Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπαρχει απαντηση σε κατι τοσο υποκειμενικο οπως σωστα ειπε και καποιος πιο πανω.Που να ξερεις τι κουβαλαει ο καθενας στο κεφαλι του..Αλλος ειναι σκρουτζ, αλλος καρμιρης αλλος δεν τα εχει τα λεφτα ρε αδερφε η δεν του περισσευουν και θα την παρει οταν θα πεσει η κονσολα σε τιμη χωμα και τοτε τα παιχνιδια που τοσο καιρο ζαχαρωνει θα ειναι και αυτα σε τιμη χωμα.Αλλος το θεωρει κοροιδια να δωσει 60 ευρω day one για παιχνιδι ο καθενας εχει δικο του σκεπτικο και διαφορετικη τσεπη και σαφως αλλες προτεραιοτητες.

Επεξ/σία από icenex
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι τοσο θεμα χρηματων ή προβληματων γιατι και στο εξωτερικο προφανως υπαρχουν αυτοι.

Εχει γραφτει απειρες φορες και στα θεματα αλλων κονσολων ή και σε αλλα forum οτι ειναι καθαρα θεμα νοοτροπιας.

Κοινως οι γονεις απο τους οποιους εππιρεαζονται,τους λενε οτι μετα απο ξερω το σχολειο ή την σχολη δεν πρεπει να ασχολουνται με παιχνιδια γιατι αυτα ειναι για μικροτερες ηλικιες.

Εξου και οι γνωστες κουβεντες που διαβαζουμε που και που ή ακουμε που και που''μα καλα εσυ ακομα με παιχνιδια ασχολεισαι'',''τα παιχνιδια της nintendo ειναι μονο για παιδια'' και παει λεγοντας.

Επισης Foti υπαρχει και το αλλο ακρο οπως ειχαμε πει και παλιοτερα. Να πας να αγορασεις την κονσολα day one που ειναι ακριβοτερη και μετα για τον πρωτο 1 με 2 χρονια να την βγαζεις με ενοικιασεις επειδη δεν εχεις να αγορασεις παιχνιδια. Αν ριξεις μια ματια στο αρχικο θεμα του ps4 πισω στο 2013/2014 θα πετυχεις ακομα και εδω πολλους τετοιους.

Παντως Malthador για να λεμε και την αληθεια τωρα που κοιταξα τις τιμες,το Ps4 slim 1tb ξεκιναει απο τα 275ευρω 

https://www.skroutz.gr/s/9889671/Sony-PlayStation-4-Slim-1TB.html

Και το Ps4 Pro 1tb και αυτο απο τα 283 https://www.skroutz.gr/s/9788318/Sony-PlayStation-4-Pro-1TB.html

Και το δε Ps4 500gb απο τα 220ευρω https://www.skroutz.gr/s/9806483/Sony-PlayStation-4-Slim-500GB.html

Δεν ειναι τοσο κακη αγορα αυτη του ps4pro με βαση τις τιμες αυτες,εχει πεσει παρα πολυ σε τιμη.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
12 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Πρωτων το ps5 θα κοστιζει μια 500 αρα, και δευτερον καλυτερα γραφικα τα ps4 games δεν θα εχουν στην νεα κονσολα. 

Το god of war(τυχαιο παραδειγμα) το ιδιο θα δειχνει στο ps4 pro με το ps5.

Αυτο ειναι προς διευκρινιση απο τη Σονυ. Πριν απο περιπου 1 χρονο εχουν καταθεσει πατεντα για enhanced backwards compatibility.

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια αν και ειμαι λιγο εκτός θέματος , στις ρυθμίσεις RGB Limited auto ή full ? (PS4PRO)

Προσωπικά εγω το έχω στο limited..και το hdmi black level της τηλεόρασης στο auto που παρεμπιπτόντως ειναι το ίδιο με το low . Μου δείχνει πιο κομπλε τα μαύρα.  Με την αλλη ρύθμιση τα δείχνει καπως πιο γκρίζα. Αλλά μιλάμε μόνο για RGB mode οχι HDR .

Διάβασα ότι στο PLAYSTATION η limited επιλογή είναι η σωστή όσον αφορά τηλεοράσεις . Για game monitors επιλέγεις full . Είναι λίγο περίπλοκη η όλη φάση δεν  μπορώ να βγάλω άκρη 😕

Δημοσ.

Eπισης σε συνεχεια της συζητησης που ειχατε, με την τιμη που εχει διαμορφωθει για το προ στα 283 ευρω, δεν εχει απολυτως κανενα νοημα η αγορα του βασικου σλιμ με 500ρη μαλιστα σκληρο στα 220. Πιο eol πεθαινεις το σλιμ.

4 λεπτά πριν, Χαρμανης είπε

Παιδιά μια βοήθεια αν και ειμαι λιγο εκτός θέματος , στις ρυθμίσεις RGB Limited auto ή full ? (PS4PRO)

Προσωπικά εγω το έχω στο limited..και το hdmi black level της τηλεόρασης στο auto που παρεμπιπτόντως ειναι το ίδιο με το low . Μου δείχνει πιο κομπλε τα μαύρα.  Με την αλλη ρύθμιση τα δείχνει καπως πιο γκρίζα. Αλλά μιλάμε μόνο για RGB mode οχι HDR .

Διάβασα ότι στο PLAYSTATION η limited επιλογή είναι η σωστή όσον αφορά τηλεοράσεις . Για game monitors επιλέγεις full . Είναι λίγο περίπλοκη η όλη φάση δεν  μπορώ να βγάλω άκρη 😕

Βαλτο στο auto να ξεμπερδευεις εκτος κι αν σου καθεται καλυτερα στο limited.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostiger είπε

Eπισης σε συνεχεια της συζητησης που ειχατε, με την τιμη που εχει διαμορφωθει για το προ στα 283 ευρω, δεν εχει απολυτως κανενα νοημα η αγορα του βασικου σλιμ με 500ρη μαλιστα σκληρο στα 220. Πιο eol πεθαινεις το σλιμ.

Βαλτο στο auto να ξεμπερδευεις εκτος κι αν σου καθεται καλυτερα στο limited.

Μου φαίνεται στο limited  οτι δείχνει πιο καλα τα χρώματα.  Στο auto/full δείχνουν ξεβγαλμένα καπως.. Θα το τσεκάρω ξανά .

Δεν βγάζεις ποτέ άκρη με αυτά.  Στην τελικη οτι καθεται καλύτερα στο μάτι του καθενός πιστεύω 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Χαρμανης είπε

Μου φαίνεται στο limited  οτι δείχνει πιο καλα τα χρώματα.  Στο auto/full δείχνουν ξεβγαλμένα καπως.. Θα το τσεκάρω ξανά .

Δεν βγάζεις ποτέ άκρη με αυτά.  Στην τελικη οτι καθεται καλύτερα στο μάτι του καθενός πιστεύω 

Aυτο ακριβως. Δεν πρεπει να σε ενδιαφερει τι ισχυει θεωρητικα, αν αυτο που ειναι καλυτερο στα ματια σου δεν ειναι συμφωνο με την γενικη αντιληψη για το σωστο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Θεωρώ δεδομένο ότι τα PS4 games θα παίζουν στο PS5 με ακατέβατα 60 καρέ. Το GoW δεν θα είναι το πανηγύρι που είναι το Pro, θα είναι εντελώς smooth.

30 FPS ακατέβατα έχει το gow.εκτος αν εννοείς το performance mode έναντι της ανάλυσης . Δεν αξιζει στο συγκεκριμένο . 

3 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Να  ρωτησω εγω κατι πανω σε αυτο γιατι το εχω ξανακουσει .

Τα ατομα που δεν εχουν ακομα ps4    και σκεφτονται να παρουν τωρα ειναι ατομα που εχουν "gaming pc"    η' αλλες κονσολες και θελουν το ps4  για να εχουν και μια κονσολα  ακομα ?

Η' ειναι ατομα που για αλλους λογους π.χ οικονομικους ,περιμεναν 6 χρονια ωστε να παρουν μια κονσολα στον τελος του κυκλου ζωης της και λιγο πριν ερθει η καινουρια (ps5)?

Προσωπικά έχοντας ένα σχετικά καλό gaming pc τα πάντα τα έπαιζα εκεί . Ήρθε το Black Friday και λέω τώρα που μαζεύτηκαν όλα τα exclusives γιατί να μην πάρω και ps4(pro) , δεν ήταν θέμα χρημάτων απλά αν το έπαιρνα όταν πρωτοβγήκε θα καθόταν και θα έπαιζα μια φορά στο τόσο που θα έβγαινε κάποιο exclusive που να με ενδιαφέρει . 
Το ίδιο λογικά θα κάνω και με το ps5. Θα το αφήσω να μαζευτούν κάμποσα games και θα το πάρω μετά. 
Οτι multiplatform βγαίνει θα παίζεται στο pc εννοείται .

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Fulgore said:

Δεν ειναι τοσο θεμα χρηματων ή προβληματων γιατι και στο εξωτερικο προφανως υπαρχουν αυτοι.

Εχει γραφτει απειρες φορες και στα θεματα αλλων κονσολων ή και σε αλλα forum οτι ειναι καθαρα θεμα νοοτροπιας.

Κοινως οι γονεις απο τους οποιους εππιρεαζονται,τους λενε οτι μετα απο ξερω το σχολειο ή την σχολη δεν πρεπει να ασχολουνται με παιχνιδια γιατι αυτα ειναι για μικροτερες ηλικιες.

Εξου και οι γνωστες κουβεντες που διαβαζουμε που και που ή ακουμε που και που''μα καλα εσυ ακομα με παιχνιδια ασχολεισαι'',''τα παιχνιδια της nintendo ειναι μονο για παιδια'' και παει λεγοντας.

Επισης Foti υπαρχει και το αλλο ακρο οπως ειχαμε πει και παλιοτερα. Να πας να αγορασεις την κονσολα day one που ειναι ακριβοτερη και μετα για τον πρωτο 1 με 2 χρονια να την βγαζεις με ενοικιασεις επειδη δεν εχεις να αγορασεις παιχνιδια. Αν ριξεις μια ματια στο αρχικο θεμα του ps4 πισω στο 2013/2014 θα πετυχεις ακομα και εδω πολλους τετοιους.

Παντως Malthador για να λεμε και την αληθεια τωρα που κοιταξα τις τιμες,το Ps4 slim 1tb ξεκιναει απο τα 275ευρω 

https://www.skroutz.gr/s/9889671/Sony-PlayStation-4-Slim-1TB.html

Και το Ps4 Pro 1tb και αυτο απο τα 283 https://www.skroutz.gr/s/9788318/Sony-PlayStation-4-Pro-1TB.html

Και το δε Ps4 500gb απο τα 220ευρω https://www.skroutz.gr/s/9806483/Sony-PlayStation-4-Slim-500GB.html

Δεν ειναι τοσο κακη αγορα αυτη του ps4pro με βαση τις τιμες αυτες,εχει πεσει παρα πολυ σε τιμη.

Με τα 60-70 ευρώ που έχει παραπάνω το Pro παίρνεις τα περισσότερα exclusives της κονσόλα καινούρια (καλά μεταχειρισμένα παίζει να τα παίρνεις και όλα). Δεν είναι αμελητέα η διαφορά.

Και τι €220 το μικρό PS4, μας δουλεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται. 220 το είχα πάρει μαζί με game πριν από 3 χρόνια. Ότι να 'ναι.

33 minutes ago, noFEARgr said:

30 FPS ακατέβατα έχει το gow.εκτος αν εννοείς το performance mode έναντι της ανάλυσης . Δεν αξιζει στο συγκεκριμένο . 

Για εμένα υπάρχει μόνο performance mode, τίποτα άλλο. Δεν αξίζει γιατί είναι τσίρκο στο PS4 Pro, στο PS5 λογικά θα κράταει σταθερά 60 καρέ.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Με τα 60-70 ευρώ που έχει παραπάνω το Pro παίρνειε τα περισσότερα exclusives της κονσόλα καινούρια (καλά μεταχειρισμένα παίζει να τα παίρνεις και όλα). Δεν είναι αμελητέα η διαφορά.

Και τι €220 το μικρό PS4, μας δουλεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται. 220 το είχα πάρει μαζί με game πριν από 3 χρόνια. Ότι να 'ναι.

Τι να σου πω.

Η διαφορα με το ps4 500gb δεν ειναι μικρη,αλλα απο την αλλη το ps4 pro ειναι και με 1TB δισκο και αν το συγκρινεις με το slim 1tb ειναι σχεδον στα ιδια χρηματα.

Και ξερεις εσυ συγκεκριμενα τα σχεδον 400GB ελευθερα του Ps4 του απλου ποσο ευκολα γεμιζουν.

Η αληθεια ειναι οτι εγω νομιζα το Ps4pro ειχε πολυ ακριβοτερα καινουργιο πχ 340-350ευρω(μιας και δεν εχουμε και εκπτωσεις),δεν το περιμενα οτι επεσε τοσο πολυ η τιμη του,αρα δεν ειναι τελικα τοσο κακη αγορα για οποιον θελει ps4 σημερα και δεν τον ενδιαφερει για τα επομενα 2-3χρονια πχ το Ps5.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Προσωπικά έχοντας ένα σχετικά καλό gaming pc τα πάντα τα έπαιζα εκεί . Ήρθε το Black Friday και λέω τώρα που μαζεύτηκαν όλα τα exclusives γιατί να μην πάρω και ps4(pro) , δεν ήταν θέμα χρημάτων απλά αν το έπαιρνα όταν πρωτοβγήκε θα καθόταν και θα έπαιζα μια φορά στο τόσο που θα έβγαινε κάποιο exclusive που να με ενδιαφέρει . 
Το ίδιο λογικά θα κάνω και με το ps5. Θα το αφήσω να μαζευτούν κάμποσα games και θα το πάρω μετά. 
Οτι multiplatform βγαίνει θα παίζεται στο pc εννοείται .

Δεν διαφωνω σε αυτο καθολου .

Και εγω ενδεχομενως να εκανα το ιδιο αν ειχα αλλες πλατφορμες για gaming.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

αν το έπαιρνα όταν πρωτοβγήκε θα καθόταν και θα έπαιζα μια φορά στο τόσο που θα έβγαινε κάποιο exclusive που να με ενδιαφέρει . 

Υπαρχει μια μεγαλη διαφορα ομως στην περιπτωση του launch του ps4 με αυτο του ps5. 

Στο δευτερο (αν επιβεβαιωθουν οι φημες για day one)εαν το Ps5 εχει υποστηριξη με το καλημερα για τα παιχνιδια του Ps4,τοτε εχεις με το καλημερα μια τεραστια βιβλιοθηκη απο παιχνιδια να παιξεις. Εκτος εαν εχεις αγορασει Ps4 και εχεις παιξει ολα τα παιχνιδια του(ακομα και τα exclusives),δεν υπαρχει περιπτωση η κονσολα να καθεται οπως στην περιπτωση του ps4 που βασιζοσουν εξ αρχης στο τι νεα παιχνιδια θα βγουν. Αυτο θα ενισχυθει ακομα περισσοτερο αν ισχυει και στην περιπτωση των δωρεαν παιχνιδιων απο το PS Plus. 

Με τις συχνες προσφορες που βαζουν οι εδω αλυσιδες με επιστροφη σε ποντους,μπορει να σου βγει αρκετα φθηνοτερα το ps5 εξ αρχης.

Αγοραζεις πχ μια νεα τηλεοραση ή ενα smartphone με 20% επιστροφη σε ποντους,και με την επιστροφη αυτη και 450ευρω να εχει πχ η κονσολα day one,θα πρεπει να συμπληρωσεις τα μισα χρηματα ας πουμε.

Γενικα εχουν αλλαξει αρκετα τα πραγματα απο το 2013 του ps4.

Δημοσ.

ειχα φτιαξει pc αν και παντα ημουν κονσολακιας το 15 στο οποίο παιζω σαν κονσολα , σε πολυθρόνα με χειριστήριο , το καλοκαιρι πήρα το απλο ps4 (250E) μιας και εμενα σε αλλο σπιτι και δεν ηθελα να κουβαλαω το pc .

απογητευτηκα γιατι περα ίσως απο τα αποκλειστικα τα υπολοιπα παιχνιδια δε βλέπονται σε σχεση  ακομα και με το "παλιο"(εχω βαλει την rx580 πριν δυο χρονια) pc που εχω .

το PS5 με το backwards compatibility με ψήνει να το πάρω νωρίς και να μην φτιαξω νεο pc , με την προϋπόθεση  να τρεχουν τα παιχνιδια του ps4 σε 60fps .

Δημοσ.

Δεν πιστευω να εχουμε τιποτα καθυστερησεις στην εναρξη της κυκλοφοριας του PS5 λογω της επιδημιας στην Κινα ,οπως  βλεπουμε σε διαφορα αρθρα σημερα .

Θα ξενερωσω ασχημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...