Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, skouf26 είπε

Να κάνω και εγω μια ερώτηση τώρα

Θέλω να πάρω 2ο χειριστήριο

Ποια η διαφορά μεταξύ Dualshock 4 και του Dualshock 4 v2 ?

Γιατί αυτό που βρήκα στην περιγραφή δεν γράφει v2

σχεδον καμια, εγω τουλαχιστον απο τοτε που πηρα το v2 δεν ειδα ουτε μια διαφορα. Μονο τα καινουργια χρωματα και υποτιθεται εχει καλυτερη μπαταρια κατι που δεν ισχυει

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
15 hours ago, najinblue3 said:

σχεδον καμια, εγω τουλαχιστον απο τοτε που πηρα το v2 δεν ειδα ουτε μια διαφορα. Μονο τα καινουργια χρωματα και υποτιθεται εχει καλυτερη μπαταρια κατι που δεν ισχυει

Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι ότι έχει καλύτερα analogues για να μην σκίζονται, αλλά σιγά, ποιός παίζει χωρίς covers ούτως ή άλλως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι ότι έχει καλύτερα analogues για να μην σκίζονται, αλλά σιγά, ποιός παίζει χωρίς covers ούτως ή άλλως.

Η πιο ουσιαστικη διαφορα δεν ειναι αυτη...στο v2 οταν το εχεις συνδεδεμενο με το καλωδιο χρησιμοποιειτε wired διασυνδεση με την κονσολα και οχι bluetooth οποτε εξαλειφεται οποιαδηποτε lag που ενδεχομενως να υπαρχει στην bluetooth συνδεση.

Στο v1 ακομα και αν το ειχες στο καλωδιο ...το μονο που εκανε ηταν να φορτιζει και εξακολουθουσε να επικοινωνει με bluetooth.

Επισης εχει λιγο καλυτερα υλικα σε καποια σημεια και μπορεις να βλεπεις και το φως απο την σχισμη στο touchpad (οχι οτι σου προσφερει και κατι)

Επεξ/σία από ison
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Φυσικα και ισχυει για τη μπαταρια, τεραστια διαφορα εχουν. Το v1 μου ειναι απο τα πρωτα με το fat ps4, δεν ξερω αν φταιει αυτο.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dakangr είπε

Φυσικα και ισχυει για τη μπαταρια, τεραστια διαφορα εχουν. Το v1 μου ειναι απο τα πρωτα με το fat ps4, δεν ξερω αν φταιει αυτο.

Και εγω το v1 απο το fat ειχα που παρεδωσε πνευμα και δεν ειδα καμια διαφορα tbh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω και τα δυο και πραγματικα δε βλεπψ διαφορα ιδιαιτερη. ισως το παλιο να κραταει λιγο λιγοτερο αλλα ειναι και παλαιοτερο οποτε δε το σκεφτομαι.

βεβαια και τα δυο εχουν την γνωστη τραγικη μικρη διαρκεια. Ειναι καταντια το οτι το 2ο το εχω κυριως για να αλλάζω το 1ο οταν ξεφορτίζεται. Ειδικα σε μια μερα καλου καψιματος, 1μιση controller αδειαζει σε 10-12 ωρες.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-games/horizon-zero-dawn-ps4-us-ca-cd-key

€ 5.89

https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-games/god-of-war-ps4-us

€ 5.19

Ειναι για αμερικανικο λογαριασμο που πολυ ευκολα φτιαχνεις.Τιμες πολυ καλες, τα παιχνιδια αριστα.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι, αφου φτιαξεις τον λογαριασμο, αγοραζεις το παιχνιδι, σου στελνουν τον κωδικο και τον εξαργυρωνεις μεσα απο τον αμερικανικο λογαριασμο.

Δημοσ.

Σε αυτό το σημείο πρέπει μάλλον να ευχηθώ τους απαραίτητους καρκίνους στο Αμαζον. Μου έστειλαν PS4 Death Stranding Limited Edition, με σκισμένο κουτί από την μια πλευρά, από την άλλη κομμένη ταινία ασφαλείας, κλεισμένο με διαφανή κολλητική ταινία, και από μέσα να λείπει το χειριστήριο. Τους κωδικούς που είχε μέσα δεν τους δοκίμασα, αλλά δεν νομίζω υπάρχει λόγος. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό από πριν.
Κάποιος προφανώς το έκλεψε, το γύρισε, και αυτοί θεώρησαν λογικό να μου το πουλήσουν ως καινούριο.

20191221_191200.jpg

20191221_191208.jpg

20191221_191215.jpg

• Sad 7
Δημοσ.

Όπως είναι μιλάς με Amazon και τους λες τι έγινε. Εγώ πλέον το έχω κάνει συνήθεια σε κάτι τέτοια πριν ανοίξω το δέμα να τραβάω βίντεο για να είμαι σίγουρος, και unboxing το αντικείμενο ώστε να βεβαιωθώ ότι δεν είναι DOA.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Όπως είναι μιλάς με Amazon και τους λες τι έγινε. Εγώ πλέον το έχω κάνει συνήθεια σε κάτι τέτοια πριν ανοίξω το δέμα να τραβάω βίντεο για να είμαι σίγουρος, και unboxing το αντικείμενο ώστε να βεβαιωθώ ότι δεν είναι DOA.

Το έκανα ήδη. Το θέμα είναι ότι από αρχές Νοέμβρη έχω πάει πάνω από 10 φορές στο ταχυδρομείο για τις μαλακίες του αμαζον. Τις εργατοώρες που χάνω δεν μου τις αποζημιώνει κανείς. Θα μου κλείσουν στο τέλος και το λογαριασμό λόγο τόσο πολλών επιστροφών, χωρίς να φταίω.
Επίσης, όταν εγώ τους γυρίζω SSD χαλασμένο που έχω απλά βγάλει το αυτοκόλλητο από πάνω (γιατί έχει το SED encryption key), δεν παίρνουν 5 λεπτά να τον ελέγξουν σε ένα πισι ή να τον ανοίξουν, αλλά μου λένε για counterfeit προϊόν και μαλακίες. Ο άλλος που τους έκλεψε κανονικότατα όμως, πούλησαν το προϊόν του ως καινούριο. Να τρελαίνεσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην παρεα,

τοποθετησα το ps4 στο επιπλο της TV.απο πισω ειναι κλειστο κ εχω βγαλει μονο μια τρυπα 4,5 cm διαμετρο στο υψος του ps4.Οπως φαινεται απο τη φωτο εχει λιγα cm αριστερα κ δεξια απο το ξυλο κ περιπου 5 cm απο τη πλατη.

Μετα απο καμια ωρα χρησης το ps4 αλλα κ το ξυλο ειναι αρκετα ζεστα.

Υπαρχει κινδυνος να καει?θα μου βγαλει κανα μηνυμα αν υπερθερμενεται?

80781466_10219495346507886_8054041979060748288_o.jpg

Επεξ/σία από lancias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...