Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Cloud 2 HyperX

@Lecter D οχι ποτε και το αφηνω παντα σε αναμονη, περιεργο προβλημα αυτο. Μετα απο restart δουλευει κανονικα?

Για να εξηγήσω καλύτερα. 

Το πρώτο ps4 έφυγε για αντικατάσταση, αφού μετά από 7 μήνες μου έβγαλε το πρόβλημα που είπα, τις 3 - 4 φορές άκουγα ήχο και δεν έδειχνε εικόνα, ήθελε να μπεις με ασφαλή λειτουργία και μπλα μπλα και επανερχόταν και μετά σταμάτησε να λειτουργεί. 

Στο 2ο ps4 που δν έχει κλείσει ούτε 2 εβδομάδες μου εμφάνισε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. 

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, Lecter D είπε

Για να εξηγήσω καλύτερα. 

Το πρώτο ps4 έφυγε για αντικατάσταση, αφού μετά από 7 μήνες μου έβγαλε το πρόβλημα που είπα, τις 3 - 4 φορές άκουγα ήχο και δεν έδειχνε εικόνα, ήθελε να μπεις με ασφαλή λειτουργία και μπλα μπλα και επανερχόταν και μετά σταμάτησε να λειτουργεί. 

Στο 2ο ps4 που δν έχει κλείσει ούτε 2 εβδομάδες μου εμφάνισε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. 

δε δοκιμάζεις με διαφορετικό HDMI καλώδιο; ή/και σε διαφορετική τηλεόραση;

συνήθως τετοιο πρόβλημα φωνάζει κακή εφαρμογή καλωδίου, προβλημα στο hdmi port της κονσολας/τηλεόρασης, προβληματικό καλώδιο.

Επεξ/σία από Skywalker333
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

δε δοκιμάζεις με διαφορετικό HDMI καλώδιο; ή/και σε διαφορετική τηλεόραση;

συνήθως τετοιο πρόβλημα φωνάζει κακή εφαρμογή καλωδίου, προβλημα στο hdmi port της κονσολας/τηλεόρασης, προβληματικό καλώδιο.

Το μόνο που έχει μείνει σταθερό είναι η τηλεόραση, που δεν έχει βγάλει τίποτα μέχρι τώρα . Όλα τα άλλα είναι καινούργια. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Το μόνο που έχει μείνει σταθερό είναι η τηλεόραση, που δεν έχει βγάλει τίποτα μέχρι τώρα . Όλα τα άλλα είναι καινούργια. 

μηπως τοτε το θεμα ειναι στο HDMI port της τηλεόρασής σου; Δε δοκιμάζεις να το βαλεις σε άλλο port;

Δημοσ.

Πέτυχα διαφήμιση στο Nickelodeon για ps4 slim στα 200€, δεν έλεγε κάτι για Χριστουγεννιάτικη τιμή αλλά λογικά κάτι τέτοιο θα παίζει.

Μπήκα public και βλέπω bundles στα 214€ και 314€ για slim και pro αντίστοιχα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το OFW 7.0 η Sony ξεκλείδωσε το Remote Play σε όλες τις Android συσκευές υποτίθεται. Πράγμα που είναι η μισή αλήθεια, μιας και ναι μεν το ξεκλείδωσε παντού, αλλά για να παίξεις με hard controls μπορείς μόνο με DS4 και μόνο εάν η συσκευή φοράει Q. Δεν με βολεύει ούτε το DS4 και ούτε το κινητό μου (Razer Phone 2) φοράει Q για την ώρα, οπότε ψάχνω εναλλακτικές.

Υπάρχει αυτό το app, αλλά δεν μπορώ να βρω videos που να το δείχνει να παίζει και με ποιό τρόπο. Γράφει ότι υποστηρίζει και X1S gamepad, αλλά αν το έχει δοκιμάσει κάποιος να με διαφωτίσει πριν το αγοράσω, θα το εκτιμούσα.

Edit: Άκυρο, στραβωμάρα εντελώς, έχει trial για δοκιμή, τώρα το είδα :P

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
Στις 14/12/2019 στις 6:41 ΠΜ, Lecter D είπε

Για να εξηγήσω καλύτερα. 

Sony 4 the players....😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Με το OFW 7.0 η Sony ξεκλείδωσε το Remote Play σε όλες τις Android συσκευές υποτίθεται. Πράγμα που είναι η μισή αλήθεια, μιας και ναι μεν το ξεκλείδωσε παντού, αλλά για να παίξεις με hard controls μπορείς μόνο με DS4 και μόνο εάν η συσκευή φοράει Q. Δεν με βολεύει ούτε το DS4 και ούτε το κινητό μου (Razer Phone 2) φοράει Q για την ώρα, οπότε ψάχνω εναλλακτικές.

Υπάρχει αυτό το app, αλλά δεν μπορώ να βρω videos που να το δείχνει να παίζει και με ποιό τρόπο. Γράφει ότι υποστηρίζει και X1S gamepad, αλλά αν το έχει δοκιμάσει κάποιος να με διαφωτίσει πριν το αγοράσω, θα το εκτιμούσα.

Edit: Άκυρο, στραβωμάρα εντελώς, έχει trial για δοκιμή, τώρα το είδα :P

δεν ειχα ασχοληθει ποτε με το remote play μεχρι τωρα, εξω απο το wifi του σπιτιου δουλευει?

Επεξ/σία από xavier
  • Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, xavier said:

δεν ειχα ασχοληθει ποτε με το remote play μεχρι τωρα, εξω απο το wifi του σπιτιου δουλευει?

Θα το τσεκάρω αυτές τις μέρες και θα ενημερώσω. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Θα το τσεκάρω αυτές τις μέρες και θα ενημερώσω. 

τι δικτυο έχεις σπιτι? φαντάζομαι οτι με το πενιχρο upload της 24αρας αποκλειεται...

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, xavier said:

τι δικτυο έχεις σπιτι? φαντάζομαι οτι με το πενιχρο upload της 24αρας αποκλειεται...

50αρα στο σπίτι, 100αρα στο μαγαζί, καρφωμένες και οι δύο. Με 24αρα δεν γίνεται χαΐρι. 

Θα δοκιμάσω και με 4G να δω τι λέει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Θα δοκιμάσω και με 4G να δω τι λέει. 

με 4g δε σε αφήνει, σου λέει να μπεις σε wifi

ο μόνος τρόπος για 4g είναι να κάνεις ένα άλλο κινητό hotspot και το δικό σου να βλέπει "wifi" 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, logistoulis said:

με 4g δε σε αφήνει, σου λέει να μπεις σε wifi

ο μόνος τρόπος για 4g είναι να κάνεις ένα άλλο κινητό hotspot και το δικό σου να βλέπει "wifi" 

Μισό, δεν μιλάμε για το official app. Αυτό που έδωσα πιο πάνω σε αφήνει, απλά θέλει IP και τωρα είμαι έξω, δεν την έχω προχειρη. 

Επεξ/σία από Malthador

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...