Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κατα ποσο ισχυει το παραπανω θα το μαθουμε μονο οταν ανακοινωθει η επισημη τιμη της κονσολας την οποια δεν βλεπω(μακαρι να βγω λαθος και να κοστιζει φθηνοτερα) να ερχεται κατω απο 499ευρω.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Το διαβασα και  εγω το αρθρο ,αναδημοσιευτηκε σε πολλα μεσα .

Μου φαινεται απιθανο να πουλησουν με χασουρα παντως .Με ενα πολυ μικρο περιθωριο κερδους ναι  αλλα με χασουρα  ειναι εξαιρετικα δυσκολο .Σε καθε περιπτωση   θα αναμενουν και τις ανακοινωσεις του ανταγωνιστη για να καθορισουν την τελικη τιμη .

Προσωπικα εκτιμω πως στην Ελλαδα θα ερθει στα 450-480 κατι που ειναι  σε πολυ λογικα πλαισια  σε σχεση με τα χαρακτηριστικα του .

Έχω την αίσθηση πάντως πως στην αρχή της γενιάς το ps4 πωλούνταν με χασουρα για τη Σόνυ.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι κατω απο το 500αρικο . 

Εχει μεσα ssd , ddr6 , 8c/16t επεξεργαστη( ο 3700x ειναι στο 320αρικο , προφανως και δεν κοστιζει τοσο στην sony αλλα ενα 120-150 θα τα σκαει . )Και φυσικα gpu που υποτιθεται θα ειναι λιγο πιο πανω απο 5700xt + hardware για raytracing . 

E οτι συμφωνιες και να κανει κατω απο 500 δεν ειναι εφικτο να πεσει . 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι κατω απο το 500αρικο . 

Εχει μεσα ssd , ddr6 , 8c/16t επεξεργαστη( ο 3700x ειναι στο 320αρικο , προφανως και δεν κοστιζει τοσο στην sony αλλα ενα 120-150 θα τα σκαει . )Και φυσικα gpu που υποτιθεται θα ειναι λιγο πιο πανω απο 5700xt + hardware για raytracing . 

E οτι συμφωνιες και να κανει κατω απο 500 δεν ειναι εφικτο να πεσει . 

Μωρε ας ερθει χωρις καθυστερησεις,  με επαρκη διαθεσιμοτητα  για το λανσαρισμα και με τα χαρακτηριστικα που εχουν διαρρευσει και ας εχει και 550 .

Παλι day one ξερο θα ειναι .

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Μωρε ας ερθει χωρις καθυστερησεις,  με επαρκη διαθεσιμοτητα  για το λανσαρισμα και με τα χαρακτηριστικα που εχουν διαρρευσει και ας εχει και 550 .

Παλι day one ξερο θα ειναι .

Eγω συμφωνω , και 600 που λεει ο λογος αν πουσαρει για πολυ υψηλο hardware , να δουμε πραγματικα next gen gaming . To προβλημα ειναι οτι ο περισσοτερος κοσμος δεν το βλεπει ετσι και θα προτιμουσε χαμηλοτερα specs με χαμηλοτερη τιμη . 

Βασικα το ποτε θα βγει εξαρταται και απο την microsoft. Aν καταφερει και βγαλει το xbox πριν τα Χριστουγεννα δεν υπαρχει περιπτωση να μην εκμεταλευτει τις γιορτες η sony . 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Eγω συμφωνω , και 600 που λεει ο λογος αν πουσαρει για πολυ υψηλο hardware , να δουμε πραγματικα next gen gaming . To προβλημα ειναι οτι ο περισσοτερος κοσμος δεν το βλεπει ετσι και θα προτιμουσε χαμηλοτερα specs με χαμηλοτερη τιμη . 

Βασικα το ποτε θα βγει εξαρταται και απο την microsoft. Aν καταφερει και βγαλει το xbox πριν τα Χριστουγεννα δεν υπαρχει περιπτωση να μην εκμεταλευτει τις γιορτες η sony . 

Χαμηλότερα specs για μια κονσόλα που θα έχεις 7-10 χρόνια δεν είναι λογικό.Απλα στην Ελλάδα τα θέλουμε όλα δικά μας.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα καούν για τα specs, όταν η φάση με τα mid gen refreshes κρίθηκε εν μέρει επιτυχημένη. Για το sweet spot τιμής-χαρακτηριστικών ερίζουν.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, kostiger said:

Δεν θα καούν για τα specs, όταν η φάση με τα mid gen refreshes κρίθηκε εν μέρει επιτυχημένη. Για το sweet spot τιμής-χαρακτηριστικών ερίζουν.

Από που κρίθηκε επιτυχημένη; Έχεις λινκ με πωλήσεις H/W;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, kostiger είπε

Οπα αυτο ειναι αλλο .Αν ακολουθησουν το  mid gen  μοντελο απο μενα κανενα προβλημα .Αρκει να το κανουν  ,με μια εκδοση pro   καλυμενος θα ειμαι .

Btw  new entry  θα παιχτει μετα το Vampyr

86453014_603045353587407_8325148668495659008_n.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To μονο κακο ειναι οτι θα πρεπει να αγορασεις και τα dlc απο το store αν θελεις να δεις και τα υπολοιπα πραγματα που εχει να προσφερει το παιχνιδι...Νομιζω στο ps4 δεν εχουν βγαλει gold edition σε φυσικη μορφη αλλιως πας σε season pass..Βασικα δεν εχει βγει πουθενα σε καμια πλατφορμα..

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

το επαιξα προσφατα (σε pc) , η μεγαλυτερη απογοήτευση που εχω φαει τελευταία , για εμενα πολυ μετριο, καμια σχεση με τα προηγούμενα που ηταν πολυ καλα , ιδικά το πρώτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Οπα αυτο ειναι αλλο .Αν ακολουθησουν το  mid gen  μοντελο απο μενα κανενα προβλημα .Αρκει να το κανουν  ,με μια εκδοση pro   καλυμενος θα ειμαι .

Το ξεκίνησα πριν 1 εβδομάδα :

H 1η ώρα+ σου αφήνει πολύ κακή εντύπωση λόγω QTE, απίστευτης γραμμικότητας και το framerate που πάει στο Θεό.
2 ώρες μετά...αφού φτάσεις στο 3ο level (Volga) το παιχνίδι ανοίγει...ΠΟΛΥ...Πλήρης ελευθερία στο να πας όπου θες, όταν θες με την κλασσική, καλή, μίζερη και ζοφερή ατμόσφαιρα των Metro σε φουλ εφέ.

Μετα απο 20ώρες+ που έχω πλέον στο παιχνίδι μπορώ να πω το εξής : Το open-world-ιλίκι χαλάει συνήθως όλους τους τιτλους που κάνουν την μετάβαση σ'αυτο το είδος, η μαγκιά όμως της 4Α - και δεν ξέρω πως τα κατάφεραν πραγματικά - είναι πως το game, παρόλο που έχει πλέον μεγάλα, sandbox levels, μπόρεσε και κράτησε όλη την κλασσική ατμόσφαιρα και αίσθηση (βλέπε: προσωπικότητα) των προηγούμενων τίτλων, πραγματικά μπράβο τους και δεν το περίμενα καθόλου.
Η δε καλλιτεχνική διεύθυνση είναι γι'άλλη μια φορά σε αστρονομικά επίπεδα και η τεχνολογία πίσω απο την παιχνίδι (game engine) ειναι φανταστική, μπαίνει άνετα στο top 5 μαζί με κάτι The order, Red dead 2, Horizon zero dawn κτλπ απο άποψη γραφικών.
Gameplay που δεν σου κρατάει το χερι, μπορείς να mark-άρεις κτίσματα με τα κιάλια (και τα σημειώνει στο χάρτη σου) αλλά μέχρι εκεί, ουτε 100 εικονίδια στο χάρτη φάση Ubisoft, ούτε 15496456 άχρηστα collectibles (ubisoft πάλι), oύτε...Ατμόσφαιρα μόνο και ελεύθερη εξερεύνηση - και η εξερεύνηση είναι "πραγματική" καθώς δεν νιώθει τεχνητή όπως στα περισσότερα sandbox/open-world παιχνίδια, μπράβο τους πραγματικά και πάλι.Όλα αυτα που βρίσκεις είναι χρήσιμα κοινώς.

Βέβαια, ως παιχνίδι της 4Α, υπάρχουν - κλασσικά - προβλήματα :
- textures που δεν φορτώνουν (αφου χρησιμοποιήσεις το photo mode συνήθως) και χρειάζεται reload απο το save.
- freeze-αρίσματα στο άσχετο.
- οι αντανακλάσεις στο νερό, σκιές κτλπ βλέπεις να render-αρονται κυριολεκτικά μπροστά σου με το που κουνήσεις λίγο την κάμερα
-crash-αρίσματα
- ήχος που ώρες ώρες bug-αρεται και θέλει πάλι reload.
- τραγικό φόρτωμα (1o load = 3.5 λεπτά, reload save = 35 δευτερόλεπτα).
- μικροπροβλήματα με το framerate ανάλογα με το τι γίνεται στην οθόνη.
- αλαλούμ οταν έχει πάνω απο 3 χαρακτήρες στην οθόνη γιατί...μιλάνε όλοι ταυτόχρονα και ο ενας πάνω απ'τον άλλον.

Είναι τίτλος με τα θεματάκια του αλλά...έχει ψυχή και φαίνεται, και στην τελική, η 4Α δεν είναι εταιρία με το budget της ΕΑ/Ubisoft/Naughty Dog κτλπ οπότε και λογικό, και μόνο που μπορεί και παράγει τέτοιους τίτλους είναι ενα μικρό θαύμα.
Η δε αρχή του 4ου κεφαλαίου (Yamantau) είναι προσωπικά ό,τι καλύτερο και πιο ατμοσφαιρικό έχω δει και παίξει τα τελευταία χρόνια, θα δείς... ;) 

Είχα τσιμπήσει την gold edition (ή όπως λέγεται) τα Χριστούγεννα απο το store στα 30 γιούρια οπότε έχω και το DLC, το 1ο είναι μικρό και γραμμικό όπως τα παλιά Metro (κοντά στις 3+ ώρες) ενώ το 2ο που βγήκε πριν 3 μέρες ειναι sandbox οπως το κανονικό παιχνίδι και πλησιάζει τις 10+ απ'ότι διάβασα.

Enjoy φίλος, παιχνιδάρα είναι.

ΥΓ: κανε μια χάρη στον εαυτό σου και μην κάνεις spoiler τις πίστες, εγώ την εκανα την μαμακία και...
ΥΓ: παίξ'το κατα προτίμηση βράδυ με ένα καλό ζευγάρι ακουστικά

47 λεπτά πριν, Votritis είπε

το επαιξα προσφατα (σε pc) , η μεγαλυτερη απογοήτευση που εχω φαει τελευταία , για εμενα πολυ μετριο, καμια σχεση με τα προηγούμενα που ηταν πολυ καλα , ιδικά το πρώτο

Voltr, και για 'μένα το 1ο είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής (μιας που δεν το τελείωσα το Exodus) αλλά απο περιέργεια, γιατί "μεγαλύτερη απογοήτευση"  και "μέτριο" ? Την εισαγωγή του παιχνιδιού την τελείωσες ? :D 

Επεξ/σία από red1
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, red1 είπε

Voltr, και για 'μένα το 1ο είναι το καλύτερομέχρι στιγμής αλλά απο περιέργεια, γιατί "μεγαλύτερη απογοήτευση"  και "μέτριο" ? Την εισαγωγή του παιχνιδιού την τελείωσες ? :D 

για εμενα η αξια του Μετρο ηταν η κλειστοφοβικη ατμόσφαιρα που ενιωθες κατω στις στοες, το εξωτερικο κομματι που ειχαν και τα προηγουμενα δεν μου αρεσε και το θεωρούσα κατι δευτερεύων .

τωρα πηγαν και εκαναν το εξωτερικο κομματι,  κυριος μερος του παιχνιδιού μονο και μονο για να το κάνουν οπεν γουορντ , παλιάς κοπης βαρετο και ανούσιο , διάλογοι της πλακας και πολλα αλλα .

Πριν ειχα παιξει το wolfenstein 2 ....... ωραίο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...