Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλο το Until Dawn.Στο αμερικανικο store πολλες φορες το βαζουν στα 5 δολαρια.Αν θυμαμαι και μεσα στις γιορτες τοσο το ειχαν.Φτιαξε ενα αμερικανικο λογαριασμο να τον εχεις για τις προσφορες.Εχω ψωνισει πολλα διαμαντακια στα 5 δολαρια.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βρε το εχω ηδη το Until Dawn απο οταν το εδωσαν δωρεαν στο ps plus απλα δεν εκατσε να το παιξω ακομα.

Ενταξυ δεν σκαω κιολας γιατι ουτως ή αλλως δεν ειναι και μεγαλο παιχνιδι σε διαρκεια.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Fulgore είπε

Και οσα για τα περι gaming στην Ελλαδα,ειδαμε και στην προσφατη Gameathlon(το ταχα μου μεγαλυτερο gaming event)το περιεχομενο αυτης που αρκετοι απο αυτους που πηγαν μονο με το gaming δεν ειχαν σχεση(πχ Mikeus).

Αυτοί που οργανώνουν την gameathlon, το cowboy tv , δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για single player games. Το ενδιαφέρον τους είναι τα multiplayer που παίζονται σε competitive επίπεδο απο επαγγελματίες παίκτες. Τα single τα βάζουν από σπόντα, με την ελπίδα να διευρύνουν το κοινό που θα πάει στην έκθεση...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, theoritikos είπε

Αυτοί που οργανώνουν την gameathlon, το cowboy tv , δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για single player games. Το ενδιαφέρον τους είναι τα multiplayer που παίζονται σε competitive επίπεδο απο επαγγελματίες παίκτες. Τα single τα βάζουν από σπόντα, με την ελπίδα να διευρύνουν το κοινό που θα πάει στην έκθεση...

Βρισκουν και τα κανουν γιατι οι μικροτερες ηλικιες δεν θα κατσουν να τους κραξουν.

Ειπαμε το παν ειναι η νοοτροπια του κοσμου,και δυστηχως απο τους μικρους που ειδα οτι ηταν η πλειοψηφια που πηγε, δεν περιμενω πολλα.

Δημοσ.

Παλικαρια μου ..εχω το one x  με εγγυηση κανα χρονο ακομα και δεν το χρησιμοποιω διοτι εχω pc.αν ψηνεται κανεις για ανταλλαγη με pro  ( στην κερκυρα)  την κανουμε.

Δημοσ.

Άρχισα να παίζω με ακουστικά (πάλι) μέσω του dual shock. Ο ήχος δυστυχώς σκέτη απογοήτευση. Μέχρι που ξέθαψα ένα μικρό headphone amp της fiio. Το σύνδεσα και πραγματικά δέκα επίπεδα πάνω ο ήχος. 

Εν τω μεταξύ το amp, το είχα αγοράσει και δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Άρχισα να παίζω με ακουστικά (πάλι) μέσω του dual shock. Ο ήχος δυστυχώς σκέτη απογοήτευση. Μέχρι που ξέθαψα ένα μικρό headphone amp της fiio. Το σύνδεσα και πραγματικά δέκα επίπεδα πάνω ο ήχος. 

Εν τω μεταξύ το amp, το είχα αγοράσει και δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. 

Tα έχουμε ξαναπεί Bourdou, τα joypad δεν μπορούν να οδηγήσουν (καλά) ακουστικά που ειναι πανω απο συγκεκριμένα Ω, προσωπικα το θεωρώ παραπλάνητικο απο τη πλευρα εταιριών που βγάζουν headsets και σου λένε/γράφουν στο κουτί "compatible with all consoles !", ναι ρε μαγκες, συμβατά είναι, πως να οδηγήσει σωστά όμως ενα joypad ακουστικά που είναι στα 65Ω ? Δεν γίνεται...

Ενισχυτής home theater, φορητός ενισχυτής, έξοδος TV, usb κάρτα ήχου οι μόνοι τρόποι σε κονσόλα, η είσοδος jack στα joypad είνια μονο για να βάλεις τίποτα in-ear ψείρες που δεν χρειάζονται κάποια ενισχυση έτσι για το "γαμώτο" για μερικά λεπτά...

Τι ακουστικά έχεις φίλε παρεμπιπτόντως και ποιον Fiio ? 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, red1 είπε

Tα έχουμε ξαναπεί Bourdou, τα joypad δεν μπορούν να οδηγήσουν (καλά) ακουστικά που ειναι πανω απο συγκεκριμένα Ω, προσωπικα το θεωρώ παραπλάνητικο απο τη πλευρα εταιριών που βγάζουν headsets και σου λένε/γράφουν στο κουτί "compatible with all consoles !", ναι ρε μαγκες, συμβατά είναι, πως να οδηγήσει σωστά όμως ενα joypad ακουστικά που είναι στα 65Ω ? Δεν γίνεται...

Ενισχυτής home theater, φορητός ενισχυτής, έξοδος TV, usb κάρτα ήχου οι μόνοι τρόποι σε κονσόλα, η είσοδος jack στα joypad είνια μονο για να βάλεις τίποτα in-ear ψείρες που δεν χρειάζονται κάποια ενισχυση έτσι για το "γαμώτο" για μερικά λεπτά...

Τι ακουστικά έχεις φίλε παρεμπιπτόντως και ποιον Fiio ? 

Καλά μην νομίζεις, τα ακουστικά που έχω είναι της πλάκας. Αυτά εδώ.

Και έχω και τον fiio E06. Σκέφτομαι σε λίγο καιρό να πάρω τα HyperX Cloud 2. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Μήπως υπάρχει ρύθμιση για τις usb θύρες της κονσόλας να δίνουν ρεύμα όταν είναι κλειστή; Για να φορτίζω χειριστήριο ή κάτι άλλο χωρις να την έχω σε λειτουργία ή αδράνεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johni41 είπε

Καλησπέρα, 

Μήπως υπάρχει ρύθμιση για τις usb θύρες της κονσόλας να δίνουν ρεύμα όταν είναι κλειστή; Για να φορτίζω χειριστήριο ή κάτι άλλο χωρις να την έχω σε λειτουργία ή αδράνεια.

ναι μπες στο μενου και θα το βρεις δεν ειναι τιποτα

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mples είπε

ναι μπες στο μενου και θα το βρεις δεν ειναι τιποτα

Από ότι βλέπω στις ρυθμίσεις μόνο για την κατάσταση αδράνειας έχει επιλογή τι να κάνεις με τις usb θύρες. Για απενεργοποίηση δεν έχει κάτι....

Δημοσ.
10 ώρες πριν, johni41 είπε

Από ότι βλέπω στις ρυθμίσεις μόνο για την κατάσταση αδράνειας έχει επιλογή τι να κάνεις με τις usb θύρες. Για απενεργοποίηση δεν έχει κάτι....

μόνο για την κατάσταση αδράνειας έχει επιλογή...

απενεργοποιηση δεν υπαρχει επιλογη.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...