Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έστειλε ένα mail η Σόνυ και χαζευα λίγο τις εκπτώσεις που έχει.

Είδα το Firewatch στα 4€. 

Αξίζει? Το έχετε παίξει?

Αν και παίζω το days gone αυτό το διάστημα αλλά λόγω χρόνου δεν προλαβαίνω πολύ, έλεγα να πάρω και το άλλο να υπάρχει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, james9tito είπε

To Firewatch και στα 20 που εκανε , παλι αξιζει.

20€ για 3 ώρες gameplay δεν θα έδινα ποτέ βέβαια, αλλά καταλαβαίνω τι λες

Το αγόρασα, οπότε περιμένω να δω αν όντως είναι τόσο καλό όσο διαβάζω

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, panossar95 είπε

20€ για 3 ώρες gameplay δεν θα έδινα ποτέ βέβαια, αλλά καταλαβαίνω τι λες

Το αγόρασα, οπότε περιμένω να δω αν όντως είναι τόσο καλό όσο διαβάζω

Καταλαβαινω και εγω τι λες αλλα τη σημερον ημερα εμπειριες σαν κατι Firewatch, Virginia, What remains of Edith Finch κλπ τις πληρωνω day 1 ενα 20αρικο γιατι σπανιζουν. Οχι γιατι μου περισσευουν αλλα για να συνεχισουν να υπαρχουν τετοιοι δημιουργοι στο χωρο. 

• Like 7
Δημοσ.
14 ώρες πριν, panossar95 είπε

Καλησπέρα

Έστειλε ένα mail η Σόνυ και χαζευα λίγο τις εκπτώσεις που έχει.

Είδα το Firewatch στα 4€. 

Αξίζει? Το έχετε παίξει?

Αν και παίζω το days gone αυτό το διάστημα αλλά λόγω χρόνου δεν προλαβαίνω πολύ, έλεγα να πάρω και το άλλο να υπάρχει.

Για 4e εννοείται πως αξίζει, εγώ το πήρα στα 5e ή 6e από το MS Store. Ατμοσφαιρικό παιχνίδι με ωραίο εικαστικό και πολύ καλές ερμηνείες από τους δύο βασικούς ήρωες. Μην το σκέφτεσαι καν.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lebron15 είπε

Για 4e εννοείται πως αξίζει, εγώ το πήρα στα 5e ή 6e από το MS Store. Ατμοσφαιρικό παιχνίδι με ωραίο εικαστικό και πολύ καλές ερμηνείες από τους δύο βασικούς ήρωες. Μην το σκέφτεσαι καν.

Έχει ήδη αγοραστεί. Έχει ήδη κατέβει. Μόλις τελειώσω με το days gone, θα αφιερώσω ένα βραδάκι να το τελειώσω.

Δημοσ.
Στις 1/2/2020 στις 10:33 ΠΜ, Malthador είπε

Εάν κάποιος θέλει να πάρει PS4 τώρα, η μόνη αγορά που αξίζει είναι το πιο φθηνό καινούριο που μπορεί να βρει. Δηλαδή Slim 500άρι.

Οτιδήποτε παραπάνω είναι πέταγμα χρημάτων όταν σε 9 μήνες θα βγει νέα κονσόλα.

Καλησπέρα φίλε, μπορείς να το τεκμηρίωσεις λιγάκι αυτό; 

• Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, beatshooter said:

Καλησπέρα φίλε, μπορείς να το τεκμηρίωσεις λιγάκι αυτό; 

Οι επιλογές είναι οι εξής:

1. Παίρνεις τώρα Slim και παίζεις τα PS4 games στο bare minimum.
  2. Παίρνεις τώρα Pro και παίζεις τα PS4 games σε mediocre γραφικά
  3. Περιμένεις μερικούς μήνες και παίζεις τα PS4 games με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βασικά το (2) δεν είναι καν επιλογή στα μάτια μου, αλλά ο καθένας έχει τα δικά του στάνταρτς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Οι επιλογές είναι οι εξής:

1. Παίρνεις τώρα Slim και παίζεις τα PS4 games στο bare minimum.
  2. Παίρνεις τώρα Pro και παίζεις τα PS4 games σε mediocre γραφικά
  3. Περιμένεις μερικούς μήνες και παίζεις τα PS4 games με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βασικά το (2) δεν είναι καν επιλογή στα μάτια μου, αλλά ο καθένας έχει τα δικά του στάνταρτς.

1 ώρα πριν, beatshooter είπε

Και εγώ προς το 3 με βλέπω μαζί με μια 4Κ τηλεόραση.

Το ζήτημα είναι ότι δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα επίσημα αυτό. Λογικό, γιατί θα κόψει πωλήσεις, αλλά πάλι, δεν είναι "σίγουρο".

Δημοσ.

Σίγουρα είναι αρκετοί που θέλουν να αγοράσουν ps4 , δεδομένου ότι έχει παιχνιδάρες να παίζεις για 2-3-4 χρόνια, περιμένοντας πτώση τιμής όταν έρθει το ps5. Το θέμα είναι πότε θα έρθει!

Δημοσ.

Πρωτων το ps5 θα κοστιζει μια 500 αρα, και δευτερον καλυτερα γραφικα τα ps4 games δεν θα εχουν στην νεα κονσολα. 

Το god of war(τυχαιο παραδειγμα) το ιδιο θα δειχνει στο ps4 pro με το ps5.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Πρωτων το ps5 θα κοστιζει μια 500 αρα, και δευτερον καλυτερα γραφικα τα ps4 games δεν θα εχουν στην νεα κονσολα. 

Το god of war(τυχαιο παραδειγμα) το ιδιο θα δειχνει στο ps4 pro με το ps5.

Πιστεύω πως για τα παιχνίδια του 4 θα έχει ένα boost mode όπως έχει τώρα το pro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...