Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 8/2/2020 στις 7:38 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Κονσόλα της Sony και day one; Χαχαχαχα ας βρουν άλλα guinea pigs. 

Με το ιστορικό που έχει η Sony με τις προβληματικές πρώτες εκδόσεις που κυκλοφορεί, απορώ πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αγοράζουν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. 

Δεν ισχύει αυτό που λες το πρώτο ps4 που είχα πάρει από το public πρώτος στην λίστα προπαραγγελιων σε όλη την Ελλάδα λειτουργεί ακόμα σε φίλο που το λιώνει 5ωρα κάθε μέρα . 1,5 χρονο το έλιωνα εγώ και έπειτα 5 χρόνια αυτός. Χωρίς σέρβις ακόμα. Πολύ ανθεκτική κονσόλα το ps4. Γενικά πρώτη φορά το ακούω αυτό που λες δεν ξέρω τι όνειρο είδες

• Confused 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fotisdra είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες το πρώτο ps4 που είχα πάρει από το public πρώτος στην λίστα προπαραγγελιων σε όλη την Ελλάδα λειτουργεί ακόμα σε φίλο που το λιώνει 5ωρα κάθε μέρα . 1,5 χρονο το έλιωνα εγώ και έπειτα 5 χρόνια αυτός. Χωρίς σέρβις ακόμα. Πολύ ανθεκτική κονσόλα το ps4. Γενικά πρώτη φορά το ακούω αυτό που λες δεν ξέρω τι όνειρο είδες

Βασικά κάνε ένα μάθημα ιστορίας και τα ξαναλέμε. Φιλικά πάντα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ γω από τους πρώτους, ακόμα το λιώνω όταν βγαίνει κάτι που με τραβάει κ το μόνο που χάλασε ήταν  πέρσυ που είχε κολλήσει το eject button. Από την άλλη 2 3ς φίλοι με συλλεκτικά όλα έχουν κάποιο κουσουρι

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Για ποσα χρηματα λεμε? Ποσο το βρηκες?

Βρηκα μητρικη στα 61 ευρω.

15 ώρες πριν, mikele13- είπε

Αν το ps4 με το blod είναι fat κανε το κόλπο με τα κέρματα,50-50 να δουλέψει.😉

Θα το κανω. Εχεις μηπως κανενα βιντεακι προχειρο;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, fotisdra είπε

Ετυχε. Δεν τη λες και ανθεκτικη,ριξε μια ματια ποσα blod εχουν βγαλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, talibanakos είπε

Θα το κανω. Εχεις μηπως κανενα βιντεακι προχειρο;

Υπάρχει ένα μέταλλο μικρό με βίδες που μπαίνει στον επεξεργαστή (βασικά μπαίνει πάνω από το μέταλλο που καλύπτει την μητρική), εκεί βάζεις 2 κέρματα απ' όσο θυμάμαι.

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ.

Για ps plus 12μηνη, απο ποιες χωρες μπορω να αγορασω για να ενεργοποιησω στον λογαριασμο? (ελληνικο account)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς μόνο από Ελλάδα γιατί δύσκολο να βρεις σε site του εξωτερικού psn+ συνδρομές για Ελλάδα.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
Στις 14/2/2020 στις 8:47 ΜΜ, icenex είπε

To μονο κακο ειναι οτι θα πρεπει να αγορασεις και τα dlc απο το store αν θελεις να δεις και τα υπολοιπα πραγματα που εχει να προσφερει το παιχνιδι...Νομιζω στο ps4 δεν εχουν βγαλει gold edition σε φυσικη μορφη αλλιως πας σε season pass..Βασικα δεν εχει βγει πουθενα σε καμια πλατφορμα..

Nαι  φυσικα αλλα δεν με ενδιαφερουν τα  DLC δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου franchise  αν και  εχω παιξει και τα προηγουμενα .

Δημοσ.
5 ώρες πριν, talibanakos είπε

@Grim Ripper @mikele13- Το εκανα,δεν πετυχε 😕
Ακομα αναβοσβηνει μπλεεεεε

στο βιντεο του tronicsfix βαζει απο 3 ροδελες σε καθε βιδα κατω απο το clamp 

εκανες το ιδιο?

επισης ειναι fat η κονσολα?διοτι σε slim δεν ισχυει.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kostiger είπε

Eτσι ακριβως..

24 λεπτά πριν, Malthador είπε

The early reveal of next-gen systems has sent current-gen sales plummeting in the US

Κατά τ' άλλα παίζουν κρυφτούλι ο ένας με τον άλλον για να μην αποκαλύψουν τις τιμές των next-gen συστημάτων.

Δεν ειναι λογικο να συμβαινει αυτο ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...