Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sndev είπε

δεν θεωρώ οτι θα στα δώσουν στο πιάτο μακάρι νανε έτσι αλλά πρέπει να βρουν τρόπο να σε στραγγίξουν.. κ ήδη τους κόβεις ένα έσοδο από τα ρεμαστερ με αυτή τη λογική. θα δούμε. 

δεν μπορουν να προσφερουν λιγοτερα features απο τον ανταγωνισμο, ειναι θεμα πρεστιζ....Επισης το bc κανετε λαθος που το βλεπετε σαν feature που θα το εκμεταλλευτουν μονο οσοι εχουν τα παιχνιδια στην κατοχη τους...Ειναι σιγουρο οτι θα πουλανε digital παλια παιχνιδια, να εκμεταλλευτουν τη νοσταλγια (ιδιως ολων αυτων που εποχες ps1,ps2,ps3 παιζαν πειρατικα...θα το βρουν το μοντελο που θα τους αφηνει   χρημα....

• Like 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostis76 είπε

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι τα launch games; Εγώ λέω σίγουρα το gt7 θα είναι ένα από αυτα...

Φήμες(είναι πολύ της μόδας τελευταία) λένε για Ratchet & Clank και MediEvil 2.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xavier είπε

δεν μπορουν να προσφερουν λιγοτερα features απο τον ανταγωνισμο, ειναι θεμα πρεστιζ....Επισης το bc κανετε λαθος που το βλεπετε σαν feature που θα το εκμεταλλευτουν μονο οσοι εχουν τα παιχνιδια στην κατοχη τους...Ειναι σιγουρο οτι θα πουλανε digital παλια παιχνιδια, να εκμεταλλευτουν τη νοσταλγια (ιδιως ολων αυτων που εποχες ps1,ps2,ps3 παιζαν πειρατικα...θα το βρουν το μοντελο που θα τους αφηνει   χρημα....

Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω. Κυρίως λόγω του ότι η Sony είναι αρκετά άπληστη σε αυτό το θέμα. Θα θέλει να πληρώσουμε ξανά και ξανά τα ίδια.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kostis76 είπε

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι τα launch games; Εγώ λέω σίγουρα το gt7 θα είναι ένα από αυτα...

Δεν γνωρίζω κατα ποσο θα ειναι έτοιμο στο πρώτο κύμα κυκλοφοριών, μέσα στον πρώτο χρόνο παντως, θεωρω πολυ πιθανό να κάνει την εμφανιση του το Horizon Zero Dawn 2.

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, sndev είπε

για μενα δε παιζει να νε enhanced τα bc. ξεχνανε τα ρεμαστερ ετσι 

Και εγω ετσι πιστευω ,κυριως για  ta games του PS4.

Δημοσ.

Kαι σιγα τα remastered, παπατζα ηταν, εντελως minor οι οποιες βελτιωσεις. Καμουφλαρισμα στην πενία τιτλων στις αρχες της γενιας, ωστοσο το γεγονος οτι το εδωσε η MS στα μεσα της γενιας, τους υποχρεωνει να αναζητησουν εναλλακτικες πηγες αρμεγματος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Kαι σιγα τα remastered, παπατζα ηταν, εντελως minor οι οποιες βελτιωσεις. Καμουφλαρισμα στην πενία τιτλων στις αρχες της γενιας, ωστοσο το γεγονος οτι το εδωσε η MS στα μεσα της γενιας, τους υποχρεωνει να αναζητησουν εναλλακτικες πηγες αρμεγματος.

Αυτα ειναι λεπτομερειες ,κατσε μην φαμε καμμια τρελη καθυστερηση ειδικα εμεις λογω μικρης αγορας και  διεθνων συνθηκων βλ.κορονοιος και μεινουμε σε αναμονη μεχρι νεωτερας ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

Αυτα ειναι λεπτομερειες ,κατσε μην φαμε καμμια τρελη καθυστερηση ειδικα εμεις λογω μικρης αγορας και  διεθνων συνθηκων βλ.κορονοιος και μεινουμε σε αναμονη μεχρι νεωτερας ...

Oλα μεσα στο προγραμμα ειναι..

Κυριως επειδη ειμαστε μικρη αγορα. Θεωρω ωστοσο πως οι προπαραγγελιες θα εκτελεστουν κανονικα οπως και με το πσ4..

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kostiger είπε

Oλα μεσα στο προγραμμα ειναι..

Κυριως επειδη ειμαστε μικρη αγορα. Θεωρω ωστοσο πως οι προπαραγγελιες θα εκτελεστουν κανονικα οπως και με το πσ4..

Εγω αν και ειχα παρει το ps4   day one (plaisio)  δεν ειχα κανει προπαραγγελια .Για το ps5  ομως θα κανω  αυτη την φορα  για να ειμαι σιγουρος.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εγω αν και ειχα παρει το ps4   day one (plaisio)  δεν ειχα κανει προπαραγγελια .Για το ps5  ομως θα κανω  αυτη την φορα  για να ειμαι σιγουρος.

Ημουν βεβαιος. Μου κανει εντυπωση μαλιστα που το ειχες αφησει στην τυχη του την προηγουμενη φορα. Υπηρχαν πολλα θεματα διαθεσιμοτητας.

Οσοι δεν ειχαν προμηθευθει το Νοεμβριο με το launch, εφτασαν Φεβρουαριο-Μαρτιο ..

• Like 1
Δημοσ.

εγω το βλεπω στα 499Ε , αν το βγαλουν 550Ε  η τιμη αυτη θα πρεπει να παραμείνει για για πανω απο χρονο , μιλάμε για 150Ε πανω απο το ps4 , πολλα χρήματα για τον μέσο κονσολ gamer .

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον θα συμφωνησω. Θα την απορροφησουν ενδεχομενη περαιτερω χασουρα, προκειμενου να μην παιξουν λοττο με την ψυχολογια του κοινου. Οι συνεπειες της υπερογκης τιμολογησης ηταν καταστροφικες στο launch του ps3 αλλωστε.

Δημοσ.
2 hours ago, kostiger said:

Μαλλον θα συμφωνησω. Θα την απορροφησουν ενδεχομενη περαιτερω χασουρα, προκειμενου να μην παιξουν λοττο με την ψυχολογια του κοινου. Οι συνεπειες της υπερογκης τιμολογησης ηταν καταστροφικες στο launch του ps3 αλλωστε.

Δεν ήταν υπέρογκη η τιμολόγηση του PS3. Για αυτά που έδινε(Bluray, WiFi, HDD) ήταν μια χαρά. Αλλά σου πέταγε η MS το γυμνό ΧΒΟΧ στα 400 ψάρωνες και όταν έβλεπες οτι χρειάζεσαι και Wifi και HDD τα πλήρωνες έξτρα και σε κερατιάτικη τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...