Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ήθελα να πάρω ps plus αλλά βλέπω παντου που λένε ότι τη βρίσκουν πιο φτηνή όταν τη παιρνουν.. Άρα να περιμένω καμια έκπτωση η βρισκω κάπου συγκεκριμένα φτηνότερα;

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι να βγει mass Effect remastered,τοτε εχει νοημα να βγει ολοκληρη η τριλογια,οχι μονο ενα παιχνιδι.

25 λεπτά πριν, georgkar94 είπε

Άρα να περιμένω καμια έκπτωση η βρισκω κάπου συγκεκριμένα φτηνότερα;

Αν μπορεις να περιμενεις μεχρι το Πασχα,περιμενε.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
20 ώρες πριν, markoliaz είπε

ρε παιδια που πηγε το τοπικ του ps5 να μαθουμε κανα νεο?

Το έφαγε η μαρμάγκα.. 

14 ώρες πριν, Fotis13 είπε

To teaser trailer   του Godfall που προοριζεται για  ps5 μονο σε μενα εκανε κακη εντυπωση?

Όχι φίλε. Ο δε σεημ χιερ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει εντονη φημολογια για την τιμη στην Ευρωπη στα 449    gia to PS5   και για remaster  Demon Souls  μεταξυ αλλων     sto launch.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, kostiger είπε

Το έφαγε η μαρμάγκα.. 

Όχι φίλε. Ο δε σεημ χιερ..

ο dev βγηκε στο twitter και ειπε οτι ειναι παλιο trailer απο το 19 για σκοπους presentation παντως

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Φέρτε demons souls μακαρι 

Αυτο περιμενω και εγω διακαως !Δεν εχω παιξει το πρωτοτυπο .Day one ξερο μαζι με το PS5  θα ειναι .

• Like 1
Δημοσ.

Demon's souls εννοείται το περιμένω κι εγώ είναι το μόνο που δεν έχω παίξει. Όσο για το ps5 πρέπει να βαζω σιγά σιγά στην άκρη χρήματα από τώρα. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ison είπε

ο dev βγηκε στο twitter και ειπε οτι ειναι παλιο trailer απο το 19 για σκοπους presentation παντως

τα ιδια που λενε παντα οταν γινεται leak κατι ή οταν ο κοσμος δεν εντυπωσιαζεται με ενα demo/beta. "ειναι πολυ παλιο το build/δεν το σταυρωσε ακόμα ο παπάς/κλπ κλπ" :P 

γενικα, launch τιτλος ειναι, δε πρεπει να περιμενουμε κ πολλα πολλα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Υπαρχει εντονη φημολογια για την τιμη στην Ευρωπη στα 449    gia to PS5   και για remaster  Demon Souls  μεταξυ αλλων     sto launch.

Νομιζω πως η τιμη ειναι αδυνατον να παει κατω απο 400 και πανω απο 550.

Αδυνατον κατω απο 400 διοτι τοσο εκανε το προηγουμενο και ηταν κατα γενικη ομολογια καλη τιμη, κανοντας επιτυχημενες πωλησεις. Ενω αυτη τη στιγμη το pro ειναι στα 400 ευρω. Επισης αδυνατον πανω απο 550, διοτι το ps3 ζοριστηκε πολυ οταν βγηκε στα 600 ευρω.

Πεταξαν μια τιμη καπου στη μεση, οποτε στο περιπου μεσα θα πεσουν. Δεν χρειαζεται να εισαι insider. ☺️

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Νομιζω πως η τιμη ειναι αδυνατον να παει κατω απο 400 και πανω απο 550.

Αδυνατον κατω απο 400 διοτι τοσο εκανε το προηγουμενο και ηταν κατα γενικη ομολογια καλη τιμη, κανοντας επιτυχημενες πωλησεις. Ενω αυτη τη στιγμη το pro ειναι στα 400 ευρω. Επισης αδυνατον πανω απο 550, διοτι το ps3 ζοριστηκε πολυ οταν βγηκε στα 600 ευρω.

Πεταξαν μια τιμη καπου στη μεση, οποτε στο περιπου μεσα θα πεσουν. Δεν χρειαζεται να εισαι insider. ☺️

Δεν διαφωνω καθολου με το σκεπτικο σου .Αυτο ειναι το price range  για εμπορικη επιτυχια .Αλλα προσωπικα  θελω και μια εκδοση pro  στην μεση της γενιας για να ειμαι καλυμενος .

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Δεν διαφωνω καθολου με το σκεπτικο σου .Αυτο ειναι το price range  για εμπορικη επιτυχια .Αλλα προσωπικα  θελω και μια εκδοση pro  στην μεση της γενιας για να ειμαι καλυμενος .

Ναι οκ. Πλεον η τεχνολογια προχωρα με ταχυτερους ρυθμους.

Σε δυο χρονια το ps5 πιθανον να ειναι"παρωχημενη" τεχνολογια. Οποτε μια αναβαθμιση για να πλησιαζει σε στανταρ υπολογιστη την χρειαζεται, ωστε να προσελκυει πιο hardcore κοινο.

Απο την αλλη, να σου πω την αληθεια μου, εγω δεν τρελαινομαι ιδιαιτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Λέγεται όμως ότι το άλμα στην επόμενη γενιά θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έκανε η τωρινή. Βέβαια, η Microsoft φαίνεται πως θα παίξει έτσι από την αρχή με δύο εκδόσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...