Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

1ον τα παιχνίδια που σου δινουν τσαμπα είναι ανω των 45 και 60 ευρο που αγοράζεις την συνδρομη.

2ον καπως πρεπει να συντηρουντε και οι servers και να είναι αξιοπρεπης οι online υπηρεσιες

3ον δεν σε υποχρεωνει κανεις να το αποκτησεις.

1) Τα παιχνίδια τα βαλανε μόνο και μονο για το κράξιμο. Και φυσικά ούτε για αστείο δεν ειναι των 60 ευρώ. Τελειωμένοι τίτλοι είναι.

2) Για πες μου πως συντηρούνται στο πισι που είναι τζάμπα;

3) Ναι σε υποχρεώνουν, αν θέλεις να παίξεις ονλινε.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για εμένα έπρεπε το online κομμάτι να ήταν τζάμπα και αν ήθελες πχ ας πληρωνες ένα ποσό να είχες κάποια παιχνίδια τον μήνα τζάμπα η έστω όπως το game pass αλλά το κομμάτι online να ήταν δωρεάν από το καλοκαίρι ότι καλό παιχνίδι έχει δώσει μέχρι τώρα δυστυχώς τυχαίνει να το εχω μόνο και μόνο επειδή παίζει ο αδελφός μου online έχω αλλιώς δεν αξίζει για εμένα μόνο και αν δω κανένα μεγάλο παιχνίδι δωρεάν και αξίζει εκεί άντε να βάλω πλέον 1 μηνα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

τη  βγάζουν όσο συχνά χρειάζεται ώστε να μη χρειαστεί ποτέ να την πάρεις 60

Ναι ετσι ακριβως...Παντα τη βγαζουν σε καποια προσφορα,απλα δεν ξερεις το ποτε.Οποτε οταν τη βγαζει,την τσιμπας...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mples είπε

α οκ ευχαριστω 

παιδια ειπα του μικρου αν τα παει καλα στο σχολειο τους επομενους δυο μηνες  θα του παρω καρτα plus αξιζει να την παρω τωρα απο κοτσοβολο 45  η την βαζουν συνεχεια σε αυτην  την τιμη ?

Αν προλάβεις να την περάσεις τώρα θα πάρεις και τα παιχνίδια του Δεκ.2019. Απλά δεν ξέρω τι ώρα μέσα στην ημέρα θα αλλάξουν τα παιχνίδια.

Εναλλακτική, άμεση και καλύτερη λύση είναι να πάρεις κάρτα των 50€ από maxplay με κόστος 45€

https://www.maxplay.gr/?page_id=81

Την περνάς άμεσα στο λογαριασμό σου - Αγοράζεις online από εδώ το plus με 45€ και σου μένουν και 5€ στον λογαριασμό να τα κάνεις ότι θες

https://store.playstation.com/en-gr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12MDIS

και άμεσα περνάς τα παιχνίδια που λήγουν σήμερα στο λογαριασμό καθώς και τα καινούρια που βγαίνουν επίσης σήμερα.

Απλά αν μπορεί κανείς να ενημερώσει για την ώρα που γίνεται η αλλαγή ίσως ήταν χρήσιμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, john1080 είπε

Ναι ετσι ακριβως...Παντα τη βγαζουν σε καποια προσφορα,απλα δεν ξερεις το ποτε.Οποτε οταν τη βγαζει,την τσιμπας...

εγώ που ανανεώνω κάθε καλοκαίρι πάντα έχουν κάτι 1-1,5 μήνα πριν μου λήξει

οι 3 τελευταίες μου ήταν στα  30€ τότε που έβαλαν τελευταια φορά τόσο και ίσως έπρεπε να στακάρω πάνω από μία που έβαλα τότε και μετά 45€ και 45€

κάπου ιούνιο με ιούλιο και τις 3 φορές σίγουρα πριν πάω διακοπές πάντως 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, non-serviam είπε

1) Τα παιχνίδια τα βαλανε μόνο και μονο για το κράξιμο. Και φυσικά ούτε για αστείο δεν ειναι των 60 ευρώ. Τελειωμένοι τίτλοι είναι.

Nioh,Darksiders 3, Last of US, Detroid Become Human, Sniper Elite 4, The Witnesse, Mafia 3, Xcom 2, BloodBorne, Rachet and clank, 2-3 MGS κτλπ...Δεν του λες και κακους τιτλους. Φυσικα πολλα ακομα μικρα, παλια, indies κτλπ...

2) Για πες μου πως συντηρούνται στο πισι που είναι τζάμπα;

Micro transactions?

3) Ναι σε υποχρεώνουν, αν θέλεις να παίξεις ονλινε.

λογικο δεν είναι αφου πρεπει να συντηρηθουν οι servers κτλπ? Αν είναι Offline το game όλα καλα...

Τεσπα είναι 45 ευρο τον χρονο. Και εγω είμαι κατά αλλα μην το κανουμε και τοσο θεμα για 1 παιχνιδι τον χρονο που το παιρνεις πισω με 3-4 καλα τσαμπα!

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αν ξερετε να με βοηθησετε...Αν παρω το προφιλ καποιου που εχει μεσα καποια παιχνιδια θα μπορω να τα παιξω με το δικο μου προφιλ?Αν ειναι παιχνιδια του plus και εχω εγω plus θα παιξουν με το δικο μου προφιλ;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, john1080 είπε

Να ρωτησω κατι αν ξερετε να με βοηθησετε...Αν παρω το προφιλ καποιου που εχει μεσα καποια παιχνιδια θα μπορω να τα παιξω με το δικο μου προφιλ?Αν ειναι παιχνιδια του plus και εχω εγω plus θα παιξουν με το δικο μου προφιλ;

Καλύτερα μην αγοράσεις για κανένα λόγο προφίλ με παιχνίδια μόνο και αν είναι δικό σου άτομο τον ξέρεις χρόνια και τον εμπιστεύεσαι αλλιώς μπορεί να σου πουλήσει τον λογαριασμό του και μετά από λίγες μέρες αν επιθυμεί να σου αλλάξει τον κωδικό και τζάμπα τα λεφτά που θα χάσεις. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

το 1/3 PS plus subs σε σχεση με τις κονσολες κρινεται ως θετικο η αρνητικο νουμερο?

δεν ειναι σωσστη η συγκριση, γιατι πολλοι αγοραζουν κονσολες για να παιξουν συγκεκριμενους τιτλους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dinos234 είπε

Καλύτερα μην αγοράσεις για κανένα λόγο προφίλ με παιχνίδια μόνο και αν είναι δικό σου άτομο τον ξέρεις χρόνια και τον εμπιστεύεσαι αλλιώς μπορεί να σου πουλήσει τον λογαριασμό του και μετά από λίγες μέρες αν επιθυμεί να σου αλλάξει τον κωδικό και τζάμπα τα λεφτά που θα χάσεις. 

Γιατί δεν μπορείς μόλις τον πάρεις να αλλάξεις και τον κωδικό και το εμαιλ;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, lambros είπε

Γιατί δεν μπορείς μόλις τον πάρεις να αλλάξεις και τον κωδικό και το εμαιλ;;;;

Μόνο και αν σου δώσει και το email με τον κωδικό για παν ενδεχόμενο. 

Αν σου δώσει το email με τον κωδικό μόνο του ps εκεί υπάρχει πιθανότητα να τον αλλαξει. Πάνω απο όλα να είναι δικός του λογαριασμός και όχι να πουλάει λογαριασμούς με παιχνίδια που υπάρχουν πολλοί οι οποίοι είναι κλεμμένοι. 

Αν σου δώσει κωδικό email εκεί μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό του email και μετά τον κωδικό του ps λογαριασμού. 

Επεξ/σία από dinos234
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

δεν ειναι σωσστη η συγκριση, γιατι πολλοι αγοραζουν κονσολες για να παιξουν συγκεκριμενους τιτλους.

ποσο μαλλον οταν τα exclusives της sony ειναι στη μεγαλη πλειοψηφια τους single player ...

4 ώρες πριν, Malthador είπε

Αρνητικό κατά την γνώμη μου. Το ποσοστό των συνδρομητών κάθεται στο 35% εδώ και δυο-τρια χρόνια. Οι συνδρομές που πωλούνται είναι ανακόλουθες με το H/W που πουλιέται. Η MS με λιγότερες από τις μισές πωλήσεις κονσολών είχε περισσότερους συνδρομητές, πριν ανακοινώσει το Game Pass Ultimate, τώρα πρέπει να έχουν φτάσει στο θεό.

Κάτι αντίστοιχο πρέπει να κάνει και η Sony, ήρθε η ώρα να ενοποιήσει Plus και Now σε μία υπηρεσία, μπας και σηκωθούν τα ποσοστά των συνδρομών.

η ms εχει σταματησει εδω και καιρο να αναφερει νουμερα συνδρομητων κτλ... Αυτο που ειχαν ανακοινωσει ηταν xbox live ενεργους χρηστες, οχι xbox live gold subscribers... το xbox live ειναι δωρεαν, εμενα ειναι ενεργοποιημένο στα windows, ουτε ξερω πως....

Το gamepass το δινει τσαμπα εδω και καιρο. η σονι δε θελει να μπει σε αυτη τη διαδικασια, γιατι μετα θα πρεπει να βαλει και τα first party games της στη συζητηση. Που το συνδρομητικο μοντελο δε θα μπορουσε ποτε να τα συζητησει...Προσωπικα δεν θα ηθελα με τιποτα να ακολουθησει η σονι την ΜΣ σε αυτο το κομματι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η MS ειναι ανοιχτοχερα λογω απογνωσης, παιζει ολα της τα χαρτια για να κερδισει τους παικτες πισω.

γενικα, σε αντιθεση με την προηγουμενη nextgen μαχη οπου ειχε κριθει εξαρχης, η επομενη που μας ερχεται θαναι σκληρη και αδυσωπητη. 

ηδη η φετινη χρονια θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα με τις ανακοινωσεις που θα ερθουν και απο τις δυο πλευρες.

btw, ποτε θα ανοιξουν οι μοντς το τοπικ του 5;  η ΣΟΝΥ εδειξει το επισημο λογοτυπο της νεας κονσολας στην χτεσινη CES.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Nioh,Darksiders 3, Last of US, Detroid Become Human, Sniper Elite 4, The Witnesse, Mafia 3, Xcom 2, BloodBorne, Rachet and clank, 2-3 MGS κτλπ...Δεν του λες και κακους τιτλους. Φυσικα πολλα ακομα μικρα, παλια, indies κτλπ...

Micro transactions?

λογικο δεν είναι αφου πρεπει να συντηρηθουν οι servers κτλπ? Αν είναι Offline το game όλα καλα...

Τεσπα είναι 45 ευρο τον χρονο. Και εγω είμαι κατά αλλα μην το κανουμε και τοσο θεμα για 1 παιχνιδι τον χρονο που το παιρνεις πισω με 3-4 καλα τσαμπα!

1) Τα έχω όλα αυτά physical και δεν έχω πληρώσει πάνω από 10αρικο. Οπότε που ειναι τα παιχνίδια των 60 ευρώ;

2) Τα micro transactions είναι για να αρμεξουν, όχι να συντηρήσουν. Είναι καρκίνωμα των τελευταίων 10 χρόνων και δεν το κάνουν όλοι (προς τιμήν τους).

3) Οχι, δεν είναι λογικό. Παράδειγμα: πληρώνεις 60 ευρώ το χρονο, κάθε χρόνο, για το φιφα του οποίου η μεγάλη αλλαγή είναι το ρόστερ. Τα λεφτά που πληρώνεις, με το κόστος της παραγωγής του, είναι πολλαπλάσια. Χώρια ότι έχει και mt η μαλακία.

4 λεπτά πριν, KilliK είπε

η MS ειναι ανοιχτοχερα λογω απογνωσης, παιζει ολα της τα χαρτια για να κερδισει τους παικτες πισω.

γενικα, σε αντιθεση με την προηγουμενη nextgen μαχη οπου ειχε κριθει εξαρχης, η επομενη που μας ερχεται θαναι σκληρη και αδυσωπητη. 

ηδη η φετινη χρονια θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα με τις ανακοινωσεις που θα ερθουν και απο τις δυο πλευρες.

btw, ποτε θα ανοιξουν οι μοντς το τοπικ του 5;  η ΣΟΝΥ εδειξει το επισημο λογοτυπο της νεας κονσολας στην χτεσινη CES.

Ελπίζω να ειρωνευεσαι για το θέμα λογότυπο, γιατί σίγουρα θέμα προς συζήτηση δεν ειναι. Απλά προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο δημοσιότητας χωρίς λόγο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Όχι ιδιαίτερα από τη στιγμή που στο pc είναι δωρεάν, ακόμα και το το live που για τους χρήστες Xbox πρέπει να συντηρηθούν σέρβερ 

Ας τα πληρώνουν οι κατασκευαστές παιχνιδιών στη τελική για κάποια παιχνίδια όπως το fortnite γιατί δεν χρειάζεται συνδρομή σε καμιά πλατφόρμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...