Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Votritis είπε

για εμενα η αξια του Μετρο ηταν η κλειστοφοβικη ατμόσφαιρα που ενιωθες κατω στις στοες, το εξωτερικο κομματι που ειχαν και τα προηγουμενα δεν μου αρεσε και το θεωρούσα κατι δευτερεύων .

τωρα πηγαν και εκαναν το εξωτερικο κομματι,  κυριος μερος του παιχνιδιού μονο και μονο για να το κάνουν οπεν γουορντ , παλιάς κοπης βαρετο και ανούσιο , διάλογοι της πλακας και πολλα αλλα .

Πριν ειχα παιξει το wolfenstein 2 ....... ωραίο 

Θέλεις μονο κλεισούρα άρα, λογικό και σεβαστό, προσωπική άποψη πάντως ειναι πως κατάφεραν να διατηρήσουν την "σαπίλα", "κλεισούρα" και αίσθηση μοναξιάς των προηγούμενων τίτλων παρόλο που πάιζεις πρωτίστως έξω απο το Μετρό.
Παρεμπιπτόντως φίλε, και τα προηγούμενα είχαν πίστες στις οποίες έβγαινες έξω, και εκει σε ξενέρωναν ? (ειλικρινης ερώτηση).
Οι διάλογοι επίσης που αναφέρεις...ενα δίκιο το έχεις αλλά φταίει καθαρά το γεγονός της Αγγλικής μεταγλώττισης, το παιχνίδι είναι για να το παίζεις στα Ρώσικα ή Ουκρανικά αλλά μετά χάνεις τη μπάλα γιατί το παιχνίδι δεν μεταφραζει όλους τους διαλόγους/ομιλίες των εχθρών στις μάχες κτλπ οπότε σε καταλαβαίνω.(και εγώ στα Αγγλικά τα έπαιξα όλα).

Τα Wolfie τα τελευταία παρεμπιπτόντως τα βρήκα πολύ κακά, κάκιστο feedback των όπλων, κακό feedback στο hit confirmation στους εχθρούς, κακό feedback απο που σου έρχονται οι σφαίρες, A.I εχθρών χειρουργικής ακρίβειας στο βαθμό που νιώθεις πως σε κλέβει,  κακό level design, κλειστοφοβικό FOV σε κονσόλες σε βαθμό που με έπιανε ναυτία κτλπ, καμία σχέση δυστυχώς (για'μενα) με τα προηγούμενα, ακόμα και εκείνο που είχε βγει την προηγούμενη γενιά μου είχε αρέσει περισσότερο να φανταστείς.Bεβαια, καμία σχέση τα Wolf με Metro, το 1ο ειναι καθαρό FPS ενώ τα Metro...πιο πολύ 1st person action adventure θα τα χαρακτήριζα παρά FPS καθώς δεν είσαι όλη την ώρα να κάνεις boom-boom - και αυτός ειναι και ο λόγος που γουστάρω ακόμα περισσότερο το exodus, ο χρόνος εξερεύνησης VS boom-boom είναι πολύ σωστά κατανεμημένος. 
Κρίμα, καθώς ως γέρος άνθρωπος μεγάλωσα με τα wolfenstein και το τελευταίο καλό δυστυχώς ηταν το return to castle wolfenstein (προσωπική άποψη).
Μονο το DOOM κατάφερε να κάνει καλό revival - για να δούμε και το επόμενο τι θα πει
;)

Επεξ/σία από red1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 hours ago, icenex said:

To μονο κακο ειναι οτι θα πρεπει να αγορασεις και τα dlc απο το store αν θελεις να δεις και τα υπολοιπα πραγματα που εχει να προσφερει το παιχνιδι...Νομιζω στο ps4 δεν εχουν βγαλει gold edition σε φυσικη μορφη αλλιως πας σε season pass..Βασικα δεν εχει βγει πουθενα σε καμια πλατφορμα..

Τωρα βγηκε το τελευταιο DLC άρα κάποια στιγμή θα βγαλουν και GotY έκδοση με όλα τα DLC. Μέχρι τώρα μόνο η Aurora είχε τα DLC σε season pass και ελπίζω να μην τα έχει έτσι και η GotY (αν πήρα την Aurora από GameCollection στα 25).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες καλημερα,αξιζει να δωσω μερικα λεφτα για να παρω μια banned κονσολα;

Oταν λεω μερικα,εννοω οτι εχω ενα ps4 με blod,και εχω βρει ιδια μητρικη banned.

Αξιζει να παιζει καποιος μονο offline στο ps4,απο δισκακια ή backed up games ?

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Αν δε σε ενδιαφέρει το online δε βρίσκω το λόγο να μην αξίζει.

Θα εχω κανενα θεμα με updates της κονσολας κτλ?

Υπαρχει κανενα φιξακι για το blod,που να δουλευει;

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.

Από τη στιγμή που είναι banned η κονσόλα ξεχνάς τα game updates όσο για τα system updates αυτά λογικά θα μπορείς να τα κάνεις και από τα δισκάκια των παιχνιδιών αν τα χρειάζονται.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, talibanakos είπε

Για ποσα χρηματα λεμε? Ποσο το βρηκες?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, talibanakos είπε

Αν το ps4 με το blod είναι fat κανε το κόλπο με τα κέρματα,50-50 να δουλέψει.😉

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sndev είπε

ποιο είναι το κόλπο με τα κέρματα? 

Ρίχνεις κέρματα στην σχισμή του Blu Ray και κάνεις μια ευχή οπως στην Φοντάνα ντι Τρέβι. Ιδανικά η ευχή είναι να φτιάξει το PS4. 

Περιμένεις καρτερικά να πραγματοποιηθεί. 

Spoiler

Αστειεύομαι εννοείται. Θα μας πει ο φίλος πιο πανω τι εννοεί. 

Δημοσ.

Μιας και αναφερθηκε πιο πισω.

Γενικα ειναι μια ωραια προσθηκη,ειδικα αν πεσει και λιγο η τιμη του αλλα 

α) επρεπε να κυκλοφορησει νωριτερα και οχι στο τελος της ζωης της κονσολας.Εαν τα Dualshock 4 υποστηριζονται στο ps5 βεβαια,θα αξιζει παραπανω και για το μελλον.

β)Υπαρχει κοσμος που κανει παραπονα για την χρηση των ακουστικων οταν τα συνδεει με αυτο,αρα θελει προσοχη για οσους τα χρησιμοποιουν

Λογικα θα καταναλωνει και αυτο μπαταρια απο το controller,λογικα οχι παρα πολυ. Δεν ειναι ακριβως deal breaker αυτο,απλα μιας και η αυτονομια του DS4 δεν ειναι ακριβως top,σιγουρα δεν ειναι ας το πουμε ευχαριστο να εχεις μια προσθηκη να ριχνει και αλλο κατω την αυτονομια.

Σιγουρα μια καλη εναλλακτικη για οποιον δεν θελει να δωσει μια περιουσια στα controller τριτων ειδικα απο Scuf μερια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Μιας και αναφερθηκε πιο πισω.

Γενικα ειναι μια ωραια προσθηκη,ειδικα αν πεσει και λιγο η τιμη του αλλα 

α) επρεπε να κυκλοφορησει νωριτερα και οχι στο τελος της ζωης της κονσολας.Εαν τα Dualshock 4 υποστηριζονται στο ps5 βεβαια,θα αξιζει παραπανω και για το μελλον.

β)Υπαρχει κοσμος που κανει παραπονα για την χρηση των ακουστικων οταν τα συνδεει με αυτο,αρα θελει προσοχη για οσους τα χρησιμοποιουν

Λογικα θα καταναλωνει και αυτο μπαταρια απο το controller,λογικα οχι παρα πολυ. Δεν ειναι ακριβως deal breaker αυτο,απλα μιας και η αυτονομια του DS4 δεν ειναι ακριβως top,σιγουρα δεν ειναι ας το πουμε ευχαριστο να εχεις μια προσθηκη να ριχνει και αλλο κατω την αυτονομια.

Σιγουρα μια καλη εναλλακτικη για οποιον δεν θελει να δωσει μια περιουσια στα controller τριτων ειδικα απο Scuf μερια.

Να προσθέσω επίσης πως αρκετοί έχουν θέμα με τις αποσυνδέσεις του DS4 οταν εχουν το attachment κουμπωμένο, συγκεκριμένα, πολλά joypad (DS4 V2 με το φως του lightbar στο touchpad) αποσυνδέονται μετα απο 1.5/2 λεπτά για κάποιον λόγο.
Μέχρι στιγμής, τα DS4 V1 δεν έχουν κανένα θέμα όλως περιέργως.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, red1 είπε

Να προσθέσω επίσης πως αρκετοί έχουν θέμα με τις αποσυνδέσεις του DS4 οταν εχουν το attachment κουμπωμένο, συγκεκριμένα, πολλά joypad (DS4 V2 με το φως του lightbar στο touchpad) αποσυνδέονται μετα απο 1.5/2 λεπτά για κάποιον λόγο.
Μέχρι στιγμής, τα DS4 V1 δεν έχουν κανένα θέμα όλως περιέργως.

Ειλικρινά, αν δεν είναι τυχαία ή στημένα τα περιστατικά αυτά, τι σκατά QC κάνουν; Βέβαια θα μου πεις δες και την Nintendo που τρία χρόνια μετά και δεν τα έχει φτιάξει τα joycon, αλλά τουλάχιστον αυτή δίνει δυο χρόνια εγγύηση, όχι ένα.

Δημοσ.
Στις 14/2/2020 στις 8:04 ΜΜ, Malthador είπε

Από που κρίθηκε επιτυχημένη; Έχεις λινκ με πωλήσεις H/W;

H αισθηση μου απο την παρακολουθηση της αγορας συν σχετικα με το θεμα αρθρα το υποβαλλουν...

Ενα τετοιο ας πουμε ειναι αυτο:

https://www.usgamer.net/articles/ps4-pro-xbox-one-x-success-changes-hardware-sales-cycle

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...