Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Just now, Fotis13 said:

Δεν ειναι λογικο να συμβαινει αυτο ?

Όχι δεν είναι λογικό να είμαστε 9 μήνες πριν το launch και να μην έχουν διοργανωθεί ήδη events με full παρουσιάσεις των επόμενων twins.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Όχι δεν είναι λογικό να είμαστε 9 μήνες πριν το launch και να μην έχουν διοργανωθεί ήδη events με full παρουσιάσεις των επόμενων twins.

Αν αυτο εννοεις ,τοτε συμφωνω .

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Malthador είπε

Οντως πριν 7 χρονια τετοια εποχη ειχε αποκαλυφθει μεγαλος μερος του Ps4...τωρα ουτε καν ενα σοβαρο leak για το ποτε θα δωσουν Info.

Κατι μου λεει οτι παιζει να γινει τουλαχιστον για το ps5 με κανα state of play η δουλεια....εκτος και αν περιμένουν κοντα στην E3 να δωσουν πληροφορίες οποτε ζησε μαιου μου.

Προφανώς παιζονται πολλα στο παρασκηνιο και οι εταιρείες προσπαθούν να κρατήσουν οσους περισσότερους ασσους στα μανικια τους...εχει ξυπνησει και η microsοft μετα το φιασκο που επαθε last gen με τιμη (βλεπε κινεκτ) + drm στα μεταχειρισμενα...και θα γινει σφαγη.

Πραγματικα αν και πλειστεσιονακιας θεωρω οτι αυτη την γενια στα χαρτια θα ειναι δυνατότερο το box...μενει να δουμε (οταν δουμε) κανα exclusive της προκοπης.

Απο την αλλη η sony απλα λανσαρει ενα bloodborne 2 / horizon 2 κλπ και κερδίζει αυταματα το Next gen :P 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, φυσικά και έχουμε και άλλα προβλήματα με τα οποία να ασχοληθούμε αλλά...δεν ξέρω, δεν το βλέπω φέτος για PS5, τι εννοώ :
Aυτό που αναφέρατε ήδη μερικοί, οτι είμαστε ουτε καν 9 μήνες για το επόμενο λανσάρισμα και ακόμα...τίποτα, κιχ...
Βάλτε απο την άλλη και τις φήμες με τις δυσκολίες που έχει η Soony να προμηθευτεί (τις μνήμες αν δεν κάνω λάθος μεταξύ άλλων ?) και τον coronavirus Κίνα μεριά που γίνεται η συναρμολόγηση/παραγωγή και...πραγματικά δεν ξέρω.
Δεν θα έπρεπε μέχρι στιγμής να specs να έχουν κλειδώσει και τα υλικά/hardware να είναι μαζεμένα/έτοιμα ? Moυ δίνεται η εντύπωση πως η συναρμολόγηση θα γίνει τελευταία στιγμή και θα τρέχουν να προλάβουν με ο΄,τι αυτο συνεπάγεται - θυμόμαστε όλοι τις 1ες φουρνιές του Χ360, σωστά ? Ακόμα και τα πρώτα μοντέλα PS3 είχαν τα θεματάκια τους με το YLOD κτλπ (και εκείνο δεν το είχαν βιαστεί καθόλου απ'οσο θυμάμαι).

Κοινώς, φοβάμαι πως και να προλάβουν για Νοέμβριο, η κονσόλα θα έχει θέματα ποιότητας/κατασκευής και οι πρώτοι αγοραστές θα είναι πειραματόζωα, βάλτε και οτι φημολογείται (ακόμα) οτι θα είναι λιγότερο ισχυρό απο το επόμενο xbox και δένει το γλυκό. 

Αυτο το παροιμιακό "κρυφτούλι" δεν αποπνέει σιγουριά και δεν νομίζω να οφείλεται μόνο στο οτι η Sony θέλει να κρατήσει κάποιους άσους στο μανίκι της αλλά ακόμα δεν έχουν κασταλάξει σε ορισμένα πράματα και...τρέχουν, γι'αυτο και η σιωπή - βάλτε στη μέση και το κόστος κατασκευής που φημολογείται οτι είναι κοντά στα 450, το οτι έχουν δυσκολία να προμηθευτούν hardware και πραγματικά κάτι μου λέει πως καλύτερα θα είναι να περιμένουμε μεχρι το 2021.

H sony καβάλησε το καλάμι γι'άλλη μια φορά αυτη τη γενιά και η MS, μετά απο αυτά που έπαθε στην αρχή της γενιάς καθώς και τις πολύ σωστές κινήσεις των τελευταίων ετών νομίζω πως θα την ξεβρακώσει (απο πλευράς hardware εννοω), συμφωνώ με τον ison, προβλέπεται σφαγή.
Αμα δεν είχα επενδύσει σε δεκάδες digital παιχνίδια απο το store θα το σκεφτόμουν για Xbox πάλι στην επόμενη γενιά, θέλω Full backwards compatibility (όλες τις γενιές PS) , θέλω σωστό streaming απο την κονσόλα, θέλω βελτιώσεις στα παιχνίδια PS4 στο PS5 μέσω BC και οχι ενα απλό "απλά τα τρέχει αλλά χωρίς βελτιώσεις", θέλω ενα game pass αλα' Sony και όλα αυτά χωρίς να είναι η λιγότερο δυνατή κονσόλα, γίνεται ? για να δούμε...

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, red1 είπε

H sony καβάλησε το καλάμι γι'άλλη μια φορά αυτη τη γενιά και η MS, μετά απο αυτά που έπαθε στην αρχή της γενιάς καθώς και τις πολύ σωστές κινήσεις των τελευταίων ετών νομίζω πως θα την ξεβρακώσει (απο πλευράς hardware εννοω), συμφωνώ με τον ison, προβλέπεται σφαγή.
Αμα δεν είχα επενδύσει σε δεκάδες digital παιχνίδια απο το store θα το σκεφτόμουν για Xbox πάλι στην επόμενη γενιά, θέλω Full backwards compatibility (όλες τις γενιές PS) , θέλω σωστό streaming απο την κονσόλα, θέλω βελτιώσεις στα παιχνίδια PS4 στο PS5 μέσω BC και οχι ενα απλό "απλά τα τρέχει αλλά χωρίς βελτιώσεις", θέλω ενα game pass αλα' Sony και όλα αυτά χωρίς να είναι η λιγότερο δυνατή κονσόλα, γίνεται ? για να δούμε...

Δεν νομιζω πως γινονται ολα αυτα. Ενα μερος ναι, αλλα οχι ολα.

Καθε κονσολα υπερτερει της αλλης σε καποια σημεια. Βλεπεις τα καλα και τα κακα της καθεμιας και επιλεγεις αναλογα με τις απαιτησεις σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Σακης των unboxholics ειχε πει περι μιας φημης που ακουσε ότι από την ημερα της ανακοίνωσης θα είναι πολύ κοντα το λανσαρισμα. Και συμφωνα με τα οσα ξερουμε, δηλαδή ότι θα βγει προς τον Δεκεμβριο του ετους η κονσολα, είναι πολύ πιθανο να ανακοινωθεί ακομα και τελη καλοκαιριου η και αργοτερα.

Φυσικα όπως εχει τονισει, πρόκειται απλα για μια φημη...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ο Σακης των unboxholics ειχε πει περι μιας φημης που ακουσε ότι από την ημερα της ανακοίνωσης θα είναι πολύ κοντα το λανσαρισμα. Και συμφωνα με τα οσα ξερουμε, δηλαδή ότι θα βγει προς τον Δεκεμβριο του ετους η κονσολα, είναι πολύ πιθανο να ανακοινωθεί ακομα και τελη καλοκαιριου η και αργοτερα.

Φυσικα όπως εχει τονισει, πρόκειται απλα για μια φημη...

Πάντως αυτό, το ότι δηλαδή η Σόνυ θέλει να αποκαλύπτει την κονσόλα σχετικά κοντά πριν την κυκλοφορία το είχε πει και παλιά όταν ήταν να κυκλοφορήσει το pro. Είχαν πει ότι ήθελαν να ακολουθήσουν το μοντέλο των κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων, όπου τα κυκλοφορούν λίγο μετά την αποκάλυψη τους. Σίγουρα έχει περάσει καιρός από τότε και έχουν αλλάξει πολλά στη Σόνυ (π.χ έφυγε ο Layden), αλλά εγώ το θεωρώ ακόμα ως πιθανότητα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Πάντως αυτό, το ότι δηλαδή η Σόνυ θέλει να αποκαλύπτει την κονσόλα σχετικά κοντά πριν την κυκλοφορία το είχε πει και παλιά όταν ήταν να κυκλοφορήσει το pro. Είχαν πει ότι ήθελαν να ακολουθήσουν το μοντέλο των κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων, όπου τα κυκλοφορούν λίγο μετά την αποκάλυψη τους. Σίγουρα έχει περάσει καιρός από τότε και έχουν αλλάξει πολλά στη Σόνυ (π.χ έφυγε ο Layden), αλλά εγώ το θεωρώ ακόμα ως πιθανότητα.

Δεν παιζει περιπτωση ουτε στο εκκατομυριο να κανουν τετοιο πραγμα...δεν ειναι κινητο η κονσολα που καθε χρονο εχει μοντελο. Συν του γεγονοτος οτι θελουν και ενα timeframe για να παιξει το marketing μπαλα. Μην κοιτας το λαο εδω στο Insomnia ή οσουν ενημερώνονται καθημερινα. To μεγαλυτερο μερο της πιτας ειναι οι casuals/πιτσιρικια. Αν δεν τους πιπιλησουν το μυαλο για ενα εξαμηνο για να το ζητησουν απο την μαμα/μπαμπα ή να τους δειξουν το fifa 21 που θα φαινονται η τριχες απο τα ποδια του παιχτη (σε οσους δεν τις ξυριζουν τσπ)...δεν θα κάνει σεφτε ουτε η sony Ουτε η microsoft.

Δικια μου προβλεψη ειναι οτι θα εχουμε νεα μεσα στο Μαρτη εφοσον ΛΟΓΙΚΑ θα εχουμε Launch νοεμβριο ...9μηνο ειναι καλα για να ξεκινησει η μηχανη του Marketing.

ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ να παμε μαιο/αρχες Ιουνιου κοντα στην E3 αλλα το θεωρω δυσκολο.

Οσον αφορα το assembly μην τρελαινεστε δεν ξεκινανε παραγωγή κονσολες απο τωρα...θα ειχαμε τρελαθει στα leaks ...στην καλυτερη αρχες καλοκαιριου. 

Θεωρώ καλο το οτι δεν εχουν λοκαρει τα specs ακόμα...το ps4 ηταν να ξεκινησει με 4gb ram και τελευταια στιγμη την διπλασιασαν...αν δεν το ειχαν κάνει θα τον ειχαν πιει στην πορεια.

Βεβαι εχετε υποψιν οτι τετοιου ειδους επεμβασεις σε ram μπορει να γινουν δεν ειναι Major component...ολα τα αλλα πανω κατω ειναι σεταρισμενα αντε να παιζουν λιγο με τα ghz και την ψυξη. Δεν μπορεις πχ να αλλαξεις apu τελευταια στιγμη...δυσκολο...μπορεις ομως να πας πχ απο 24 σε 32 gb μνημη κοκ

Δημοσ.

@ison Και εγώ στην τελική κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα γίνει, απλώς το ανέφερα επειδή θυμήθηκα που το έλεγαν για μια περίοδο πριν κάτι χρόνια και λέω μπας και..

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, red1 είπε

Παιδιά, φυσικά και έχουμε και άλλα προβλήματα με τα οποία να ασχοληθούμε αλλά...δεν ξέρω, δεν το βλέπω φέτος για PS5, τι εννοώ :
Aυτό που αναφέρατε ήδη μερικοί, οτι είμαστε ουτε καν 9 μήνες για το επόμενο λανσάρισμα και ακόμα...τίποτα, κιχ...
Βάλτε απο την άλλη και τις φήμες με τις δυσκολίες που έχει η Soony να προμηθευτεί (τις μνήμες αν δεν κάνω λάθος μεταξύ άλλων ?) και τον coronavirus Κίνα μεριά που γίνεται η συναρμολόγηση/παραγωγή και...πραγματικά δεν ξέρω.
Δεν θα έπρεπε μέχρι στιγμής να specs να έχουν κλειδώσει και τα υλικά/hardware να είναι μαζεμένα/έτοιμα ? Moυ δίνεται η εντύπωση πως η συναρμολόγηση θα γίνει τελευταία στιγμή και θα τρέχουν να προλάβουν με ο΄,τι αυτο συνεπάγεται - θυμόμαστε όλοι τις 1ες φουρνιές του Χ360, σωστά ? Ακόμα και τα πρώτα μοντέλα PS3 είχαν τα θεματάκια τους με το YLOD κτλπ (και εκείνο δεν το είχαν βιαστεί καθόλου απ'οσο θυμάμαι).

Κοινώς, φοβάμαι πως και να προλάβουν για Νοέμβριο, η κονσόλα θα έχει θέματα ποιότητας/κατασκευής και οι πρώτοι αγοραστές θα είναι πειραματόζωα, βάλτε και οτι φημολογείται (ακόμα) οτι θα είναι λιγότερο ισχυρό απο το επόμενο xbox και δένει το γλυκό. 

Αυτο το παροιμιακό "κρυφτούλι" δεν αποπνέει σιγουριά και δεν νομίζω να οφείλεται μόνο στο οτι η Sony θέλει να κρατήσει κάποιους άσους στο μανίκι της αλλά ακόμα δεν έχουν κασταλάξει σε ορισμένα πράματα και...τρέχουν, γι'αυτο και η σιωπή - βάλτε στη μέση και το κόστος κατασκευής που φημολογείται οτι είναι κοντά στα 450, το οτι έχουν δυσκολία να προμηθευτούν hardware και πραγματικά κάτι μου λέει πως καλύτερα θα είναι να περιμένουμε μεχρι το 2021.

θεωρώ ότι τα πράγματα είναι καπου στη μέση. πιστευω οτι η σονυ ειναι απλα επιφυλακτική κ γνωρίζει οτι θα εχει τρελό ανταγωνισμό απο την ms σε αυτη τη γενιά οποτε το παει πιο βήμα βήμα ωστε σε περίπτωση ητας να χάσει οσον δυνατόν λιγότερα

αν εξαιρέσεις τον  κορονοιο κ τα κλειστά εργοστάσια, το πρόβλημα προμήθειας μνήμης προφανώς το υπολόγιζε ,αλώστε δε ξεκίνησε ξαφνικά τώρα ο κόσμος να αγοράζει σωρηδόν κινητά κ ανακάλυψαν πρόβλημα προμήθειας.

τα specs ναι κλειδωμένα είναι, μαζεμένα δεν είναι όμως. θα πουλάει θα εισπρατει θα πληρώνει θα βγάζουν τα εργοστάσια.

προφανώς και δεν είναι σίγουροι πως θα πάει το ps5 αλλάζει εντελώς η αγορά με τις συνδρομές όποτε λογικό κ ότι δεν είναι σίγουροι κ παιζουν κρυφτούλι καθώς σαν οικονομικό μέγεθος η sony είναι σαφέστατα υποδεέστερη κ μια μετριότητα θα της στοιχιση 

δε πιστεύω ότι καβάλησε κανένα καλάμι ισα ισα.. τη βλέπω πολύ προσεκτική μην εκτεθεί. το ότι δε πάει στην Ε3 έμενα δε μου κάνει πχ οτι σηκωσε ψηλά τον αμανέ αλλά ότι περιορίζει για "κάποιο λόγο" τα έξοδα της.

κ εγώ τα ίδια θέλω με εσένα έχω αλλά δε θα γίνουν σε τέτοιο βαθμό για διάφορους λόγους. 

για μενα to ps5 είναι day one οχι γιατί με καλύπτει κ θα επιβραβεύσω - στηρίξω την εταιρία ,άπλα γτ είναι συνήθεια κ έχω πολύ digital οποτε  η αγορά είτε day 1 είτε day 365 θα γίνει. το σκεπτικό μου είναι οτι η τιμή τα πρώτα 2 χρόνια δε θα παίζει κ τα 50 ευρω αν βγει σε οφφερ σε εμένα δε θα κάνουν διαφορά. όσο για τα yold κτλ (που θεωρό σε αυτή τη γενιά ουτε η μια κονσόλα ούτε η αλλη θα έχουν ιδιαίτερα θέματα) θα πάρω μια επέκταση εγγύησης  όπως κάνω σε ολες τις ακριβές ηλεκτρονικές συσκευές να χω το κεφάλι μου ήσυχο. 

απο τη μια θα εχεις μια ms να δινει  αβέρτα casual παιχνίδια στο game pass κ θα δειχνει οτι οικονομικά σε συμφέρει το οικοσύστημα της, απο την αλλη θα χεις την sony Να σου βγαζει παιχνιδια σαν το last of us uncharted death stranding spiderman red dead god of war horizon. 

• Like 1
Δημοσ.

H Sony δεν θα παει στην Ε3 οπως η ιδια εχει ανακοινωσει. Αρα η επισημη παρουσιαση της κονσολας ΟΠΟΤΕ γινει,θα ειναι σε αλλο event. Αυτο εχει επιβεβαιωθει.

Η Sony δεν εχει παρουσιασει σχεδον το παραμικρο για την νεα κονσολα περαν απο το ονομα και καποια γενικα στοιχεια τυπου 4k blu ray,ssd,amd cpu/gpu κλπ

Ουτε στο BC εχει επιβεβαιωσει επισημα τι θα παιζει,ουτε τι θα γινει μεταξυ Ps4/ps5,ουτε καν την ιδια την κονσολα ή το controller δεν εχει δειξει.

Η MS και την κονσολα εχει παρουσιασει,και το controller αυτης,και θα ειναι και στην Ε3,και εχει αναφερθει επισημα στο BC και στο Forward compatibility μεταξυ Xbox One και Series X ή ακομα και στο Gamepass/Cloud.

Τωρα ενας απο τους βασικους λογους που δεν εχουμε εστω ανακοινωση για την τιμη πχ,ειναι οι φημες που ακουγονται περι υψηλου κοστους που ισως να φερνει την τελικη τιμη μαζι με ΦΠΑ πανω απο 500ευρω. Και η ιστορια εδειξε με το Ps3 οτι ο μεσος χρηστης δεν θα τρεξει με το καλημερα να σκασει πχ 550 και 600ευρω για μια κονσολα,ειδικα που στις αρχες θα αναγκαζεται να παιξει παιχνιδια της προηγουμενης γενιας.

Απο την αλλη βεβαια η Sony εχει και 2 μεγαλα ονοματα/παιχνιδια τα οποια θα κυκλοφορησουν προς καλοκαιρι μερια,και που θα εχουν την αναλογη προβολη/διαφημιση που ως τωρα δεν εχουν. Τα last Of us και Ghost.

Δεν ειναι οτι εχει βγαλει ολα τα σημαντικα παιχνιδια και απλα περιμενει να κανει μεταβαση στην επομενη γενια.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Fulgore said:

Η MS και την κονσολα εχει παρουσιασει,και το controller αυτης,και θα ειναι και στην Ε3,και εχει αναφερθει επισημα στο BC και στο Forward compatibility μεταξυ Xbox One και Series X ή ακομα και στο Gamepass/Cloud.

Εξακολουθώ να έχω τις αντιρρήσεις μου πάνω σε αυτό, κάτι έχει παρερμηνευτεί σίγουρα. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Ε3.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, mikele13- είπε

στο βιντεο του tronicsfix βαζει απο 3 ροδελες σε καθε βιδα κατω απο το clamp 

εκανες το ιδιο?

επισης ειναι fat η κονσολα?διοτι σε slim δεν ισχυει.

Εβαλα 2 2λεπτα στο κεντρο,δε δοκιμασα με ροδελες.

Θα το δοκιμασω. Φατ ειναι.

@mikele13-

Edit Εβαλα 2 ροδελες και κερματα μαζι,εβαλα και 3 ροδελες,δεν ειδα προκοπη.

Σε καποια στιγμη,μαλλον επειδη τα εσφιξα πολυ,παταγα,αναβε το λαμπακι και εσβηνε μετα απο ενα δευτερο.
Μπορει να γινει τποτ με reflow και ροδελες ισως;

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Εξαλοκουθώ να έχω τις αντιρρήσεις μου πάνω σε αυτό, κάτι έχει παρερμηνευτεί σίγουρα. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Ε3.

Εγω αναφερομαι στο τι εχουν δηλωσει ως τωρα για την υποστηριξη των τωρινων κονσολων για 1-2χρονια.

Τωρα το εαν αυτο τελικα αργοτερα αλλαξει ή ισχυει για συγκεκριμενους τιτλους,αυτο οντως θα φανει στην πορεια.

Οπως ειδες δεν πηρα καποια προσωπικη θεση πανω σε αυτο,απλα το ανεφερα.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Fulgore said:

Εγω αναφερομαι στο τι εχουν δηλωσει ως τωρα για την υποστηριξη των τωρινων κονσολων για 1-2χρονια.

Τωρα το εαν αυτο τελικα αργοτερα αλλαξει ή ισχυει για συγκεκριμενους τιτλους,αυτο οντως θα φανει στην πορεια.

Οπως ειδες δεν πηρα καποια προσωπικη θεση πανω σε αυτο,απλα το ανεφερα.

Δεν πρόκειται να ισχύσει αυτό, ήδη έχει ανακοινωθεί SeX-only τίτλος, το Hellblade 2. Το ότι θα βγουν μερικοί cross-gen τίτλοι για να δέσει η μία γενιά με την άλλη, ναι το δέχομαι, αλλά θα είναι εξαιρέσεις, όχι κανόνας.

Αυτό έλειπε να βγει νέα κονσόλα και να έχουν ως βάση το OG X1, θα είναι τραγικό, δεν πρόκειται να κάνει τέτοιο λάθος η MS (αν και όλα τα περιμένω από τους platform holders).

Σε κάθε περίπτωση θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω, κορωνοϊός, ελλείψεις σε πρώτη ύλη, ψείρισμα για το launch price κλπ, θα με κάνουν να μείνω μακριά από day one αγορά, όσο κι αν το θέλω ελέω BC. Πολύ φοβάμαι ότι οι πρώτες παρτίδες θα είναι για κλάμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...