Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι κατι παραπανω απο βεβαιο οτι θα εχουμε bc me  το ps4  .Για προγενεστερες γενιες απο αυτο  παιζεται και προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορο.

• Like 2
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ειναι κατι παραπανω απο βεβαιο οτι θα εχουμε bc me  το ps4  .Για προγενεστερες γενιες απο αυτο  παιζεται και προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορο.

Να εχουμε μονο bc με MHW φτανει 😀

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Να εχουμε μονο bc με MHW φτανει 😀

Αχαχα καλα εσυ πρεπει  παρασημοφορηθεις απο την Capcom  ,εχεις γραψει αλλες ωρες .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ison είπε

Παιδες το back button attachment το εχει παρει πουθενα το ματι σας για παραγγελια σε ελληνικα καταστήματα?

Εχω την εντυπωση πως απο 20 του μηνα βγαινει, αλλα δενκοβω το κεφαλι μου.

1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Ετσι οπως εχει "επικοινωνηθει" το θεμα, θα ειναι τεραστιο  επικοινωνιακο βατερλω αν δεν εχει day one bc με το ps4.

Για τις προηγουμενες κονσολες οπως το λες, αδιαφορο. Οποιος ηθελε να παιξει εκεινα τα παιχνιδια εχει ηδη βρει τροπο να το κανει, δεν περιμενε το ps 5 το 2020. Οποιον δεν τον ενδιαφερουν τα παλαιοτερα games, θα παρει ps5 ανεξαρτητως bc.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Εχω την εντυπωση πως απο 20 του μηνα βγαινει, αλλα δενκοβω το κεφαλι μου.

Ετσι οπως εχει "επικοινωνηθει" το θεμα, θα ειναι τεραστιο  επικοινωνιακο βατερλω αν δεν εχει day one bc με το ps4.

Για τις προηγουμενες κονσολες οπως το λες, αδιαφορο. Οποιος ηθελε να παιξει εκεινα τα παιχνιδια εχει ηδη βρει τροπο να το κανει, δεν περιμενε το ps 5 το 2020. Οποιον δεν τον ενδιαφερουν τα παλαιοτερα games, θα παρει ps5 ανεξαρτητως bc.

14/2 βγαινει και δεν το βλεπω πουθενα

edit: ακυρο το βρηκα https://www.plaisio.gr/catalog?location=product%3d3401537

Επεξ/σία από ison
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Είναι πολλά τα 30 Ευρώ για αυτό ή απλά είναι ιδέα μου;

Πιστευω ότι είναι στο όριο για αυτά που προσφέρει, καθώς οι εναλλακτικές (δηλαδή τηλεχειριστήρια με επιπλέον επαναπρογραμματιζομενα κουμπιά) κυμαίνονται σε πολύ υψηλότερες τιμές. 

Επεξ/σία από Zemi
Δημοσ.
10 ώρες πριν, non-serviam είπε

η Sony έχει department εκατομμυρίων να ασχολούνται με αυτό.

Οπως ειχε department εκατομμυριων να ασχολουνται με το launch του ps3 που ειδαμε τελικα ποσο ''καλα''πηγε. :)

Δεν χρειαζεται να εισαι αναλυτης να βλεπεις καποια αυτονοητα πραγματα τα οποια τα εχει επιβεβαιωσει και η ιδια.

Τωρα αν τελικα το ακυρωσει ή οχι θα δειξει εννοειται αλλα σιγουρα δεν ειναι τα πραγματα τοσο μαυρα σε αυτο το κομματι.

Πιο πολυ ειναι να ανησυχει καποιος για την τελικη τιμη του ps5 πχ,παρα το αν θα υποστηριζει BC.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Οπως ειχε department εκατομμυριων να ασχολουνται με το launch του ps3 που ειδαμε τελικα ποσο ''καλα''πηγε. :)

Δεν χρειαζεται να εισαι αναλυτης να βλεπεις καποια αυτονοητα πραγματα τα οποια τα εχει επιβεβαιωσει και η ιδια.

Είναι οι ίδιες συνθήκες με το PS3 τώρα; Ή μήπως η έρευνα αγοράς που κάνουν είναι απόλυτη; Αν είναι έτσι γιατί όλες οι εταιριες δεν πιάνουν κάνα τρις στο χρηματιστήριο; Το ότι ο κυρ Τάκης και η κυρά Μαρία από το ινσομνια ξέρουν καλύτερα από την ίδια την εταιρία με ξεπερνάει. Αφήστε τους να κάνουν την δουλειά τους αυτοί και κάντε και εσείς τη δικιά σας: επιλέξτε με το πορτοφόλι σας. Απλά να είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο πάντα. Πολύ πρόσφατο παραδειγμα οι πράξεις της Nintendo, όπου δεν πράττουμε ανάλογα και όσο πάει το χειροτερεύει το πράγμα.

Μακάρινα το δώσουν εξαρχής το BC (με δισκάκια φυσικά, όχι να πρέπει να τα αγοράσουμε ψηφιακά), να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε άμεσα. Όμως δεν θα κάτσουμε (δεν πρέπει) να προγραμματίσουμε με κάτι που ακόμα είναι φήμη και όχι επίσημο.

Υ.Γ. το μήνυμα δεν πάει για εσένα προσωπικά. Είναι μια γενικότερη παρατήρηση για τον μέσο Έλληνα πανεπιστημωνα και την απολυτοτητα της γνώμης του, που παράλληλα απλουστευει τραγικά πολύπλοκα πράγματα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
39 minutes ago, non-serviam said:

Είναι οι ίδιες συνθήκες με το PS3 τώρα; Ή μήπως η έρευνα αγοράς που κάνουν είναι απόλυτη; Αν είναι έτσι γιατί όλες οι εταιριες δεν πιάνουν κάνα τρις στο χρηματιστήριο; Το ότι ο κυρ Τάκης και η κυρά Μαρία από το ινσομνια ξέρουν καλύτερα από την ίδια την εταιρία με ξεπερνάει. Αφήστε τους να κάνουν την δουλειά τους αυτοί και κάντε και εσείς τη δικιά σας: επιλέξτε με το πορτοφόλι σας. Απλά να είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο πάντα. Πολύ πρόσφατο παραδειγμα οι πράξεις της Nintendo, όπου δεν πράττουμε ανάλογα και όσο πάει το χειροτερεύει το πράγμα.

Βασικά είναι εξαιρετικά απίθανο (αν όχι αδύνατο) να επαναληφθούν flops όπως του PS3, του X1 ή του Wii U. Πλέον οι εταιρείες μοιάζουν να ξέρουν καλύτερα που βαδίζουν και δεν κάνουν τα ίδια λάθη. Κάνουν καινούρια φυσικά και ανάλογα με την ανεκτικότητά μας κινούνται προς την κατεύθυνση που κρίνουν ότι τις συμφέρει.

Πάντα ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας, δεν υπάρχει άλλος τρόπος επιβολής της βούλησής μας.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, non-serviam είπε

Είναι μια γενικότερη παρατήρηση για τον μέσο Έλληνα πανεπιστημωνα και την απολυτοτητα της γνώμης του, που παράλληλα απλουστευει τραγικά πολύπλοκα πράγματα.

Δεν νομιζω οτι ειπε κανεις οτι ο κυρ Τακης ξερει καλυτερα απο την ιδια την εταιρεια.

Αυτο που αναφερθηκε ειναι οτι με βαση την ιδια την προιστορια εχουν κανει οι εταιρειες χοντρα λαθη(και οπως ειπε ο Malthador συνεχιζουν να κανουν μικροτερα ή μεγαλυτερα) που τους κοστισαν πολλα λεφτα(ακομα και περαν του τμηματος του gaming πχ μιας και μιλαμε για την Sony) και ας εχουν ειδικο τμημα για αυτα.

Επισης αν ειχες παει μια βολτα απο την Gameathlon(ή αν την ειδες μεσω stream)οπως και αν εχεις παρακολουθησει το Ελληνικο top10 σε πωλησεις στην Ελλαδα,θα ειχες μια ιδεα του τι τον ενδιαφερει τον μεσο Ελληνα και πως εφαρμοζει το vote with your wallet(βεβαια μετα απορει γιατι τα multiplatform παιχνιδια δεν εχουν Ελληνικα μεσα...).

Κοινως δεν καθεται να ασχοληθει με τετοια.

Να παρουμε το ps5 να παιξουμε pro,Fifa,Nba,call of duty και GTA ειναι με λιγα λογια η νοοτροπια στην Ελλαδα και αντε μια στο τοσο κανενα exclusive μιας και βαλανε και Ελληνικα(παντα με βαση τα παραπανω). Εκτος αν ειμαι λαθος στο παραπανω και στην Ελλαδα ολα τα παιχνιδια ενδιαφερουν τον μεσο Ελληνα και δεν ειμαστε γνωστοι σε ολη την Ευρωπη ως Sonyland εδω και χρονια.

Οσο για το χειροτερο σεναριο,2 πραγματα μου ερχονται στο μυαλο.

α)Η κονσολα λογω του θεματος της Κινας να φαει delay για την κυκλοφορια

β)Να μην υπαρχει day one bc με το ps4.

Και για τα δυο,it is what it is,δεν θα σκασουμε κιολας.

Εμενα πιο πολυ με απασχολει σαν υποψηφιο day one αγοραστη οτι θα αναγκαστω να αγορασω την κονσολα με επεκταση εγγυησης,γιατι η Sony ειναι η μοναδικη εταιρεια στο gaming κομματι που πουλαει κονσολα/controller με μολις 1χρονο εγγυηση(το vote with your wallet περιπατο εδω και χρονια απο τον κοσμο βεβαια),το οποιο μεταφραζεται στην τσεπη μου σε επιπλεον χρηματα/εξοδα στην αγορα αυτης.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν νομιζω οτι ειπε κανεις οτι ο κυρ Τακης ξερει καλυτερα απο την ιδια την εταιρεια.

Αυτο που αναφερθηκε ειναι οτι με βαση την ιδια την προιστορια εχουν κανει οι εταιρειες χοντρα λαθη(και οπως ειπε ο Malthador συνεχιζουν να κανουν μικροτερα ή μεγαλυτερα) που τους κοστισαν πολλα λεφτα(ακομα και περαν του τμηματος του gaming πχ μιας και μιλαμε για την Sony) και ας εχουν ειδικο τμημα για αυτα.

Επισης αν ειχες παει μια βολτα απο την Gameathlon(ή αν την ειδες μεσω stream)οπως και αν εχεις παρακολουθησει το Ελληνικο top10 σε πωλησεις στην Ελλαδα,θα ειχες μια ιδεα του τι τον ενδιαφερει τον μεσο Ελληνα και πως εφαρμοζει το vote with your wallet(βεβαια μετα απορει γιατι τα multiplatform παιχνιδια δεν εχουν Ελληνικα μεσα...).

Κοινως δεν καθεται να ασχοληθει με τετοια.

Να παρουμε το ps5 να παιξουμε pro,Fifa,Nba,call of duty και GTA ειναι με λιγα λογια η νοοτροπια στην Ελλαδα και αντε μια στο τοσο κανενα exclusive μιας και βαλανε και Ελληνικα(παντα με βαση τα παραπανω). Εκτος αν ειμαι λαθος στο παραπανω και στην Ελλαδα ολα τα παιχνιδια ενδιαφερουν τον μεσο Ελληνα και δεν ειμαστε γνωστοι σε ολη την Ευρωπη ως Sonyland εδω και χρονια.

Οσο για το χειροτερο σεναριο,2 πραγματα μου ερχονται στο μυαλο.

α)Η κονσολα λογω του θεματος της Κινας να φαει delay για την κυκλοφορια

β)Να μην υπαρχει day one bc με το ps4.

Και για τα δυο,it is what it is,δεν θα σκασουμε κιολας.

Εμενα πιο πολυ με απασχολει σαν υποψηφιο day one αγοραστη οτι θα αναγκαστω να αγορασω την κονσολα με επεκταση εγγυησης,γιατι η Sony ειναι η μοναδικη εταιρεια στο gaming κομματι που πουλαει κονσολα/controller με μολις 1χρονο εγγυηση(το vote with your wallet περιπατο εδω και χρονια απο τον κοσμο βεβαια),το οποιο μεταφραζεται στην τσεπη μου σε επιπλεον χρηματα/εξοδα στην αγορα αυτης.

Εμενα μονο  το β με απασχολει , το α δεν το θεωρω πιθανο.Οσο για την επεκταση εγγυησης θα ζησω επικινδυνα και δεν θα παρω.

Τωρα που στο σκεφτομαι ποτε δεν εχω παρει σε κανενα προιον .

Δημοσ.

Αν η κονσολα ειχε εστω 2χρονια εγγυηση ουτε εγω θα επαιρνα.

Αλλα ως τωρα με βαση παλι την προιστορια ολα τα κουσουρια/προβληματα στους πρωτους αγοραστες/πρωτες εκδοσεις συνηθως εμφανιζονται.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Αν η κονσολα ειχε εστω 2χρονια εγγυηση ουτε εγω θα επαιρνα.

Αλλα ως τωρα με βαση παλι την προιστορια ολα τα κουσουρια/προβληματα στους πρωτους αγοραστες/πρωτες εκδοσεις συνηθως εμφανιζονται.

Ναι δεν  το κρινω επι της ουσιας .Ειναι πολυ λογικο να παρει καποιος επεκταση εγγυσης ειδικα αν εχει κανει day one  αγορα  .Aπλα εγω δεν το κανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...