Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Votritis είπε

και σε 1080π το Προ καποια παιχνιδια τα τρέχει λιγο καλύτερα  οποτε σε αυτη την τιμη αξιζει το Προ , αν ηταν το απλο στα 200Ε το συζητούσαμε 

Προσωπικά αν ήμουν στη θέση του παιδιού θα έπαιρνα την έκδοση με τα 500GB στα 230 ευρώ και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο.Ή ακόμα καλύτερα θα έκανα υπομονή 8-9 μήνες και θα έπαιρνα το PS5 μαζί με μία καλή τηλεόραση τότε.

Πλέον το PS4 δεν αξίζει για τόσα πολλά χρήματα πόσο μάλλον το pro αν δεν έχεις 4K TV για να αισθανθείς τη "διαφορά" στα γραφικά.

Τεσπα ο καθένας όμως κάνει κουμάντο στην δική του τσέπη.Εύχομαι οποιαδήποτε απόφαση και να πάρει το παιδί να τη χαρεί γιατί αυτή την έννοια έχει το gaming

• Like 2
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει! Γιατί με προβληματίζει ότι δεν έχω 4Κ τηλεόραση! Επίσης αξίζει το +70 για το απλό 1giga αντί του 500? Πολλές ερωτήσεις ξέρω, αλλά είμαι άνθρωπος που εάν πάρω κάτι θέλω να το πάρω σε φουλ version. Απ' την άλλη θα κάνω ελαφριά χρήση λόγω έλλειψης χρόνου!

Δημοσ.

Δεν αξίζει να πάρεις με το 1ΤΒ , διότι με τα λεφτά που θα δώσεις παραπανω παίρνεις 2ΤΒ και τον αλλάζεις μόνος σου. Για μένα από την στιγμή που δεν έχεις 4Κ τηλεόραση παίρνεις το απλό.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, beatshooter είπε

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει! Γιατί με προβληματίζει ότι δεν έχω 4Κ τηλεόραση! Επίσης αξίζει το +70 για το απλό 1giga αντί του 500? Πολλές ερωτήσεις ξέρω, αλλά είμαι άνθρωπος που εάν πάρω κάτι θέλω να το πάρω σε φουλ version. Απ' την άλλη θα κάνω ελαφριά χρήση λόγω έλλειψης χρόνου!

Πάρε το απλό και με 230 ευρώ θα έχεις να απολαύσεις ένα σωρό παιχνίδια για τα επόμενα 2-3 χρόνια τουλάχιστον, εφόσον δεν έχεις και άπλετο χρόνο.

Δεν αξίζει να περιμένεις το PS5 να το πληρώσεις full price και να έχεις και περιορισμένη γκάμα παιχνιδιών. 

• Moderators
Δημοσ.

Εάν κάποιος θέλει να πάρει PS4 τώρα, η μόνη αγορά που αξίζει είναι το πιο φθηνό καινούριο που μπορεί να βρει. Δηλαδή Slim 500άρι.

Οτιδήποτε παραπάνω είναι πέταγμα χρημάτων όταν σε 9 μήνες θα βγει νέα κονσόλα.

• Like 4
Δημοσ.
Στις 2/2/2020 στις 12:16 ΜΜ, kostiger είπε

7 χρονια πριν...

http://www.pushsquare.com/news/2020/01/seven_years_ago_today_sony_dropped_its_ps4_teaser_and_the_internet_lost_its_mind

Για να δουμε με ποιο τροπο θα επαναληφθει η ιστορια..

Αντε να δουμε μας εχουν σκασει ,ειναι πολυ φειδωλοι .

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Αντε να δουμε μας εχουν σκασει ,ειναι πολυ φειδωλοι .

Δεν θα ειναι ετοιμοι προφανως, αλλά ναι, να το δειξουν γιατι εχει καταντησει αηδια η φαση με τις διαρροες.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, kostiger είπε

Δεν θα ειναι ετοιμοι προφανως, αλλά ναι, να το δειξουν γιατι εχει καταντησει αηδια η φαση με τις διαρροες.

Αυτο ακριβως ,η φημολογια πλεον πιανει επιπεδα επιστημονικης φαντασιας και αποπροσανατολιζει μια μεριδα κοινου .

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Αυτο ακριβως ,η φημολογια πλεον πιανει επιπεδα επιστημονικης φαντασιας και αποπροσανατολιζει μια μεριδα κοινου .

Για να ακουσω γνωμη για αυτο το αρθρο.

https://www.videogameschronicle.com/news/ps5-price-yet-to-determined/

Φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο το Γιαννη ενα πραμα..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Για να ακουσω γνωμη για αυτο το αρθρο.

https://www.videogameschronicle.com/news/ps5-price-yet-to-determined/

Φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο το Γιαννη ενα πραμα..

Λογικό δεν είναι, αν όντως η MS το παίξει με δυο κονσόλες; Βέβαια, από ότι έχει γίνει ξεκάθαρο, ότι θα παίζει σε Xbox θα παίζει και σε PC, οπότε μετά πας σε PS για αποκλειστικότητες. Από την άλλη όμως, η Sony σαν να έχει να αρχίσει να φέρνει και αυτή τα παιχνίδια της στο PC. Σε γενικές γραμμές, δεν ξέρω. 😅

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Λογικό δεν είναι, αν όντως η MS το παίξει με δυο κονσόλες; Βέβαια, από ότι έχει γίνει ξεκάθαρο, ότι θα παίζει σε Xbox θα παίζει και σε PC, οπότε μετά πας σε PS για αποκλειστικότητες. Από την άλλη όμως, η Sony σαν να έχει να αρχίσει να φέρνει και αυτή τα παιχνίδια της στο PC. Σε γενικές γραμμές, δεν ξέρω. 😅

Ειναι υπερ το δεον θολο το τοπιο φιλε. Αν ισχυουν οσα λεγονται, οι νεες κονσολες  θα στελνουν την πλειονοτητα (αν εξαιρεσεις το ultra high end) των pc για τσαϊ, επομενως δεν θα ξεγραφα το ΧΒΟΧ σε καμια περιπτωση. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Ειναι υπερ το δεον θολο το τοπιο φιλε. Αν ισχυουν οσα λεγονται, οι νεες κονσολες  θα στελνουν την πλειονοτητα (αν εξαιρεσεις το ultra high end) των pc για τσαϊ, επομενως δεν θα ξεγραφα το ΧΒΟΧ σε καμια περιπτωση. 

Ίσως να έχουν καλύτερη απόδοση και από τα πλέον τοπ πισια. Ανάλογα το πόσο θα βελτιωθεί η απόδοση των καρτών στην επερχόμενη γενιά. Με αυτά που γράφονται σίγουρα θα έχουν καλύτερη απόδοση από τα τωρινά πάντως. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα παιχνίδια στις κονσόλες γράφονται για πολύ συγκεκριμένο hardware, και μπορούν να δώσουν πόνο σε βελτιώσεις (και μάλιστα σε γνωστή αρχιτεκτονική). Ας ελπίσουμε πάντως να υπάρξει δυνατός ανταγωνισμός (και να ξεφύγουμε από το καρκίνωμα τον micro transactions).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Ίσως να έχουν καλύτερη απόδοση και από τα πλέον τοπ πισια. Ανάλογα το πόσο θα βελτιωθεί η απόδοση των καρτών στην επερχόμενη γενιά. Με αυτά που γράφονται σίγουρα θα έχουν καλύτερη απόδοση από τα τωρινά πάντως. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα παιχνίδια στις κονσόλες γράφονται για πολύ συγκεκριμένο hardware, και μπορούν να δώσουν πόνο σε βελτιώσεις (και μάλιστα σε γνωστή αρχιτεκτονική). Ας ελπίσουμε πάντως να υπάρξει δυνατός ανταγωνισμός (και να ξεφύγουμε από το καρκίνωμα τον micro transactions).

Το τελευταιο ξεχασε το. 1 δισεκατομμυριο δολλαρια τζιρο εκανε μονο για το Δεκεμβριο η ΕΑ απο  micro transactions..

'Η το τελευταιο τριμηνο. Κατι απο τα 2, σε καθε περιπτωση ατρονομικα ποσα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...