Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mples είπε

δηλαδη φτιαχνεις  λογαριασμους και παιρνεις 14ημερα ?

Υπάρχουν περιορισμοί στην δημιουργία λογαριασμών σε μια κονσόλα, δεν θυμάμαι μέχρι πόσους...

Δημοσ.

δεν νομιζω να υπαρχει περιορισμος...απλα χρειαζεσαι διαφορετικο email για καθε νεο λογαριασμο...λογικα αν κανεις και τον account με το trial plus primary, θα μπορεις να παιζεις τα παιχνιδια στο πραγματικο σου account...

απλα η ολη διαδικασια θελει αρκετο χρονο και για να φτιαξεις νεο εμαιλ, και νεο account καθε φορα...Αν δε βαριεσαι, νομιζω οτι το κανεις επ απειρον....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xavier είπε

δεν νομιζω να υπαρχει περιορισμος...απλα χρειαζεσαι διαφορετικο email για καθε νεο λογαριασμο...λογικα αν κανεις και τον account με το trial plus primary, θα μπορεις να παιζεις τα παιχνιδια στο πραγματικο σου account...

απλα η ολη διαδικασια θελει αρκετο χρονο και για να φτιαξεις νεο εμαιλ, και νεο account καθε φορα...Αν δε βαριεσαι, νομιζω οτι το κανεις επ απειρον....

Υπάρχει περιορισμός, το είχα διαβάσει.

Αν ήταν έτσι, δεν θα αγοράζαμε plus...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα προχθές το cities skylines και μου ρθε σήμερα μετά απο τόσα χρόνια για πρώτη φορά μειλ που με ευχαριστεί για την συγκεκριμένη αγορά και μου δίνει κουπονάκι 20% έκπτωση στην επόμενη αγορά.

Ρίξτε μια ματιά στα μαιλ σας μήπως και στείλαν μαζικά κωδικούς.

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Υπάρχει περιορισμός, το είχα διαβάσει.

Αν ήταν έτσι, δεν θα αγοράζαμε plus...

δε νομιζω ρε, εγω το ειχα κανει 3-4 φορες στο παρελθον... Απλα προφανως τα δωρεαν παιχνιδια τα χανεις μετα τις 14 μερες...και θελει μεγαλη προσοχη με τη πιστωτικη που δινεις, γιατι με το τελος του trial, ενεργοποιειται αυτοματα η χρεωση για τη συνδρομη...θελει να το απενεργοποιησεις μονος σου...

Τωρα αν ειναι banable ετσι και σε παρουν χαμπαρι, δε ξερω...

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, xavier είπε

δε νομιζω ρε, εγω το ειχα κανει 3-4 φορες στο παρελθον... Απλα προφανως τα δωρεαν παιχνιδια τα χανεις μετα τις 14 μερες...και θελει μεγαλη προσοχη με τη πιστωτικη που δινεις, γιατι με το τελος του trial, ενεργοποιειται αυτοματα η χρεωση για τη συνδρομη...θελει να το απενεργοποιησεις μονος σου...

Τωρα αν ειναι banable ετσι και σε παρουν χαμπαρι, δε ξερω...

14 μέρες γίνεται μονο 1 φορά ανα κονσόλα, μαλλον θυμάσαι τους 2ήμερους λογαριασμούς με ps plus οπου εκεί, ναι, μπορούσες να κάνεις όσους ηθελες σε 1 κονσόλα και χρειαζόσουν απλά καινούργιο account (email κτλπ) - και λέω "μπορούσες" γιατι παίζει να το patch-άρανε και να μην γίνεται πλέον

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, red1 είπε

14 μέρες γίνεται μονο 1 φορά ανα κονσόλα, μαλλον θυμάσαι τους 2ήμερους λογαριασμούς με ps plus οπου εκεί, ναι, μπορούσες να κάνεις όσους ηθελες σε 1 κονσόλα και χρειαζόσουν απλά καινούργιο account (email κτλπ) - και λέω "μπορούσες" γιατι παίζει να το patch-άρανε και να μην γίνεται πλέον

μπορει να ηταν διημερος, εχεις δικιο. παντως στο youtube βλεπω βιντεακια, μαιμου ειναι?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, xavier είπε

μπορει να ηταν διημερος, εχεις δικιο. παντως στο youtube βλεπω βιντεακια, μαιμου ειναι?

Nαί φίλε μου, clickbait κοινώς... 🙂

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια όποιος μπορεί.  Πρόσφατα άλλαξα σκληρό δίσκο στο ps4 και μου έμεινε ο παλιός, υπάρχει τρόπος να μπορέσω να τον συνδέσω(τον παλιό σκληρό  δίσκο)  με το playstation εαν τον βάλω σε θήκη για hdd με usb ή δεν θα τον αναγνωρίσει? Μην παει χαμένος γιατί εχω παιχνίδια κλπ μέσα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Χαρμανης είπε

Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια όποιος μπορεί.  Πρόσφατα άλλαξα σκληρό δίσκο στο ps4 και μου έμεινε ο παλιός, υπάρχει τρόπος να μπορέσω να τον συνδέσω(τον παλιό σκληρό  δίσκο)  με το playstation εαν τον βάλω σε θήκη για hdd με usb ή δεν θα τον αναγνωρίσει? Μην παει χαμένος γιατί εχω παιχνίδια κλπ μέσα .

δεν θα τον αναγνωρισει αν τον συνδεσεις απο usb.θα σου ζητηθει να γινει διαμορφωση.

πριν την αλλαγη του σκληρου,επρεπε να κανεις backup and restore σε εξωτερικο 

και υστερα στον νεο εβαζες οτιδηποτε ειχε ο παλιος απο το restore....

Επεξ/σία από mikele13-
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mikele13- είπε

δεν θα τον αναγνωρισει αν τον συνδεσεις απο usb.

πριν την αλλαγη του σκληρου,επρεπε να κανεις backup and restore σε εξωτερικο 

και υστερα στον νεο εβαζες οτιδηποτε ειχε ο παλιος απο το restore....

Οπότε πάει αυτός ? Μόνο αν τον ξαναβάλω στην κονσόλα θα μπορέσω να τον αξιοποιησω ε? Ξέρω απλα τοτε δεν είχα εξωτερικό σκληρό ώστε να κάνω backup κλπ τα αρχεία 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Χαρμανης είπε

Οπότε πάει αυτός ? Μόνο αν τον ξαναβάλω στην κονσόλα θα μπορέσω να τον αξιοποιησω ε? Ξέρω απλα τοτε δεν είχα εξωτερικό σκληρό ώστε να κάνω backup κλπ τα αρχεία 

δεν αχρηστευεται,θα σου ζητηθει να γινει διαμορφωση βασει αυτων που θες να αποθηκευσεις,

και τον δουλευεις ως εξωτερικο κανονικα.

κανε μια προσπαθεια και βαλε τον παλιο και αν δουλεψει η κονσολα(δεν ξερω αν γινεται παλι) κανε backup 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mikele13- είπε

δεν αχρηστευεται,θα σου ζητηθει να γινει διαμορφωση βασει αυτων που θες να αποθηκευσεις,

και τον δουλευεις ως εξωτερικο κανονικα.

κανε μια προσπαθεια και βαλε τον παλιο και αν δουλεψει η κονσολα(δεν ξερω αν γινεται παλι) κανε backup 

Ότι αρχεία εχω μέσα όμως θα τα χάσω όπως και να έχει ?  Ωραία θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή απλα βαριέμαι την όλη διαδικασία βαλε βγάλε τωρα . . Και κάτι άλλο,  εάν πάρω εξωτερικό σκληρό θα μπορώ να τον χρησιμοποιώ και για το pc  η απο την στιγμή που τον βάλω στο  playstation  θα θέλει ξανά διαμόρφωση κλπ?

Δημοσ.

Αν κάνεις διαμόρφωση τον σκληρό θα μπορέσεις να τον χρησιμοποιήσεις κανονικά για εξωτερικό απλά θα διαγραφούν ότι έχεις μέσα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...