Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξερω αν θα τρεχει το ιδιο, αλλα θα εχει γρηγοροτερα loading times κατα πολυ οπως φαινεται που ειναι τρομερος παραγοντας για μενα και λογος αγορας της κονσολας. Παιχνιδια οπως το Monster Hunter World εχουν απαισια αργα loading times που δε παλευονται με τπτ. Να κανεις join quest θες περιπου 3λεπτο και μπορει να λεω και λιγα. 

Σκεψου σε παιχνιδι που εχω 1100 ωρες, ποσο απο αυτες τις ωρες περιμενα να φορτωσει το quest η να κανω join σε καποιον

• Like 3
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stevenfins είπε

Πιστεύω πως για τα παιχνίδια του 4 θα έχει ένα boost mode όπως έχει τώρα το pro.

Το boost mode αν δεν κανει break το παιχνιδι θα το κανει να τρεχει με υψηλοτερο framerate. 

Τα γραφικα ιδια θα μεινουν . Τα loading times ναι θα βελτιωθουν . 

Μεχρι ενα 80- 100αρικο διαφορα το pro το αξιζει αυτην την στιγμη , παραπανω οχι . Ειναι καλη στιγμη να το παρει καποιος τωρα να παιξει ολα τα exclusives που εχουν μαζευτει ολα αυτα τα χρονια . 

Μετα το πουλαει και παει σε ps5 αν θελει . 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1
Δημοσ.

Ισχύει ότι τα loading times είναι σημαντικό πλεονέκτημα. Από ότι έχω ακούσει στο slim οι χρόνοι ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια (βλέπε metro exodus) είναι σκέτη απελπισία.  Εγώ στο pro δεν έχω μεγάλο θέμα στα παιχνίδια τουλάχιστον που παίζω, αν και σίγουρα το βίντεο με τη διαφορά στους χρόνους στο spiderman με τον SSD εντυπωσιάζει.

Δημοσ.

Για όσους λένε ότι είναι πεταμένα λεφτά το ps4 ενω βγαίνει το ps5... Δηλαδή μας λέτε ότι αξίζει καποιος αντί να παρει το ps4 τώρα με 200 ευρώ, να περιμενει 10 μήνες για να παρει με 500 ευρώ τη πρωτη έκδοση της νέας κονσόλας μόνο και μόνο για λίγο καλυτερα γραφικά αν φυσικά έχει και απίστευτη οθόνη..για όσους ρωτάνε το σωστό είναι να παρεις το 4 σε τιμή 200€ και να παρεις το 5 όταν η τιμή του θα έχει πεσει γυρω στα 200

• Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, georgkar94 είπε

για όσους ρωτάνε το σωστό είναι να παρεις το 4 σε τιμή 200€ και να παρεις το 5 όταν η τιμή του θα έχει πεσει γυρω στα 200

Δηλαδή σε περίπου 6 χρόνια από τώρα;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά τιμή έχει το Pro στα 285€, παίζει πιο άνετα κάποια "βαριά" games που το απλό PS4 ζορίζεται, επίσης κάποια σε καλύτερα frames, η διαφορά τιμής σε σχέση με το απλό PS4 είναι μικρή.Η αρχική επίσημη τιμή του ήταν στα 410€.

Το να αγοράζεις κονσόλα μετά από χρόνια για να γλιτώσεις πχ 50-100€ δεν έχει νόημα, τουλάχιστον αν δεν έχεις κονσόλα, αν έχεις αλλάζει.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, beatshooter είπε

Σίγουρα είναι αρκετοί που θέλουν να αγοράσουν ps4 , δεδομένου ότι έχει παιχνιδάρες να παίζεις για 2-3-4 χρόνια, περιμένοντας πτώση τιμής όταν έρθει το ps5. Το θέμα είναι πότε θα έρθει!

Να  ρωτησω εγω κατι πανω σε αυτο γιατι το εχω ξανακουσει .

Τα ατομα που δεν εχουν ακομα ps4    και σκεφτονται να παρουν τωρα ειναι ατομα που εχουν "gaming pc"    η' αλλες κονσολες και θελουν το ps4  για να εχουν και μια κονσολα  ακομα ?

Η' ειναι ατομα που για αλλους λογους π.χ οικονομικους ,περιμεναν 6 χρονια ωστε να παρουν μια κονσολα στον τελος του κυκλου ζωης της και λιγο πριν ερθει η καινουρια (ps5)?

Επεξ/σία από Fotis13
  • Moderators
Δημοσ.
10 hours ago, noFEARgr said:

Πρωτων το ps5 θα κοστιζει μια 500 αρα, και δευτερον καλυτερα γραφικα τα ps4 games δεν θα εχουν στην νεα κονσολα. 

Το god of war(τυχαιο παραδειγμα) το ιδιο θα δειχνει στο ps4 pro με το ps5.

Θεωρώ δεδομένο ότι τα PS4 games θα παίζουν στο PS5 με ακατέβατα 60 καρέ. Το GoW δεν θα είναι το πανηγύρι που είναι το Pro, θα είναι εντελώς smooth.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Τα ατομα που δεν εχουν ακομα ps4    και σκεφτοντι να παρουν τωρα ειναι ατομα που εχουν "gaming pc"    οι αλλες κονσολες και θελουν το ps4  για να εχουν και μια κονσολα  ακομα ?

Η' ειναι ατομα που για αλλους λογους π.χ οικονομικους ,περιμεναν 6 χρονια ωστε να παρουν μια κονσολα στον τελος του κυκλου ζωης της και λιγο πριν ερθει η καινουρια (ps5)?

Δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο γιατι δεν ειναι ολοι αυτοι μια κατηγορια για να μπορουμε να απαντησουμε στο παραπανω.

Αλλοι πχ παλιοτερα ειχαν γραψει οτι αγοραζαν ps4 και η μονη επαφη τους με playstation ηταν απο τις εποχες Ps1,ps2.

Ιδια περιπτωση ειναι και τα ατομα που παιζουν στο Switch. Αλλοι παιζουν μονο σε αυτο,αλλοι εχουν και μια κονσολα μαζι,αλλοι εχουν και pc μαζι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Fotis13 said:

Τα ατομα που δεν εχουν ακομα ps4    και σκεφτοντι να παρουν τωρα ειναι ατομα που εχουν "gaming pc"    οι αλλες κονσολες και θελουν το ps4  για να εχουν και μια κονσολα  ακομα ?

Επειδή το έχεις ξαναθέσει αυτό το ερώτημα, μπορεί να έχει χίλιες δυο απαντήσεις, μπορεί να είχαν κόψει το gaming και να τους την βάρεσε τώρα, μπορεί να είναι άνεργοι τώρα και να έχουν χρόνο για gaming, μπορεί να πέρασαν τώρα στο πανεπιστήμιο, μπορεί τώρα να έγινε 12 χρόνων ο γιος τους, μπορεί απλά να περίμεναν να χτίσει βιβλιοθήκη η κονσόλα. Κι εγώ περιμένα να αποκτήσει αρκετά exclusives ώστε να αξίζει (για μένα) η αγορά της πριν την αποκτήσω, γι' αυτό την πήρα τέσσερα χρόνια αφότου βγήκε. Όπου τα «αρκετά» για εμένα ήταν τουλάχιστον 5, για άλλον μπορεί να είναι 15.

Δεν έχει ουσία η ερώτηση, είναι εντελώς υποκειμενική.

11 hours ago, georgkar94 said:

Για όσους λένε ότι είναι πεταμένα λεφτά το ps4 ενω βγαίνει το ps5... Δηλαδή μας λέτε ότι αξίζει καποιος αντί να παρει το ps4 τώρα με 200 ευρώ, να περιμενει 10 μήνες για να παρει με 500 ευρώ τη πρωτη έκδοση της νέας κονσόλας μόνο και μόνο για λίγο καλυτερα γραφικά αν φυσικά έχει και απίστευτη οθόνη..για όσους ρωτάνε το σωστό είναι να παρεις το 4 σε τιμή 200€ και να παρεις το 5 όταν η τιμή του θα έχει πεσει γυρω στα 200

Είναι πεταμένα λεφτά το PS4 Pro, γιατί δεν πρόκειται να πουλιέται όταν βγει το PS5.

Το PS4 Slim είναι χρυσή αγορά αυτή τη στιγμή με την βιβλιοθήκη που έχει και θα πουλιέται και πιο εύκολα όταν βγει το PS5.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επειδή το έχεις ξαναθέσει αυτό το ερώτημα, μπορεί να έχει χίλιες δυο απαντήσεις, μπορεί να είχαν κόψει το gaming και να τους την βάρεσε τώρα, μπορεί να είναι άνεργοι τώρα και να έχουν χρόνο για gaming, μπορεί να πέρασαν τώρα στο πανεπιστήμιο, μπορεί τώρα να έγινε 12 χρόνων ο γιος τους, μπορεί απλά να περίμεναν να χτίσει βιβλιοθήκη η κονσόλα. Κι εγώ περιμένα να αποκτήσει αρκετά exclusives ώστε να αξίζει (για μένα) η αγορά της πριν την αποκτήσω, γι' αυτό την πήρα τρία χρόνια αφότου βγήκε. Όπου τα «αρκετά» για εμένα ήταν τουλάχιστον 5, για άλλον μπορεί να είναι 15.

Δεν έχει ουσία η ερώτηση, είναι εντελώς υποκειμενική.

Εσυ ομως εχεις και αλλη κονσολα και pc  οποτε στην δικη σου περιπτωση μου ειναι απολυτα κατανοητο .

Αυτο που δεν  μπορω να κατανοησω  ειναι αλλες περιπτωσεις διαφορετικες απο την δικη σου , ειναι  τελειως εξω απο την δικη μου λογικη .Και δεν ειμαι  ο μονος προφανως που σκεφτομαι ετσι,με οσους φιλους το εχω συζητησει και εκεινοι την ιδια απορια εχουν .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εσυ ομως εχεις και αλλη κονσολα και pc  οποτε στην δικη σου περιπτωση μου ειναι απολυτα κατανοητο .

Αυτο που δεν  μπορω να κατανοησω  ειναι αλλες περιπτωσεις διαφορετικες απο την δικη σου , ειναι  τελειως εξω απο την δικη μου λογικη .Και δεν ειμαι  ο μονος προφανως που σκεφτομαι ετσι,με οσους φιλους το εχω συζητησει και εκεινοι την ιδια απορια εχουν .

Το θέμα είναι ότι σκέφτεσαι σαν gamer γι'αυτό και σου φαίνονται περίεργες τέτοιες αγορές. Για παράδειγμα, κάποιος γονέας που θέλει να πάρει μία κονσόλα για να παίζει ο πιτσιρικάς, και δεν τον ενδιαφέρουν οι γενεές, τα exclusives και τα framerates, θα δώσει 200 ευρώ να πάρει το Slim ή το One S και τελείωσε η υπόθεση. Πιθανόν να μην γνωρίζει ότι σε 9(;) μήνες βγαίνει το PS5 αλλά και να το γνωρίζει δεν τον απασχολεί.

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Το θέμα είναι ότι σκέφτεσαι σαν gamer γι'αυτό και σου φαίνονται περίεργες τέτοιες αγορές.

Πολυ ευστοχο ειναι αυτο ,εχεις δικιο .

Και για αυτο δεν καταλαβαινω καποιον  που ειναι gamer  να περιμενει 6 χρονια να παρει την κονσολα κυριως  σε αυτους αναφερομουν , εκτος απο τις περιπτωσεις που  εγραψα παραπανω  και περιπτωσεις που δεν ειναι gamers με την στενη εννοια του ορου  οπως πολυ σωστα περιεγραψες εσυ και ο Malthador.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, Fotis13 said:

Πολυ ευστοχο ειναι αυτο ,εχεις δικιο .

Και για αυτο δεν καταλαβαινω καποιον  που ειναι gamer  να περιμενει 6 χρονια να παρει την κονσολα κυριως  σε αυτους αναφερομουν , εκτος απο τις περιπτωσεις που  εγραψα παραπανω  και περιπτωσεις που δεν ειναι gamers με την στενη εννοια του ορου  οπως πολυ σωστα περιεγραψες εσυ και ο Malthador.

Και πέραν αυτού, η συντριπτική πλειοψηφία όπως βλέπουμε κι εδώ στο forum είναι άτομα που το έχουν κόψει εδώ και χρόνια το άθλημα και τους την βαράει ξαφνικά να πάρουν κονσόλα, γιατί έπαιζαν crash στο PS1 πριν από 20 χρόνια, όπως είπε και ο Fulgore.

Αν θες να βγάλεις λαβράκι, ότι είναι τζαμπατζήδες που περιμένουν να βγει σε προσφορά για να την πάρουν, ναι ίσως να έχεις δίκιο εν μέρει μιας και γενικότερα η μιζέρια ταιριάζει με το προφίλ του Έλληνα, αλλά ειδικότερα ο άλλος θα προτιμήσει να πληρώσει το νοίκι του ή τη χημειοθεραπεία του ξέρω 'γω, παρά θα πάρει κονσόλα. Υπάρχει και κόσμος με άλλες προτεραιότητες δηλαδή.

Και ναι, πάψε να σκέφτεσαι σαν core gamer, όσοι είμαστε core μπαίνουμε και στα αντίστοιχα fora, και είμαστε σταγόνα στον ωκεανό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αν θες να βγάλεις λαβράκι, ότι είναι τζαμπατζήδες που περιμένουν να βγει σε προσφορά για να την πάρουν, ναι ίσως να έχεις δίκιο εν μέρει μιας και γενικότερα η μιζέρια ταιριάζει με το προφίλ του Έλληνα,

Ναι εκει εχω καταληξει  και εγω και οι φιλοι μου για αυτες τις συγκεκριμενες περιπτωσεις .Δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...