Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπου εκεί κοντά πιστεύω κι εγώ 500 με 550€ το ps4 το είχα πληρώσει 480€ νομίζω λογικά αν κυκλοφορήσει με κανένα πακέτο δώρο κανένα παιχνίδι εκεί μπορεί να ξεπεράσει τα 500€ 

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Κάπου εκεί κοντά πιστεύω κι εγώ 500 με 550€ το ps4 το είχα πληρώσει 480€ νομίζω λογικά αν κυκλοφορήσει με κανένα πακέτο δώρο κανένα παιχνίδι εκεί μπορεί να ξεπεράσει τα 500€ 

Προσωπικα ειμαι εναντιον του day-1. Και απο αποψη τιμης και επειδη συνηθως βλεπεις τι προβληματα βγαζουν τους πρωτους μηνες οι κονσολες και υστερα βγαινει καποια βελτιωμενη εκδοση.

Βγαινει Χριστουγεννα και λιγο πριν το πασχα το παιρνεις στην ιδια τιμη μαζι με game ή χειριστηριο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Προσωπικα ειμαι εναντιον του day-1. Και απο αποψη τιμης και επειδη συνηθως βλεπεις τι προβληματα βγαζουν τους πρωτους μηνες οι κονσολες και υστερα βγαινει καποια βελτιωμενη εκδοση.

Βγαινει Χριστουγεννα και λιγο πριν το πασχα το παιρνεις στην ιδια τιμη μαζι με game ή χειριστηριο.

Μετά από 3 μήνες νομίζω το πήρα κάπου εκεί με παιχνίδι δώρο. Τώρα το ps5 θέλω να πάρω όταν βγει θα δείξει μπορεί να περιμένω λίγο και να το τσιμπήσω με κανένα πακέτο 

Επεξ/σία από dinos234
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν μπορω να περιμενω  ουτε λεπτο ειναι πολυ μεγαλος ο κυκλος ζωης των κονσολων ,υπερβολικα μεγαλος κατα την γνωμη μου .Περιμενα τοσα χρονια .Με το που βγει το καινουριο, προπαραγγελια στο πλαισιο και  το πηρα  το πρωι με το ανοιγμα χαχαχα

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατι ξερουμε με ποια παιχνιδια θα κυκλοφορησει day one?(ενα ειναι το last of us 2 φανταζομαι) Η απλα στηριζεστε στο bc ωστε να δοκιμασετε παλιοτερους τιτλους η τιτλους που θα βγουν τωρα και στο 4?

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως εχει ανακοινωθει κατι επισημα. Για gran turismo εχω ακουσει παντως.

Το last of us 2 θα βγει νωριτερα για το ps4. Λογικα θα βγαλουν και καποιο remaster για το ps5.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Δεν νομιζω πως εχει ανακοινωθει κατι επισημα. Για gran turismo εχω ακουσει παντως.

Το last of us 2 θα βγει νωριτερα για το ps4. Λογικα θα βγαλουν και καποιο remaster για το ps5.

Το Gran Turismo αν είναι σαν το τελευταίο να το βάλουν εκεί που ξέρουν. Με ποια λογική εστίασαν στο Online και έκοψαν το Single Player περιεχόμενο τα ζωάδια, ακόμα δεν έχω καταλάβει.

• Thanks 1
Δημοσ.

συνηθως τις κονσολες τις αγοραζω παντα με 2 χειριστηρια...Αν οπως λεγεται το ds4 ειναι συμβατο, ενα 50ακι το γλιτωνουμε απο εκει...Οπως και να χει, θα περιμενω οσο μπορω να δω τι παιζει πρωτα με τη κονσολα...ps3 αλλαξα 3 κονσολες...ευτυχως με τη μεταβαση σε all digital αυτη τη γενια, γλιτωσαμε απο χαλασμενα drives κτλ...

τεσπα, καθιστε να ακουσουμε τις ανακοινωσεις πρωτα....

Δημοσ.

Παιδιά είμαι νέος κάτοχος ps4 και δεν έχω καταλάβει.. Στο χειριστήριο όταν βάζω ακουστικά ακουγεται η μουσικη..δεν μπορεί να ακουγεται και χωρίς ακουστικά;να λειτουργεί σαν ηχείο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, georgkar94 είπε

Παιδιά είμαι νέος κάτοχος ps4 και δεν έχω καταλάβει.. Στο χειριστήριο όταν βάζω ακουστικά ακουγεται η μουσικη..δεν μπορεί να ακουγεται και χωρίς ακουστικά;να λειτουργεί σαν ηχείο;

Εγώ το ps4 το πήρα day one  για μένα έπρεπε η Sony να μπορεί να πει αν θέλετε κ σεις το pro φέρτε πίσω σε τέλεια κατάσταση το απλό κ με εκατό ευρώ. Πχ πάρτε κ το ps4 pro μπορεί να είναι χαζό αυτό π λέω αλλά μας έριξε λίγο...  Αλλά κ παλι το σκέφτομαι για day  one 

Το ηχείο που έχει το doual shock δεν μπορεί να αναπαράγει τα πάντα από εκεί όπως με τα ακουστικά... 

Ακούγεται σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις  ας πούμε σε ένα παιχνίδι με το vr ακούγεται όταν πετάω νερό ο ήχος απτο χειρηστηριο με τα ακουστικά ακούγεται ότι κ στην TV 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Εγώ το ps4 το πήρα day one  για μένα έπρεπε η Sony να μπορεί να πει αν θέλετε κ σεις το pro φέρτε πίσω σε τέλεια κατάσταση το απλό κ με εκατό ευρώ. Πχ πάρτε κ το ps4 pro μπορεί να είναι χαζό αυτό π λέω αλλά μας έριξε λίγο...  Αλλά κ παλι το σκέφτομαι για day  one 

Το ηχείο που έχει το doual shock δεν μπορεί να αναπαράγει τα πάντα από εκεί όπως με τα ακουστικά... 

Ακούγεται σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις  ας πούμε σε ένα παιχνίδι με το vr ακούγεται όταν πετάω νερό ο ήχος απτο χειρηστηριο με τα ακουστικά ακούγεται ότι κ στην TV 

Εγω δν καταλαβαίνω γιατί να το παρεις day one. Π. χ για το 5 τώρα δεν νομίζω ότι θα χει τόση διαφορά ώστε να το βλεπεις και να λες.. Α το 4 είναι για πεταμα αξίζει να τ αφήσω και να δώσω 500 ευρώ.. Όσο βγαίνουν παιχνιδια και για το 4 δεν αξίζει να πας στη πρωτη κονσόλα του 5..κατα τη γνώμη μου παντα

• Like 3
Δημοσ.

Στην αρχή σίγουρα δεν θα έχει πολλούς τίτλους μετρημένους όπως είχε και το 4. Προσωπικά θα δω μπορεί να το πάρω η να περιμένω λίγους μήνες και να το πάρω μιας και θέλω να αλλάξω και κινητό και μαζεύονται αρκετά χρήματα που πρέπει να δωσω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μεγαλύτερο selling point κατά την γνώμη μου είναι το bc. Αν έχει τέτοιο feature τότε το επιχείρημα "δεν θα έχει games" είναι συζητήσιμο. Αν ο χρήστης ξέρει ότι θα μπορεί να μεταφέρει όλη την βιβλιοθήκη του από το PS4(ή έστω το μεγαλύτερο κομμάτι της) τότε πολύ ποιο εύκολα θα κάνει την μετάβαση day one.

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 2
Δημοσ.

Καθε φορα με το νεο launch κονσολας ειναι γνωστο το κατα ποσο αξιζει να αγορασεις day one μια κονσολα εκτος αν εισαι νεος στον χωρο.

Το παν ειναι τα χρηματα και σε δευτερη μοιρα ο χρονος(αναμονη).

Μπορεις να το παρεις το ps5 day one και δεν θες να περιμενεις( αλλα να μπορεις να αγορασεις και μερικα παιχνιδια οταν βγαινουν)?Παρτο.

Οχι να την παρεις την κονσολα οπως κανανε πολλοι με το ps4 και μετα ψαχνανε video club να νοικιασουν γιατι δεν μπορουσαν να αγορασουν παιχνιδια(ακομα και σε εκπτωση)ή με το Switch που το πηραν παλι παρα πολλοι Ελληνες επαιξαν το Zelda και μετα το πουλησαν. Αυτα ειναι αστεια πραγματα.

Το δευτερο που συνηθως προκυπτει απο το 1(δηλαδη τα χρηματα)ειναι ο χρονος αναμονης.Μπορεις να περιμενεις 2-3χρονια?

Περιμενε να την παρεις την κονσολα φθηνοτερα και φυσικα με περισσοτερα(και φθηνοτερα)διαθεσιμα παιχνιδια.

Το μονο κακο στην αναμονη ειναι οτι εαν ανακοινωθει και Ps5pro θα εισαι παλι στο περιμενε για να πεσει η τιμη του,σαν τον κοσμο που αγοραζει το 2019-2020 το ps4pro του 2016.

Καποιοι εκαναν αναμονη απο το 2013 που βγηκε το Ps4 και το  αγορασε το 2019-2020(Ps4 ή ps4pro),κοινως αγορα στο τελος του κυκλου ζωης της κονσολας.

Ας τα βαλει ο καθενας κατω για τον εαυτο του και ας κρινει τι θα κανει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, georgkar94 είπε

Εγω δν καταλαβαίνω γιατί να το παρεις day one. Π. χ για το 5 τώρα δεν νομίζω ότι θα χει τόση διαφορά ώστε να το βλεπεις και να λες.. Α το 4 είναι για πεταμα αξίζει να τ αφήσω και να δώσω 500 ευρώ.. Όσο βγαίνουν παιχνιδια και για το 4 δεν αξίζει να πας στη πρωτη κονσόλα του 5..κατα τη γνώμη μου παντα

Αααν δεν έχει τη διαφορά στα γραφικά μέρα με τη νύχτα  όπως είχε από γενιά σε γενιά απτό ps1 με το ps2  κ μετά το 2με το 3 κ το 3με το 4... Αν δεν έχει για μένα που γουστάρω δυνατά γραφικά τότε ίσως ναμην αξίζει... Αλλά πιστεύω ότι θα έχει οπότε μάλλον θα αγοραστεί σύντομα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...