Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Εμενα μονο  το β με απασχολει , το α δεν το θεωρω πιθανο.Οσο για την επεκταση εγγυησης θα ζησω επικινδυνα και δεν θα παρω.

Τωρα που στο σκεφτομαι ποτε δεν εχω παρει σε κανενα προιον .

Μια απο τα ιδια και εγω επικινδυνα θα ζησω...εδω το εκανα με την Oled που εσκασα 1300 στο πλειστεσιον θα κολλησουμε :P  Και δοξα το θεο η τηλεοραση ζει και βασιλευει εδω και 2+ χρονια με μηδεν burn in.

• Like 1
Δημοσ.

Ας ανακοινωθει πρωτα και ας κυκλοφορήσει επισημα η κονσολα φετος,και μετα βλεπουμε ποιοι και αν θα αγορασουν επεκταση εγγυησης στο ps5 😛

Ακομα δεν ξερουμε ουτε την τιμη της κονσολας ή αν 100% θα κυκλοφορησει φετος.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ison είπε

Παιδες το back button attachment το εχει παρει πουθενα το ματι σας για παραγγελια σε ελληνικα καταστήματα?

Νομίζω απο παρασκευή θα είναι επίσημα διαθέσιμο και εδω σε εμάς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/2/2020 στις 6:55 ΜΜ, Lecter D είπε

9DEK-PKNG-N445 κωδικός για δωρεάν θέμα the last of us II για Ευρώπη. 

Που βρίσκετε τέτοιους είδους κωδικούς που δουλεύουν και σε παραπάνω από 1 psn id λογαριασμούς?

Σε ευχαριστούμε πολύ για τον κωδικό επί την ευκαιρία?

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Που βρίσκετε τέτοιους είδους κωδικούς που δουλεύουν και σε παραπάνω από 1 psn id λογαριασμούς?

Σε ευχαριστούμε πολύ για τον κωδικό επί την ευκαιρία?

Αυτο ηταν "δωρο" απο την εταιρεια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Paragontas-x είπε

Όταν λες εταιρία εννοείς την Sony?

Και γιατί εσάς σας δίνει δωρεάν κωδικούς που μπορούν να μπουν σε παραπάνω από έναν λογαριασμό psn id?

Νομιζω η εταιρεια που βγαζει το παιχνιδι εδωσε τον κωδικο (naughty dog). Εχω την εντυπωση πως το δημοσιοποιησαν μονοι τους. Καπου το πηρε το ματι μου σε ειδηση στο ιντερνετ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Όταν λες εταιρία εννοείς την Sony?

Και γιατί εσάς σας δίνει δωρεάν κωδικούς που μπορούν να μπουν σε παραπάνω από έναν λογαριασμό psn id?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Εχουμε καμμια νεα φημη ,διαρροη σχετικα με το φλεγον θεμα ?

Radio silence και ιχθυος μαζι..

Ελαχιστοποιουνται οι πιθανοτητες για reveal εντος του τρεχοντος μηνα κοινως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...