Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, czarjuly said:

Καπου πηρε το ματι μου οτι μπορει να ρυθμισεις την μια κονσολα primary και την δευτερη secondary λογικα ετσι μπορεις να παιζεις το ιδιο παιχνιδι και στις δυο κονσολες ετσι;(οχι ταυτοχρονα) αυτο προσπαθω να μαθω

Αυτό το κάνεις για να παίζεις ταυτόχρονα. Αν δεν σε ενδιαφέρει το ταυτόχρονα, απλά κάνεις log-in και δεν ασχολείσαι περαιτέρω. 

• Like 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αυτό το κάνεις για να παίζεις ταυτόχρονα. Αν δεν σε ενδιαφέρει το ταυτόχρονα, απλά κάνεις log-in και δεν ασχολείσαι περαιτέρω. 

Εφυγε η παραγγελια...😁

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Κακός δεν περίμενες μέχρι τα xmas. 🙄

Δεν πιστευω να παιξει πιο κατω η sony ,πηρα την κονσολα με τον 500αρη τον δισκο στα 199

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

μου κανει εντυπωση ότι οι περσινες προσφορες ηταν καλυτερες από φετος...Μιλαμε για τελευταια χριστουγεννα της κονσολας...Ακομα και BF περυσι που πηρα το PS4 επαιζε σε καλυτερες τιμες...

Μη μας πονάς εκεί που πονάμε. Εγώ έχω από το καλοκαίρι περίμενα αυτή τη στιγμή για να το πάρω, δεν το πήρα ούτε BF γιατί λέω Χριστούγεννα θα κάνουν καλύτερες προσφορές, και τώρα πάλι τα ίδια. Προφανώς θα πουλάει καλά για να μην το ρίχνουν άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο θα πουλαει καλα η κονσολα, η σονυ θα κραταει τιμη.Μη ξεχναμε οτι στη δυση της ζωης του ps3  η τιμη του ηταν στο θεο αντιθετα με το xbox 360 που το εβρισκες καινουργιο σε τιμη χωμα.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω περιμενα καποια καλυτερη τιμη φετος σε σχεση με περισυ αλλα μαλλον εχουν υπολογισει εκει στην sony  την ψαλιδα των 500 ευρω που φημολογειται οτι θα κοστιζει το ps5 και ξερουν οτι καποιοι χρηστες θα παραμεινουν στο ps4 για ενα ευλογο τουλαχιστον διαστημα και για αυτο εχουν παγωσει τις τιμες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thodoris20s είπε

δεν το πήρα ούτε BF γιατί λέω Χριστούγεννα θα κάνουν καλύτερες προσφορές

σε γνωστο ελληνικο καναλι που πολλες φορες εχει Insideinfo της Sony ειχε ειπωθεί ότι μην περιμενετε τα Χριστούγεννα δεν θα βγαλουν τοσο καλες προσφορες...Μου φανηκε περιεργο αλλα μαλλον φαινεται να ισχυει. Θα δειξει οσο φτανουμε προς τα Χριστούγεννα.

Για την ιστορια παντως περυσι εγω το ps4 1tb με RDR2 + SpiderMan το ειχα παρει 229 η 239!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια - εχουμε θεμα συζητησης για το ps4 vr η και εδω καλα ειναι να ρωτησω? 

σκεφτομαι να το παρω τωρα που εχουν κανει αυτες τις υποτιθεμενες  εκπτωσεις. ηθελα να μιλησω με οσους εχουν να μου πουν εμπειρια μιας και εγω δεν το εχω δοκιμασει ποτε. Επισης, για χρηση πισι κλπ φοραω γυαλια, υπαρχει θεμα με τη μασκα αν καποιος εχει το ιδιο θεμα ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

σε γνωστο ελληνικο καναλι που πολλες φορες εχει Insideinfo της Sony ειχε ειπωθεί ότι μην περιμενετε τα Χριστούγεννα δεν θα βγαλουν τοσο καλες προσφορες...Μου φανηκε περιεργο αλλα μαλλον φαινεται να ισχυει. Θα δειξει οσο φτανουμε προς τα Χριστούγεννα.

Για την ιστορια παντως περυσι εγω το ps4 1tb με RDR2 + SpiderMan το ειχα παρει 229 η 239!

Με σκότωσες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

μου κανει εντυπωση ότι οι περσινες προσφορες ηταν καλυτερες από φετος...Μιλαμε για τελευταια χριστουγεννα της κονσολας...Ακομα και BF περυσι που πηρα το PS4 επαιζε σε καλυτερες τιμες...

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αδερφε ειχες παρει το σλιμ ή το κανονικο; 

Μου ειχε μεινει η εντυπωση πως ηταν τα τελευταια κομματια του πρωτου ps4 και τα εβγαλαν σε καλες τιμες για να ξεπουλησουν ωστε να αρχισουν να πουλανε τα slim.

Κυριως, ειχα αυτη την εντυπωση, διοτι οντως οι προσφορες μετα απο ενα χρονο, ειναι χειροτερες απο περσι.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, GerasimosL είπε

καλησπερα παιδια - εχουμε θεμα συζητησης για το ps4 vr η και εδω καλα ειναι να ρωτησω? 

σκεφτομαι να το παρω τωρα που εχουν κανει αυτες τις υποτιθεμενες  εκπτωσεις. ηθελα να μιλησω με οσους εχουν να μου πουν εμπειρια μιας και εγω δεν το εχω δοκιμασει ποτε. Επισης, για χρηση πισι κλπ φοραω γυαλια, υπαρχει θεμα με τη μασκα αν καποιος εχει το ιδιο θεμα ? 

πριν τα σκάσεις κ άσχετα αν φοράς γυαλιά η όχι, βρες τρόπο να το δοκιμάσεις κανα μισάωρο κάπου.. εγώ χωρίς γυαλιά χωρίς κάποιο θεμα με τα μάτια ζαλίζομαι στο 20 λεπτό κ ανακατεύομαι. φυσικα ειμαι η εξαίρεση αλλά απο οτι εχω καταλάβει υπάρχει σεβαστο ποσοστό που δεν μπορεί το vr k έχει ζαλάδες 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sndev είπε

πριν τα σκάσεις κ άσχετα αν φοράς γυαλιά η όχι, βρες τρόπο να το δοκιμάσεις κανα μισάωρο κάπου.. εγώ χωρίς γυαλιά χωρίς κάποιο θεμα με τα μάτια ζαλίζομαι στο 20 λεπτό κ ανακατεύομαι. φυσικα ειμαι η εξαίρεση αλλά απο οτι εχω καταλάβει υπάρχει σεβαστο ποσοστό που δεν μπορεί το vr k έχει ζαλάδες 

θενξ φιλε μου, εννοειται το εχω στα υποψην μου αυτο αλλα δυστυχως σιγουρα σαν πρωτη φορα θα ζαλιστω απο οτι εχω καταλαβει. το καλυτερο θα ηταν να ειχε κανενας φιλος να το δοκιμασω αρκετα αλλα δεν παιζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...