Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Ελπίζω να ειρωνευεσαι για το θέμα λογότυπο, γιατί σίγουρα θέμα προς συζήτηση δεν ειναι. Απλά προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο δημοσιότητας χωρίς λόγο.

θεμα για συζητηση μπορει να μην ειναι, αλλα ειναι μια μικρη ειδηση. και σιγα τον χρονο δημοσιοτητας που θελουν να κερδισουν, ενα απλο teaser ειναι για την παρουσιαση της κονσολας που θα κανουν τον αλλο μηνα (θεωρητικα).

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για τις συνδρομες για να παιζεις online, οταν το ξεκινησε η MS η πλειοψηφια των gamer το δεχτηκε. Αρμεγμα ειναι και αφου δεν φανηκε να ενοχλει τους gamers εγινε το standard...Προφανως και η sony ειναι greedy και δεν εχασε την ευκαιρια...Μαλισα οσο πιο ανετη ηταν απο αποψη ανταγωνισμου και τη συνδρομη ανεβασε και τις παροχες μειωσε...

Απλα πλεον ειναι αστειο να το συζηταμε, εχει πολλα χρονια που χαθηκε αυτη η μαχη...

Δυστυχως πολλοι gamers βαζουν το φανμποιλικι πανω απο το συμφερον τους...

• Like 3
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, KilliK είπε

θεμα για συζητηση μπορει να μην ειναι, αλλα ειναι μια μικρη ειδηση. και σιγα τον χρονο δημοσιοτητας που θελουν να κερδισουν, ενα απλο teaser ειναι για την παρουσιαση της κονσολας που θα κανουν τον αλλο μηνα (θεωρητικα).

Και όμως ακόμα και αυτό το πολύ λίγο έχει επίδραση. Υπάρχει ολόκληρη επιστήμη από πίσω που τα καθοδηγεί αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dinos234 είπε

Μόνο και αν σου δώσει και το email με τον κωδικό για παν ενδεχόμενο. 

Αν σου δώσει το email με τον κωδικό μόνο του ps εκεί υπάρχει πιθανότητα να τον αλλαξει. Πάνω απο όλα να είναι δικός του λογαριασμός και όχι να πουλάει λογαριασμούς με παιχνίδια που υπάρχουν πολλοί οι οποίοι είναι κλεμμένοι. 

Αν σου δώσει κωδικό email εκεί μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό του email και μετά τον κωδικό του ps λογαριασμού. 

Συγνώμη αν δεν κατάλαβα επειδή δεν έχω ps4 αλλά οι πιτσιρικάδες μου με έχουν τρελάνει να του πάρω γι'αυτό παρακολουθώ.

Να δώσω ένα παράδειγμα

Πες το insomnia ότι ήταν κλειστό φόρουμ που έμπαινες μόνο με invitation και αποφάσιζα να πουλήσω εγώ αυτόν σε κάποιον.

Δεν θα έμπαινε ο νέος στο λογαριασμό insomnia μέρα και θα άλλαζε το εμαιλ του στο καινούργιο;;

Πχ αν ακυρωνα το εμαιλ λογαριασμό μου που έχω δεν θα μπορούσα να βάλω το νέο μου;;

5 ώρες πριν, dinos234 είπε

Μόνο και αν σου δώσει και το email με τον κωδικό για παν ενδεχόμενο. 

Αν σου δώσει το email με τον κωδικό μόνο του ps εκεί υπάρχει πιθανότητα να τον αλλαξει. Πάνω απο όλα να είναι δικός του λογαριασμός και όχι να πουλάει λογαριασμούς με παιχνίδια που υπάρχουν πολλοί οι οποίοι είναι κλεμμένοι. 

Αν σου δώσει κωδικό email εκεί μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό του email και μετά τον κωδικό του ps λογαριασμού.

Επεξ/σία από lambros
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lambros είπε

Συγνώμη αν δεν κατάλαβα επειδή δεν έχω ps4 αλλά οι πιτσιρικάδες μου με έχουν τρελάνει να του πάρω γι'αυτό παρακολουθώ.

Να δώσω ένα παράδειγμα

Πες το insomnia ότι ήταν κλειστό φόρουμ που έμπαινες μόνο με invitation και αποφάσιζα να πουλήσω εγώ αυτόν σε κάποιον.

Δεν θα έμπαινε ο νέος στο λογαριασμό insomnia μέρα και θα άλλαζε το εμαιλ του στο καινούργιο;;

Πχ αν ακυρωνα το εμαιλ λογαριασμό μου που έχω δεν θα μπορούσα να βάλω το νέο μου;;

Στο insomnia έχεις ένα username και ένα password, στο PlayStation το username για να συνδεθείς είναι το email σου

Άρα θες το mail να γίνει δικό σου όχι απλά ο λογαριασμός

Αν θες μέσω του mail σου αλλάζεις τον κωδικό πρόσβασης για την οποία πλατφόρμα, συνεπώς δεν μπορεί κάποιος να κρατήσει το μαιλ αν θέλει να δώσει λογαριασμό

Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια αν γίνεται να αλλάξεις το email σε ένα τέτοιο λογαριασμό, αλλά ίσως δεν γίνεται

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lambros είπε

Να δώσω ένα παράδειγμα

Δεν μπορείς να αλλάξεις το email σε έναν υπάρχων λογαριασμό PSN, το email δένεται, οπότε αλλάζεις password  με το που γίνει η αγορά εκείνη την ώρα από το κινητό.

Δημοσ.

καλησπέρα μια ερώτηση . Αξίζει να αλλάξω τον HDD του PRO με ssd (samsung) ? Το σκέφτομαι εδω και καιρό απλά δεν ξέρω τι διαφορές θα έχει ο ssd με τον hdd,  λογικά σε χρόνους θα κερδίσεις λιγάκι . Και με ενδιαφέρει να μην κάνει τόσο θόρυβο η κονσόλα απο τον σκληρό δίσκο και οι θερμοκρασίες..Να τονίσω πως δεν με ενδιαφέρει και τόσο η χωρητικότητα για αυτό θα πάω ξανά σε 1T..Kαι απ'οτι έχω δει  με μια μικρή έρευνα που έκανα ο samsung δεν ειναι και τόσο ακριβός πια όπως πριν 2-3 χρόνια. Απο κει και πέρα οτι δεδομένα εχω στον παλιο σκληρό φαντάζομαι θα θέλει να τα περάσω σε εξωτερικό δίσκο για να μην χαθούν αλλιως θα πρέπει να τα κάνω Install ξανά απο τα cd τους.  Ψηφιακά δεν εχω πολλά, 2-3 εχω. τα άλλα όλα είναι cd... και μέσω ps plus θα ξανακατεβάσω τα saves κλπ έτσι ?   ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Χαρμανης είπε

καλησπέρα μια ερώτηση . Αξίζει να αλλάξω τον HDD του PRO με ssd (samsung) ? Το σκέφτομαι εδω και καιρό απλά δεν ξέρω τι διαφορές θα έχει ο ssd με τον hdd,  λογικά σε χρόνους θα κερδίσεις λιγάκι . Και με ενδιαφέρει να μην κάνει τόσο θόρυβο η κονσόλα απο τον σκληρό δίσκο και οι θερμοκρασίες..Να τονίσω πως δεν με ενδιαφέρει και τόσο η χωρητικότητα για αυτό θα πάω ξανά σε 1T..Kαι απ'οτι έχω δει  με μια μικρή έρευνα που έκανα ο samsung δεν ειναι και τόσο ακριβός πια όπως πριν 2-3 χρόνια. Απο κει και πέρα οτι δεδομένα εχω στον παλιο σκληρό φαντάζομαι θα θέλει να τα περάσω σε εξωτερικό δίσκο για να μην χαθούν αλλιως θα πρέπει να τα κάνω Install ξανά απο τα cd τους.  Ψηφιακά δεν εχω πολλά, 2-3 εχω. τα άλλα όλα είναι cd... και μέσω ps plus θα ξανακατεβάσω τα saves κλπ έτσι ?   ευχαριστώ πολύ

υπάρχουν αρκετά test στο internet για pro πιστεύω αξίζει 

σε όλα θα βοηθήσει, ίσως όχι τόσο σε θερμοκρασίες, η θερμοκρασία του σκληρού είναι ψιλοαδιάφορο μέγεθος 

το ps4 έχει μεγάλα loading κακά τα ψέματα 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

υπάρχουν αρκετά test στο internet για pro πιστεύω αξίζει 

σε όλα θα βοηθήσει, ίσως όχι τόσο σε θερμοκρασίες, η θερμοκρασία του σκληρού είναι ψιλοαδιάφορο μέγεθος 

το ps4 έχει μεγάλα loading κακά τα ψέματα 

Ξέρω εχω δει ορισμένα στο YouTube  . Και εγώ πιστεύω ότι θα βοηθήσει σε κάποιο βαθμό  από κει κ πέρα θα δείξει. Απλά το θέμα ειναι η όλη διαδικασία με τα παιχνίδια που θα πρέπει η να τα μεταφέρω καπου ή να τα ξαναπεράσω..  Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Δεν μπορείς να αλλάξεις το email σε έναν υπάρχων λογαριασμό PSN, το email δένεται, οπότε αλλάζεις password  με το που γίνει η αγορά εκείνη την ώρα από το κινητό.

Αλλάζει το email.

https://www.playstation.com/en-gb/get-help/help-library/my-account/access-and-details/update-psn-sign-in-id/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Χαρμανης είπε

Ξέρω εχω δει ορισμένα στο YouTube  . Και εγώ πιστεύω ότι θα βοηθήσει σε κάποιο βαθμό  από κει κ πέρα θα δείξει. Απλά το θέμα ειναι η όλη διαδικασία με τα παιχνίδια που θα πρέπει η να τα μεταφέρω καπου ή να τα ξαναπεράσω..  Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου 

Μέσω backup and restore από την κονσόλα μεταφέρεις από τον παλιό δίσκο στον εξωτερικό, και το αντίθετο...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mikele13- είπε

Μέσω backup and restore από την κονσόλα μεταφέρεις από τον παλιό δίσκο στον εξωτερικό, και το αντίθετο...

Ναι το έψαξα λίγο και είδα την όλη διαδικασία.. Και σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει αυτή τη δυνατότητα θα πρέπει να τα ξανά περάσει από την αρχή προφανώς τα  παιχνίδια  ? Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Χαρμανης είπε

Ναι το έψαξα λίγο και είδα την όλη διαδικασία.. Και σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει αυτή τη δυνατότητα θα πρέπει να τα ξανά περάσει από την αρχή προφανώς τα  παιχνίδια  ? Ευχαριστώ πολύ 

Αν δεν έχεις εξωτερικό σκληρό, ναι δυστυχώς τα κατεβάζεις ξανά.

• Sad 1
Δημοσ.

Όλα καλά τελικά, τον έβαλα τον ssd εκανα και το λογισμικό του Ps4 επανεγκατάσταση και τώρα απλά περνάω παιχνίδια σιγα σιγά.  Το μόνο "στραβό " που έγινε ήταν ότι χάθηκαν όλα τα capture απο τα γκείμσ που είχα αλλα δεν ήταν και πολλά οποτε κλαιν.  Θα επανέλθω σε λίγο καιρό μόλις το δουλέψω λιγο να δω τις αλλαγές

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Χαρμανης είπε

Όλα καλά τελικά, τον έβαλα τον ssd εκανα και το λογισμικό του Ps4 επανεγκατάσταση και τώρα απλά περνάω παιχνίδια σιγα σιγά.  Το μόνο "στραβό " που έγινε ήταν ότι χάθηκαν όλα τα capture απο τα γκείμσ που είχα αλλα δεν ήταν και πολλά οποτε κλαιν.  Θα επανέλθω σε λίγο καιρό μόλις το δουλέψω λιγο να δω τις αλλαγές

Μπορούσες να τα περάσεις σε φλασακι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...