Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, InsertCoinToJoi είπε

Καλησπερα...

εστω οτι παιρνω πακετακι πλειστειτιον 4 χωρις παιχνιδια και χωρις συνδρομες

μπορω να παιξω κανα παιχνιδακι τζαμπε η απλα θελω συνδρομη η κατι αλλο?

Τζαμπέ εννοείς φάση αν σπάει η κονσόλα;

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα...

εστω οτι παιρνω πακετακι πλειστειτιον 4 χωρις παιχνιδια και χωρις συνδρομες

μπορω να παιξω κανα παιχνιδακι τζαμπε η απλα θελω συνδρομη η κατι αλλο?

υπαρχουν τα demos στο store Και απο κει και περα η επομενη λυση ειναι μηνιαια συνδρομη Plus οπου παιρνεις δυο παιχνιδια το μηνα τα οποια στην καλυτερη θα ειναι μετρια με ελαχιστες εξαιρεσεις 

Δημοσ.

δεν εννουσα να σπαει η κονσολα... ομορφα και νομιμα εννοω...

για παραδειγμα... αν και η ηλικια μου δεν συμβαδιζει... λενε οτι το fortnite ειναι τζαμπα....

θελει συνδρομη στο plus για να παιχτει?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, InsertCoinToJoi είπε

δεν εννουσα να σπαει η κονσολα... ομορφα και νομιμα εννοω...

για παραδειγμα... αν και η ηλικια μου δεν συμβαδιζει... λενε οτι το fortnite ειναι τζαμπα....

θελει συνδρομη στο plus για να παιχτει?

Όχι.

Δημοσ.

αυτο εννοουσα.... λοιπον... υπαρχουν παιχνιδια που ειναι τζαμπα και δεν θελουν ουτε συνδρομη?

Ναι αρκετά πχ Apex legends. Paladins. Tera fortnite κλπ. Επίσης αν κάνεις νέο account πιθανότατα δίνει και psplus 14 μέρες free οπότε κατεβάζεις και ότι game δίνει αυτό το μημα

Δημοσ.

Καλησπερα, εχει ενα προβλημα ενας φιλος μου με το ps4, στις ρυθμισεις για το ιντερνετ που ειναι στο ps4 σε ολα του βγαζει επιτυχης συνδεση και τις ταχυτητες κανονικα αλλα στο Τυπος Nat: Απετυχε. Με αποτελεσμα να μην μπορει να παιξει καποια παιχνιδια online. Τι μπορει να κανει για να το φτιαξει;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, bill1312 είπε

Καλησπερα, εχει ενα προβλημα ενας φιλος μου με το ps4, στις ρυθμισεις για το ιντερνετ που ειναι στο ps4 σε ολα του βγαζει επιτυχης συνδεση και τις ταχυτητες κανονικα αλλα στο Τυπος Nat: Απετυχε. Με αποτελεσμα να μην μπορει να παιξει καποια παιχνιδια online. Τι μπορει να κανει για να το φτιαξει;

Σαν πρώτο βήμα, κάνει reset το router.

Αν κάνει το ίδιο, μπαίνει στο router και ψάχνει αν υπάρχει επιλογή να αλλαχτεί.

Αν όχι, μιλάει με το support του παρόχου.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Σαν πρώτο βήμα, κάνει reset το router.

Αν κάνει το ίδιο, μπαίνει στο router και ψάχνει αν υπάρχει επιλογή να αλλαχτεί.

Αν όχι, μιλάει με το support του παρόχου.

Το reset εχει γινει. Στο ρουτερ τι μπορει να κανει; Εχει vodafone 24αρα και το ρουτερ που δινει η voda.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά.

Θέλω να πάρω το gt sport, βλέπω standard και spec ii edition. Αν πάρω το standard μπορώ να κατεβάσω δωρεάν όλα τα patch/updates του παιχνιδιού η πρέπει να πάρω το spec ii? Επίσης για να κατεβάσω τα updates με πίστες, αυτοκίνητα κλπ Πρπεει να έχω ps plus ενεργό η μόνο internet connection? Ευχαριστώ!

Δημοσ.
16 ώρες πριν, bill1312 είπε

Το reset εχει γινει. Στο ρουτερ τι μπορει να κανει; Εχει vodafone 24αρα και το ρουτερ που δινει η voda.

Βάζει στον browser την ip για να μπει στο router και αν δεν υπάρχει στις επιλογές να αλλάξει το NAT μιλάει με Vodafone...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, bill1312 είπε

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά αν συνδεθεί με Ethernet και όχι WiFi δεν θα έχει αυτό το προβλημα. Κατι μου ειχε κάτσει αντίστοιχο και σε μένα, googlara και έδειξε αυτή τη λυση. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, bill1312 είπε

https://www.pestaola.gr/google-public-dns-8-8-8-8-and-8-8-4-4/

Δημοσ.

χρονια πολλα ξερει κανεις γιατι απο χτες που εβαλα το plus δεν μπορω να μπω σε προσκληση  μολις την δεχτω κολαει το ps4 ??

Δημοσ.

Θέλω να πάρω 2ο χειριστήριο, μετά από λίγο ψάξιμο βλέπω ότι η τιμή του παίζει γύρω στα 50 €(μου φαίνεται λίγο ακριβό) μπορώ να το βρω κάπου φτηνότερα ?

Μετά είδα κάτι hori mini,έχουμε καμιά γνώμη για αυτά ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...