Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, non-serviam είπε

Το έκανα ήδη. Το θέμα είναι ότι από αρχές Νοέμβρη έχω πάει πάνω από 10 φορές στο ταχυδρομείο για τις μαλακίες του αμαζον. Τις εργατοώρες που χάνω δεν μου τις αποζημιώνει κανείς. Θα μου κλείσουν στο τέλος και το λογαριασμό λόγο τόσο πολλών επιστροφών, χωρίς να φταίω.
Επίσης, όταν εγώ τους γυρίζω SSD χαλασμένο που έχω απλά βγάλει το αυτοκόλλητο από πάνω (γιατί έχει το SED encryption key), δεν παίρνουν 5 λεπτά να τον ελέγξουν σε ένα πισι ή να τον ανοίξουν, αλλά μου λένε για counterfeit προϊόν και μαλακίες. Ο άλλος που τους έκλεψε κανονικότατα όμως, πούλησαν το προϊόν του ως καινούριο. Να τρελαίνεσαι.

Ευτυχώς δεν παίρνω συχνά από Amazon και γενικά έχω κόψει τις πολλές αγορές, μιας και κρατάω λεφτά για αμάξι.

Τελευταία αγορά από Amazon ήταν ένα steelbook bluray για μια ταινία και ήρθε σε απλό φάκελο με φουσκάλες και μάλιστα χτυπημένο. -_-

Το έστειλα πίσω, πήρα refund και το αγόρασα ξανά. Για κάποιο λόγο το αγγλικό Amazon δεν μπορούσε να το στείλει ξανά σαν αντικατάσταση όταν το παραλάβουν και μου έδιναν μόνο πιστωτικό ή refund.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, 

Δεν ειχα ποτε ps, και σκέφτομαι να παρω τώρα στη προσφορα που το έχει 199 ευρώ. Αυτό ππυ έχω απορία είναι η διαφορά των 500gb με το 1tb και αν θα μου χρησιμεύσει κάπου το παραπανω.. Επίσης για να παιξεις π.χ fortnite είναι δωρεάν;αυτή η προπληρωμενη κάρτα με τα χρήματα είναι απαραίτητη;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, georgkar94 είπε

Καλησπερα παιδια, 

Δεν ειχα ποτε ps, και σκέφτομαι να παρω τώρα στη προσφορα που το έχει 199 ευρώ. Αυτό ππυ έχω απορία είναι η διαφορά των 500gb με το 1tb και αν θα μου χρησιμεύσει κάπου το παραπανω.. Επίσης για να παιξεις π.χ fortnite είναι δωρεάν;αυτή η προπληρωμενη κάρτα με τα χρήματα είναι απαραίτητη;

Καλησπερα,να προτιμησεις το 1tb αν θες να εχεις τα διπλα σχεδον παιχνιδια ταυτοχρονα εγκατεστημενα απο οτι στα 500gb,το fornite ειναι δωρεαν

Αν παιζεις λιγα παιχνιδια καθε φορα προτιμησε την κονσολα με τα 500gb στα 199 ευρω που ειναι η φθηνοτερη

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι μπορώ να κάνω και λάθος.

Μπορώ να πάρω το 500αρι και βάρους αλλάξω δίσκο;; Πχ να του βάλω 1τβ ή 2τβ;;

Παίρνει και ssd;;

Δημοσ.

Μπορεις να του βαλεις αλλο σκληρο,οπως επεισης και ssd.αλλα ποιος ο λογος ;πανω απο 4-5 παιχνιδια ταυτοχρονα δεν θα παιζεις.

Δημοσ.

Παιδιά έχετε κανένα βίντεο ή οδηγό για αρχάριους; Το αγόρασα προχθές και σήμερα ασχολήθηκα λίγο. Έπαιξα και το crash! Η τελευταία κονσόλα που είχα ήταν το ps1 :D 

Δημοσ.

Παιδιά έχω το ps4 συνδεδεμένο με ethernet και το κινητό με wifi στο ίδιο δίκτυο. Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή second screen πρέπει να είναι και τα δύο στο wifi; Γιατί μου φαίνεται λίγο κουλό που δεν βλέπει το ps4 με το ethernet.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Παιδιά έχω το ps4 συνδεδεμένο με ethernet και το κινητό με wifi στο ίδιο δίκτυο. Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή second screen πρέπει να είναι και τα δύο στο wifi; Γιατί μου φαίνεται λίγο κουλό που δεν βλέπει το ps4 με το ethernet.

?? Tι εννοείς Θοδωρή ? Στο ίδιο δίκτυο είναι με το ethernet , δεν χρειάζεται να ειναι και τα 2 μεσω wifi

20 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Παιδιά έχετε κανένα βίντεο ή οδηγό για αρχάριους; Το αγόρασα προχθές και σήμερα ασχολήθηκα λίγο. Έπαιξα και το crash! Η τελευταία κονσόλα που είχα ήταν το ps1 :D 

Μερικά tip :
 - Μπες στα accessibility settings, μπορείς να κανεις καποιες τροποποιήσεις που ενδεχομένως να σε ενδιαφέρουν, πχ, PS button + square button = μεγέθυνση οθόνης (χρήσιμο για τα παιχνίδια που έχουν μικρή γραμματοσειρά), να αλλάξεις τη σειρά των κουμπιών κτλπ.

- PS button X 2 γρήγορα = αλλάζεις οθόνες, κοινώς, αμα ανοίξεις π.χ τον browser και μετά ενα παιχνίδι, με το γρήγορο πάτημα του PS κουμπιού 2 φορές αλλάζεις απο την οθόνη του παιχνιδιού σ'αυτη του browser και το αντίθετο.

- κρατημένο το PS κουμπί = υπο-μενού οπου μπορείς να δεις φίλους online, notifications, να αλλάξεις τραγούδι/ένταση αυτου μέσω spotify κτλπ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, red1 είπε

?? Tι εννοείς Θοδωρή ? Στο ίδιο δίκτυο είναι με το ethernet , δεν χρειάζεται να ειναι και τα 2 μεσω wifi

Έχω ένα κεντρικό ρούτερ στο σπίτι (Xiaomi  millet router 3G) και από αυτό έχω τραβήξει ethernet στο δωμάτιο μου και έχω συνδεδεμένο πάνω ένα airport express σε bridge mode. Το ps4 είναι συνδεδεμένο στο airport με καλώδιο και όλες οι wifi συσκευές συνδέονται στο Xiaomi. Αλλά έτσι η εφαρμογή second screen στο iPhone δεν βλέπει το ps4 και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού ουσιαστικά το δίκτυο είναι ένα! Διάβασα ότι πρέπει να είναι το airport express σε bridge mode για να δουλέψει αλλά είδα ότι είναι ήδη. Και έχω μπερδευτεί τώρα δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει.

Edit: Το έκανα, ήθελε πρώτα σύνδεση στο remote play app και μετά στο second screen

Επεξ/σία από thodoris20s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Επισης οποιος μπει στο εν λογω λινκ αν σκρολαρει πιο κατω θα δει οτι δινει επισης δωρεαν ενα comic book, avatars god of war, και ενα dynamic theme.

Αν δεν κανω λαθος ουσιαστικα δινουν οτι εδινε η Special edition οσο αφορα τα digital δωρα.

Επεξ/σία από icenex
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σημερα δοκιμασα πρωτη φορα το ps4 pro μου σε καινουρια καλη 4κ tv. Δοκιμασα god of war, horizon zero dawn. Εβαλα κ hdr. Δεν υπαρχει καμια σπουδαια διαφορα με fullhd που ειχα πριν. Μου κανε εντυπωση. Περιμενα να δω μεγαλυτερη αλλαγη

Δημοσ.

Καλησπερα...

εστω οτι παιρνω πακετακι πλειστειτιον 4 χωρις παιχνιδια και χωρις συνδρομες

μπορω να παιξω κανα παιχνιδακι τζαμπε η απλα θελω συνδρομη η κατι αλλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...