Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostiger είπε

Το τελευταιο ξεχασε το. 1 δισεκατομμυριο δολλαρια τζιρο εκανε μονο για το Δεκεμβριο η ΕΑ απο  micro transactions..

'Η το τελευταιο τριμηνο. Κατι απο τα 2, σε καθε περιπτωση ατρονομικα ποσα..

Υπάρχει πάντα η ελπίδα ότι θα τα βγάλουν τζόγο τα δικαστήρια και θα πρέπει να το αλλάξουν το μοντέλο. Όπως και θα έχει, στηρίζουμε με το πορτοφόλι μας σωστές εταιρίες, όπως η CD Project Red.

• Like 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Υπάρχει πάντα η ελπίδα ότι θα τα βγάλουν τζόγο τα δικαστήρια και θα πρέπει να το αλλάξουν το μοντέλο. Όπως και θα έχει, στηρίζουμε με το πορτοφόλι μας σωστές εταιρίες, όπως η CD Project Red.

Εχω το witcher day 1 και collectors και απλο με ολα τα dlc...μονο γι αυτο το λογο

Δημοσ.

Γενικα αποφευγω να εχω αμφιλεγομενα ή προσβλητικα σχολια, αυτο ομως με το καρκινωμα των  micro transactions οπως σωστα το χαρακτηρισες, θα πω χωρις περιστροφες οτι ειναι παρανοϊκο. Ξοδευουμε ΤΑ εκατομμυρια καταναλωνοντας αμφιβολου ποιοτητας dlc και λοιπα κοσμητικα αντικειμενα. Η αποχρωση του εσωρουχου του εκαστοτε πρωταγωνιστη μας μαρανε..

Και εννοειται οτι οι Πολωνοι ειναι αξιεπαινοι στο κομματι αυτο. Δεν ειναι οι μονοι φυσικα.

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ison είπε

Εχω το witcher day 1 και collectors και απλο με ολα τα dlc...μονο γι αυτο το λογο

Έχω το Witcher 1 και 2 στο PC (από το κατάστημά τους, το gog), και το Witcher 3 σε PC, XBox, PS4 και Switch (κάνω και συλλογή βέβαια στα παιχνίδια). Πέραν του Switch (που έτσι και αλλιώς δεν πέφτουν και πολύ η τιμές), δεν τα έχω πληρώσει full price, αλλά ακόμα και έτσι κάνω ότι μπορώ για να τους στηρίξω. Θεωρώ ότι στην παρούσα φάση είναι η καλύτερη εταιρία μακράν στο χώρο. Φυσικά προπαραγγελία η limited του Cyberpunk (για απλές προπαραγγελίες είμαι άκρως αντίθετος, μόνο limited και μόνο από ποιοτικούς παραγωγούς). Τέτοιες εταιρίες θέλουμε, τέτοιες εταιρίες στηρίζουμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Για να ακουσω γνωμη για αυτο το αρθρο.

https://www.videogameschronicle.com/news/ps5-price-yet-to-determined/

Φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο το Γιαννη ενα πραμα..

Για αυτα που λεει ο CFO της Sony ?

Aπολυτως λογικα μου φαινονται ,εχει μια προσεγγιση που επιτασσει η θεση του .Αλλωστε  θα επωμιστει τις συνεπειες  των οικονομικων επιλογων που θα κανουν .

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Θεωρώ ότι στην παρούσα φάση είναι η καλύτερη εταιρία μακράν στο χώρο. 

Μετα την Capcom της καρδιας μας 😍

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Για αυτα που λεει ο CFO της Sony ?

Aπολυτως λογικα μου φαινονται ,εχει μια προσεγγιση που επιτασσει η θεση του .Αλλωστε  θα επωμιστει τις συνεπειες  των οικονομικων επιλογων που θα κανουν .

Σε white collar όρους προφανως και ισχυει αυτο που λες, τη δικη σου οπτική γωνία ηθελα με την έννοια ότι δεν έχουν καν καταλήξει πως θα τιμιλογησουν την κονσόλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kostiger είπε

Σε white collar όρους προφανως και ισχυει αυτο που λες, τη δικη σου οπτική γωνία ηθελα με την έννοια ότι δεν έχουν καν καταλήξει πως θα τιμιλογησουν την κονσόλα.

Δεν μου  κανει εντυπωση που δεν εχουν καταληξει ακομα .

Ειναι πολλες οι  παραμετροι που πρεπει να υπολογισουν περα απο το προφανες της τελικης τιμης .Μην ξεχναμε πως προκειται για το τμημα που αποφερει στην Sony  την μεγαλυτερη κερδοφορια  ειναι δλδ πολυ κρισιμο για την   εξελιξη της εταιρειας .Δεν εχει την πολυτελεια της MS  να στηριζεται αλλου για την εισροη χρηματος και  η κονσολα της να αποτελει ενα μικρο μερος αυτης της ροης .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 5
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ειναι πολλες οι  παραμετροι που πρεπει να υπολογισουν περα απο το προφανες της τελικης τιμης .Μην ξεχναμε πως προκειται για το τμημα που αποφερει στην Sony  την μεγαλυτερη κερδοφορια  ειναι δλδ πολυ κρισιμο για την   εξελιξη της εταιρειας .Δεν εχει την πολυτελεια της MS  να στηριζεται αλλου για την εισροη χρηματος και  η κονσολα της να αποτελει ενα μικρο μερος αυτης της ροης .

Δυστυχώς ισχύει αυτό. Πχ με το X360 και το red ring of death, αν είχε γίνει αυτό στην Sony θα την είχε καταστρέψει. Η MS απλά πλήρωσε μερικά δις και οκ.
Από την άλλη βέβαια, η Nintendo έχει επιβιώσει τόσα χρόνια, με συνεχείς συνδυασμούς επιτυχίας->αποτυχίας, που είναι και πιο μικρή. Ας ελπίσουμε απλά ότι δεν θα έχουμε πάλι το φιάσκο με την τιμολόγηση του PS3.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

rhyming leonardo dicaprio GIF

Δημοσ.

ενταξει σιγουρα το οτι δεν εχουν καβαλησει το καλαμι και η τιμη θα βασιστει στο τι θα κανει και ο ανταγωνισμος, είναι θετικο...Ποσο μαλλον οταν απεναντι εχεις μια microsoft που επισης φαινεται διατεθιμενη να παλεψει σε αυτη τη γενια...

βεβαια το τι λενε και το τι θα κανουν ας περιμενουμε να το δουμε...

Ποτε σκατα θα ανακοινωσουν πραγματα...μας γκαστρωσαν...Που για τη κονσολα να πω την αληθεια χεστηκα...Απλα θα  αρχισουμε να βλεπουμε κανα παιχνιδακι  μόλις ξεκινησει το παραμυθι, γιατι οι καριοληδες  μεχρι τωρα τα κρυβουν...

Δημοσ.

Όσον αφορά τα κέρδη που αποφέρει το Playstation για τη Sony, το 2019 αυτά έφτασαν τα 12,48 δις δολάρια με τα 3,2 δις από αυτά να προέρχονται από τις συνδρομές των PS Plus και PS Now, ενώ τα υπόλοιπα είναι τα παιχνίδια, τα dlc και τα microtransactions (https://www.pushsquare.com/news/2020/02/psn_earned_usd12_48_billion_for_sony_in_2019). Για να δούμε το πόσο σημαντικό κομμάτι παίζουν τα έσοδα αυτά σε όλη την SONY, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορούμε να δούμε τα έσοδα της εταιρείας για το Q3 του οικονομικού έτους ανάλογα το τμήμα, από το οποίο φαίνεται πως αποτελεί το ~20% των εσόδων (https://www.resetera.com/threads/sony-q3-fy2019-oct-dec-results-ps4-6-1m-ltd-108-9m-2019-is-2nd-best-year-ever-for-playstation-psn-generated-over-12-48b-in-2019.168323/). Οπότε προσωπικά μου φαίνεται πολύ λογικό η Sony να περιμένει να δει τις κινήσεις της Microsoft για να καταλήξει σε όσο πιο ανταγωνιστική τιμολόγηση του PS5.

mxjN84A.png 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Χμμ, έχουμε μπει στην τελική ευθεία θεωρώ.

https://unboxholics.com/news/gaming/72230-episimo-anevike-i-istoselida-tou-playstation-5-spaei-ti-siopi-tis-i-sony

Ενδιαφέρουσα και η φήμη για MediEvil 2. Κυκλοφορεί και ακόμα μία που μιλάει για Ratchet & Clank για το launch του PS5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...