

Επισης μην παρεις Marvel Vs Capcom,  εκτος αν εισαι πορωμενος με καποια απο τις δυο εταιρειες. Πατατα  ολκης.

Εγω θα παρω οπου να ναι το King of Fighters, πρεπει να ναι αρκετα καλο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ώρες πριν, non-serviam είπε

Ναι αλλά αν σου πάθει κάτι θα πρέπει να την στέλνεις εξωτερικό μαζί με έξοδα αποστολής και μέρες στο περίμενε μιας και η Sony hellas δεν νομίζω να αναγνωρίζει αυτές τις κονσόλες για να τις υποστηρίξει

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Πια κονσόλα από τις ps4 & xbox one πιστεύεται είναι καλύτερη, και δεν εννοώ πιά είναι πιο δυνατή αλλά πια είναι ποιο ποιοτικά καλύτερη.

Εγώ έχω και τις δύο κονσόλες(ps4pro & xbox one x) παντως και έχω άποψη απλά θα ήθελα να δω και τις δικές σας. 

*Ποια
Δεν είναι χώρος για συγκρίσεις εδώ. Άνοιξε αν θέλεις άλλο νήμα (και δες το να κλειδώνει πολύ γρήγορα).

4 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Πια κονσόλα από τις ps4 & xbox one πιστεύεται είναι καλύτερη, και δεν εννοώ πιά είναι πιο δυνατή αλλά πια είναι ποιο ποιοτικά καλύτερη.

Εγώ έχω και τις δύο κονσόλες(ps4pro & xbox one x) παντως και έχω άποψη απλά θα ήθελα να δω και τις δικές σας. 

Ναι αλλά αν σου πάθει κάτι θα πρέπει να την στέλνεις εξωτερικό μαζί με έξοδα αποστολής και μέρες στο περίμενε μιας και η Sony hellas δεν νομίζω να αναγνωρίζει αυτές τις κονσόλες για να τις υποστηρίξει

Amazon. Δεν θα αναλύσω περαιτέρω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sndev είπε

αυτοί που πάνε για day one αγορά ,  κατά τη γνωμη μου πάνε για αγορά  ενχωριας κονσόλας και  με επέκταση εγγύησης για να καιγόμαστε -(κοιμόμαστε) ήσυχα. 

Άποψη μου μακριά σαν το διαολο το λιβάνι για day1 κονσόλες και γενικότερα κονσόλες τον πρώτο καιρό γιατί αυτόματος θα φάτε και όλες τις μωρουδιακες αρρώστιες. 

Άποψη μου είναι να αφήσετε μια οποιαδήποτε κονσόλα να κυκλοφορήσει στην αγορά ώστε να δείτε τι προβλήματα θα βγάλουν και να τις πάρετε μετά που θα διορθωθούν.

Δείτε τι προβλήματα είχαν βγάλει οι τωρινές κονσόλες όταν πρωτοβγηκαν και θα καταλάβατε τι εννοώ. 

3 λεπτά πριν, non-serviam είπε

*Ποια
Δεν είναι χώρος για συγκρίσεις εδώ. Άνοιξε αν θέλεις άλλο νήμα (και δες το να κλειδώνει πολύ γρήγορα).

Amazon. Δεν θα αναλύσω περαιτέρω.

Να εύχεσαι μόνο όμως να μην σου πάθει κάτι ή κονσόλα γιατί μετά τρέχα γυρευε

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Άποψη μου μακριά σαν το διαολο το λιβάνι για day1 κονσόλες και γενικότερα κονσόλες τον πρώτο καιρό γιατί αυτόματος θα φάτε και όλες τις μωρουδιακες αρρώστιες. 

Άποψη μου είναι να αφήσετε μια οποιαδήποτε κονσόλα να κυκλοφορήσει στην αγορά ώστε να δείτε τι προβλήματα θα βγάλουν και να τις πάρετε μετά που θα διορθωθούν.

Δείτε τι προβλήματα είχαν βγάλει οι τωρινές κονσόλες όταν πρωτοβγηκαν και θα καταλάβατε τι εννοώ. 

Να εύχεσαι μόνο όμως να μην σου πάθει κάτι ή κονσόλα γιατί μετά τρέχα γυρευε

Δίκαιο έχεις. Τρέχα γύρευε. Γιατί με το που θα στείλεις email στο Αμαζον, θα σου στείλουν καινούρια και θα σου πληρώσουν και τα μεταφορικά για να γυρίσεις την χαλασμένη.
Ρε τι ακούμε βραδιάτικα...

Δημοσ.

Day one αγορά από Amazon.it και ότι και να πάθει είναι σαν να βρίσκομαι Ιταλία στην Amazon..

Μου είχε τύχει παλιότερα με αγορά PS3 που στην 4η μέρα μας άφησε χρόνους. Έιχα στείλει email και σε 2 μέρες ήρθε η UPS σπίτι ,  παρέλαβε την παλιά κονσόλα και μου έδωσε καινούργια σφραγισμένη.

Μιλαμε για την Amazon και όχι για το μαγαζάκι του κυρ Αλέξη στη γωνία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω μπορεί να έχετε δίκιο αν και χλωμό το κόβω να γίνεται τόσο εύκολα ειδικά από τη στιγμή που το οποίο προϊόν δεν έχει αγοραστει από Ελλάδα μιας και δεν υπάρχει ελληνικό Amazon. 

Παρόλο που το Amazon ανοικει σε Ελληνα. 

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...