Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Χαρμανης είπε

Ότι αρχεία εχω μέσα όμως θα τα χάσω όπως και να έχει ?  Ωραία θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή απλα βαριέμαι την όλη διαδικασία βαλε βγάλε τωρα . . Και κάτι άλλο,  εάν πάρω εξωτερικό σκληρό θα μπορώ να τον χρησιμοποιώ και για το pc  η απο την στιγμή που τον βάλω στο  playstation  θα θέλει ξανά διαμόρφωση κλπ?

με την διαμορφωση χανονται τα παντα...

δοκιμασε πρωτα αν λειτουργει παλι η κονσολα με τον παλιο σκληρο,και πρατεις αναλογα.

ο εξωτερικος θα υπαρχει μονο για το ps4 πουθενα αλλου δεν θα αναγνωριζεται....

• Thanks 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mikele13- είπε

με την διαμορφωση χανονται τα παντα...

δοκιμασε πρωτα αν λειτουργει παλι η κονσολα με τον παλιο σκληρο,και πρατεις αναλογα.

ο εξωτερικος θα υπαρχει μονο για το ps4 πουθενα αλλου δεν θα αναγνωριζεται....

Εντάξει φίλε μου ,σε ευχαριστώ πολύ. 

Μόλις το δοκιμάσω θα ενημερώσω 

Δημοσ.

Μοα ερώτηση επειδή έχω 4Κ τηλεόραση και ψήνομαι να πάρω κάποιο ps4 αλλά για την ώρα περιορισμένο budget επίσης το καλοκαίρι σεζόν αξίζει η αγορά του απλού η πρέπει να πάω στο pro? Λόγο με την πάροδο του χρόνου κιόλας ίσως το αγοράσω μετά την καλοκαιρινή σεζόν (τότε βέβαια δεν τίθεται θέμα για pro ή ps5) 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Μοα ερώτηση επειδή έχω 4Κ τηλεόραση και ψήνομαι να πάρω κάποιο ps4 αλλά για την ώρα περιορισμένο budget επίσης το καλοκαίρι σεζόν αξίζει η αγορά του απλού η πρέπει να πάω στο pro? Λόγο με την πάροδο του χρόνου κιόλας ίσως το αγοράσω μετά την καλοκαιρινή σεζόν (τότε βέβαια δεν τίθεται θέμα για pro ή ps5) 

Στην παρουσα φαση αγοραζεις το απλο οπου το βρεις πιο φθηνα.Κρατα χρηματα για ps5 μια και καλη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Στην παρουσα φαση αγοραζεις το απλο οπου το βρεις πιο φθηνα.Κρατα χρηματα για ps5 μια και καλη.

Άρα με την 4κ δεν θα έχει θέμα έστω και το απλό έχω να πάρω κονσόλα από το ps2 fat.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Άρα με την 4κ δεν θα έχει θέμα έστω και το απλό έχω να πάρω κονσόλα από το ps2 fat.. 

Οχι εισαι μια χαρα,μην φοβασαι.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορώ να έχω σε δυο κονσόλες το account μου,να παίζω τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει από το psn, και να μεταφέρω save files μεταξύ τους? (με φλασάκι όχι σε cloud από psn plus). Όταν θα παίζω στην μια κονσόλα, η άλλη θα είναι κλειστή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, theoritikos είπε

Μπορώ να έχω σε δυο κονσόλες το account μου,να παίζω τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει από το psn, και να μεταφέρω save files μεταξύ τους? (με φλασάκι όχι σε cloud από psn plus). Όταν θα παίζω στην μια κονσόλα, η άλλη θα είναι κλειστή.

Ναι γίνεται και μπορείς να κάνεις και στο ένα πχ το κύριο account με τα παιχνίδια στο δεύτερο ένα άλλο κύριο account να περάσεις το account από αυτό που έχεις τα παιχνίδια και να τα κατεβάσει από εκεί και να παίζεις κανονικά αν και τα δύο έχουν τον ίδιο κύριο λογαριασμό εννοείται η μία κονσόλα πρέπει να είναι κλειστει γιατί αλλιώς θα σε πετάει έξω. Ναι γίνεται με ένα φλασάκι ότι αποθηκευμένα αρχεία έχεις να τα περάσεις αλλού. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Υπαρχει εντονη φημολογια για remaster  mass effect 2  εχει ακουσει κανεις κατι?

Επισημα δεν υπαρχει κατι, μονο ενα tweet απο Bioware που ειναι γενικα tease για mass effect, οχι συγκεκριμενα το 2. Παντως μακαρι να γινει, το ME2 ειναι απο τα αγαπημενα μου games, οσο κι αν δε μ αρεσει η συνηθισμενη τακτικη πλεον να μας χτυπουν στη νοσταλγια.

• Like 3
Δημοσ.

εχει κατανατησει αηδια αυτο με τα remaster...Αντι να φτιαξουν το Anthem που ειναι μεσα στα προβληματα(αν και το core game ειναι πολυ fun), μας πετανε τα ιδια και τα ιδια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

εχει κατανατησει αηδια αυτο με τα remaster...Αντι να φτιαξουν το Anthem που ειναι μεσα στα προβληματα(αν και το core game ειναι πολυ fun), μας πετανε τα ιδια και τα ιδια

Κοιτα εχουν νοημα τα remaster για μια υπολογισιμη  μεριδα κοινου που για διαφορετικους λογους δεν εχουν παιξει ενα δημοφιλες game οπως αυτο .Εγω ας πουμε δεν   το εχω παξει το ME2 και η μονη εμπειρια που εχω απο την σειρα ειναι το 3 που μου αρεσε πολυ.

Επομενως μολις βγει remaster to  2  σιγουρα θα το αγορασω γιατι στην παρουσα μορφη ο τεχνικος τομεας του ειναι ξεπερασμενος και δεν το αγγιζω .

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

Κοιτα εχουν νοημα τα remaster για μια υπολογισιμη  μεριδα κοινου που για διαφορετικους λογους δεν εχουν παιξει ενα δημοφιλες game οπως αυτο .Εγω ας πουμε δεν   το εχω παξει το ME2 και η μονη εμπειρια που εχω απο την σειρα ειναι το 3 που μου αρεσε πολυ.

Επομενως μολις βγει remaster to  2  σιγουρα θα το αγορασω γιατι στην παρουσα μορφη ο τεχνικος τομεας του ειναι ξεπερασμενος και δεν το αγγιζω .

Ετσι οπως το λες δε μπορω να πω κατι😛

Αλλα ειναι αμαρτια να βγαζουν παιχνιδια και να τα παρατανε στο ελεος, και να πιανονται με πολυ παλιοτερα αντι να φτιαχνουν τα καινουργια που ειναι γεματα προβληματα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Ετσι οπως το λες δε μπορω να πω κατι😛

Αλλα ειναι αμαρτια να βγαζουν παιχνιδια και να τα παρατανε στο ελεος, και να πιανονται με πολυ παλιοτερα αντι να φτιαχνουν τα καινουργια που ειναι γεματα προβληματα..

Ευτυχως βγαινουν ακομα αριστουργηματα απο developers που αγαπουν και αγαπιουνται απο το fanbase τους, βλεπε πχ Sekiro 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...