Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν ειναι η ιδεα σου,οντως εφαγε και αυτο γιατι θα βγει τελικα οπως φαινεται για ps4/ps4 pro και οχι για ps5 οπως λεγανε οι προηγουμενες φημες.

Εκτος αν κυκλοφορησει enhanced στο ps5.

Ναι αλλά δεν φαίνεται για μικρό downgrade για να πεις το trailer που είχαμε δει στην Ε3 ως enhanced. Είναι λες και μιλάμε για διαφορετικά παιχνίδια...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Aπο αυτα που ανακοινωθηκαν το  Ghost of Tsushima με ενδιαφερει μονο .

Φώωωωωωτη μουουουουου ! Το REmake 3 δεν σου έκανε κούκου φιλε μου ?  :D
Σοβαρά τώρα, για κάποιον που μόλις ξεκίνησε το REmake 2 (εγώ) το οτι δείξανε το 3 μου έκατσε πολύ καλά - και βγαίνει και σχετικά σύντομα, έτσι ?

Δοκίμασε το REmake 2 φίλε, είναι τοσο καλό όσο λένε (δεν το περίμενα), το έχει και σε προσφορά τώρα στα Xmas sales στα 25 γιούρια μαζί με το extra DLC ;) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, red1 είπε

Φώωωωωωτη μουουουουου ! Το REmake 3 δεν σου έκανε κούκου φιλε μου ?  :D
Σοβαρά τώρα, για κάποιον που μόλις ξεκίνησε το REmake 2 (εγώ) το οτι δείξανε το 3 μου έκατσε πολύ καλά - και βγαίνει και σχετικά σύντομα, έτσι ?

Δοκίμασε το REmake 2 φίλε, είναι τοσο καλό όσο λένε (δεν το περίμενα), το έχει και σε προσφορά τώρα στα Xmas sales στα 25 γιούρια μαζί με το extra DLC ;) 

Ε οχι δεν θα  κατσω να παιξω το RE 3  παρολο που τα εχω παιξει ολα της σειρας και μου αρεσουν πολυ ,η   φαση remake  δεν με ψηνει .Εχω τοσα αλλα που θελω να αγορασω  και δεν εχω παιξει ποτε .

Δεν παιρνω  digital  ,θελω τα βλεπω στο ραφι ειμαι  οπτικος τυπος !

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

για το τσουσιμα δεν εδειξαν τπτ , δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα....ας δουμε τι θα δειξουν στα game awards και τα ξαναλεμε...

το babylons fall δεν με εντυπωσιασε, το περιμενα καλυτερο...ενα αρκετα χειροτερο bayonetta, μου φανηκε σαν 1η εντυπωση...

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, xavier είπε

για το τσουσιμα δεν εδειξαν τπτ , δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα....ας δουμε τι θα δειξουν στα game awards και τα ξαναλεμε...

το babylons fall δεν με εντυπωσιασε, το περιμενα καλυτερο...ενα αρκετα χειροτερο bayonetta, μου φανηκε σαν 1η εντυπωση...

xavier, μια απο τα ίδια φίλος, πιο P* παιχνίδι πεθαίνεις - και δεν το εννοώ με την καλή έννοια δυστυχώς...

Απίστευτα μπανάλ, με "μία απο τα ίδια" σε...όλους τους τομείς -κρίνοντας πάντα απο τα σχετικά σύντομο βίντεο.
Βαρετή/κλισέ καλλιτεχνική διεύθυνση, σύστημα μάχης που - οπτικά - δε φαίνεται να προσφέρει κάτι το διαφορετικό, μέτρια animations κτλπ κτλπ, δυστυχώς, η Platinum - προσωπική άποψη - έχει βυθιστεί σε τέλμα  και εκει που πριν μερικά χρόνια θεωρούταν απο τις καλύτερες εταιρίες για action τίτλους πλέον...

Και ολα αυτά τα λέω σαν fan και έχω παίξει (σχεδόν) τα πάντα απο αυτήν - ακόμα και το Anarchy reigns 😁
Επιμένω, το Metal Gear rising revengeance ειναι απο τους καλύτερούς της τίτλους και είχε φτιαχτεί σε μόλις 18 μήνες (θαύμα).

Το παιχνίδι βέβαια πρέπει να είναι ακόμα πρώιμο στάδιο κρίνοντας απο το οτι η επόμενη φορά που θα το  ξαναδείξουν θα είναι στην Ε3 2020 οπότε, βλέπουμε...

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, red1 είπε

δυστυχώς, η Platinum - προσωπική άποψη - έχει βυθιστεί σε τέλμα  και εκει που πριν μερικά χρόνια θεωρούταν απο τις καλύτερες εταιρίες για action τίτλους πλέον...

Εξακολουθει να θεωρειται απο τις καλυτερες εταιρειες στο ειδος της και ισα ισα που πηρε παρα πολυ τα πανω της ειδικα τα τελευταια χρονια με το Nier Automata και φυσικα το φετινο Astral Chain.

Απλα ειναι μια εταιρεια η οποια γενικα κυκλοφορει παρα πολλα νεα IP σε συντομο χρονικο διαστημα,αρα ειναι απολυτως λογικο να εχουν πολλα παιχνιδια της κοινα σημεια.

Η εταιρεια απο το 2012 μεχρι και σημερα κυριολεκτικα κυκλοφορει τουλαχιστον 1 παιχνιδι καθε χρονο https://en.wikipedia.org/wiki/PlatinumGames

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εξακολουθει να θεωρειται απο τις καλυτερες εταιρειες στο ειδος της και ισα ισα που πηρε παρα πολυ τα πανω της ειδικα τα τελευταια χρονια με το Nier Automata και φυσικα το φετινο Astral Chain.

Απλα ειναι μια εταιρεια η οποια γενικα κυκλοφορει παρα πολλα νεα IP σε συντομο χρονικο διαστημα,αρα ειναι απολυτως λογικο να εχουν πολλα παιχνιδια της κοινα σημεια.

Η εταιρεια απο το 2012 μεχρι και σημερα κυριολεκτικα κυκλοφορει τουλαχιστον 1 παιχνιδι καθε χρονο https://en.wikipedia.org/wiki/PlatinumGames

Το γνωρίζω πολύ καλά Ful, το θέμα είναι το εξής : το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς στο τέλος φίλε, αυτο εννοώ και ξαναλέω, είμαι fan της εταιρίας.
Να το εξηγήσω και αλλιώς: μπορεί να τρώς το καλύτερο φαγητό στο κόσμο, στο τέλος όμως θα το βαρεθείς και αυτό αμα δεν υπάρξει κάποια βελτίωση ή παραλλαγή του πιάτου.

Το πιο πρόσφατο που τελείωσα ηταν το Nier Automata : δεν θα επεκταθώ στο αν μου άρεσε ή οχι, όμως το σύστημα μάχης ηταν και εκεί τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.
Ωραίο πράμα τα free-flow/non canned combos, dodge. dodge offset (σε καποιους απο τους τιτλους της οπως Bayo) αλλά...δεν γίνεται φίλε συνέχεια το ίδιο πράγμα, στο τέλος καταντάει βαρετό - εκεί πήγαινε το "έπεσε σε τέλμα", κοινώς, απο απόψεις και ιδέες έχει μείνει στάσιμη σαν εταιρία και εχω παίξει σχεδόν ολους τους τίτλους της συμπεριλαμβανομένων και αυτών οταν ηταν ακόμα Clover studios (βλέπε: Okami κτλπ) και καπου έχει αρχίσει να κουράζει η κατάσταση...

Ας πάρουμε την FROM SOFT, άλλη εταιρία που έγινε στο "ξαφνικό" υπερ-διάσημη (λέω "ξαφνικό" γιατί δεν νομίζω να ασχολήθηκε πολύς κόσμος με τα Armored Core/Chromehounds/Οtogi/King's Field/Shadow tower abyss κτλπ - σίγουρα οχι στην Ελλάδα) : τα τελευταία χρόνια είχε γίνει φάμπρικα Soulsborne παιχνιδιών και ενώ "έκαστος στο είδος του", πολλοί βρήκαν το DS3 "βαρετό" γιατι είχαν καεί ήδη με την "φόρμουλα" αυτή, τώρα θα δοκιμάσει με το Elden Ring που θα είναι πιο ανοιχτού κόσμου (οχι οτι περιμένω κατι τελείως διαφορετικό αλλά τέσπα) ενω δοκίμασε και ενα Sekiro που έχει και κάποιες διαφορές στο gameplay και στην τελική, θα σου βγάλει και ενα καινούργιο Armored Core (υπάρχουν φήμες) ετσι για την "αλλαγή", η Platinum απο την άλλη...έχει μείνει ακόμα στο witch-time dodge και dodge offset ως τα "ατού" των παιχνιδιών της - 'ατού" τα οποία τα εισήγαγαν το...2009 με το 1ο Bayo έτσι ? Το πιο πρωτότυπο της παιχνίδι ηταν το Mad world στο Wii (το έπαιξα και εκείνο) το οποίο ναι μεν δεν ηταν κάτι το σπουδαίο αλλά τουλάχιστον ηταν κάτι το διαφορετικό  - Και μην ξεχνάμε και "παιχνιδάρες" τύπου TMNT, Legend of Korra , star fox zero, Transformers κτλπ.

Κοινώς, η άποψή μου είναι πως πρόκειται  - δυστυχώς - περί υπερεκτιμημένης εταιρίας στο τέλος όπου τα μέτρια της παιχνίδια είναι περισσότερα απο τα καλά της.
Εννοείται πως λέω καθαρά την προσωπική μου άποψη :) 

Επεξ/σία από red1
  • Like 1
Δημοσ.

Οπως εγραψα και πιο πανω,μιλαμε για εταιρεια η οποια κυκλοφορει παιχνιδια καθε χρονο και μαλιστα παρα πολλα απο αυτα ειναι και νεα IP.

Ειναι λογικο και αναμενομενο στο συστημα μαχης να υπαρχουν ομοιοτητες μεταξυ τους.

Δεν λεω οτι συμφωνω ή διαφωνω με αυτο,λεω οτι για χ,ψ λογους η εταιρεια ετσι εχει επιλεξει να λειτουργει. Τωρα για το Babylon,ας κυκλοφορησει πρωτα το παιχνιδι και βλεπουμε τι ρολο θα βαραει,τουλαχιστον περαν του συστηματος μαχης που εδειξαν κατι λιγα.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Day1! 

4k 60fps @ ps4 pro 

1080p 60fps @ ps4 og

Η κουτατη εκδοση ειναι απιστευτη, με steelbook και κατι themes. 40$ 

Πω ρε φίλε, και το σκεφτόμουν πρόσφατα το vaquish!!! Μια μέρα μετά τα γενέθλια μου βγαίνει, πόσο τυχαίο ; :)

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Πω ρε φίλε, και το σκεφτόμουν πρόσφατα το vaquish!!! Μια μέρα μετά τα γενέθλια μου βγαίνει, πόσο τυχαίο ; :)

Κανε δωρο στον εαυτο σου την κουτατη εκδοση 😛Ειναι απιστευτη

Δημοσ.

Τωρα στην black friday αγορασα μια 4k τηλεοραση και την συνδεσα στο ps4pro που εχω,ενω την αναγνωρισε συνεχιζει να μου βγαζει σαν μηνυμα"ισως η τηλεοραση σας υποστηριζει μεγαλυτερη αναλυση",οι ρυθμισεις εικονας ειναι ολες στο αυτοματο,χρειαζεται να αλλαξω κατι;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, red1 είπε

Το γνωρίζω πολύ καλά Ful, το θέμα είναι το εξής : το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς στο τέλος φίλε, αυτο εννοώ και ξαναλέω, είμαι fan της εταιρίας.
Να το εξηγήσω και αλλιώς: μπορεί να τρώς το καλύτερο φαγητό στο κόσμο, στο τέλος όμως θα το βαρεθείς και αυτό αμα δεν υπάρξει κάποια βελτίωση ή παραλλαγή του πιάτου.

Το πιο πρόσφατο που τελείωσα ηταν το Nier Automata : δεν θα επεκταθώ στο αν μου άρεσε ή οχι, όμως το σύστημα μάχης ηταν και εκεί τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.
Ωραίο πράμα τα free-flow/non canned combos, dodge. dodge offset (σε καποιους απο τους τιτλους της οπως Bayo) αλλά...δεν γίνεται φίλε συνέχεια το ίδιο πράγμα, στο τέλος καταντάει βαρετό - εκεί πήγαινε το "έπεσε σε τέλμα", κοινώς, απο απόψεις και ιδέες έχει μείνει στάσιμη σαν εταιρία και εχω παίξει σχεδόν ολους τους τίτλους της συμπεριλαμβανομένων και αυτών οταν ηταν ακόμα Clover studios (βλέπε: Okami κτλπ) και καπου έχει αρχίσει να κουράζει η κατάσταση...

Ας πάρουμε την FROM SOFT, άλλη εταιρία που έγινε στο "ξαφνικό" υπερ-διάσημη (λέω "ξαφνικό" γιατί δεν νομίζω να ασχολήθηκε πολύς κόσμος με τα Armored Core/Chromehounds/Οtogi/King's Field/Shadow tower abyss κτλπ - σίγουρα οχι στην Ελλάδα) : τα τελευταία χρόνια είχε γίνει φάμπρικα Soulsborne παιχνιδιών και ενώ "έκαστος στο είδος του", πολλοί βρήκαν το DS3 "βαρετό" γιατι είχαν καεί ήδη με την "φόρμουλα" αυτή, τώρα θα δοκιμάσει με το Elden Ring που θα είναι πιο ανοιχτού κόσμου (οχι οτι περιμένω κατι τελείως διαφορετικό αλλά τέσπα) ενω δοκίμασε και ενα Sekiro που έχει και κάποιες διαφορές στο gameplay και στην τελική, θα σου βγάλει και ενα καινούργιο Armored Core (υπάρχουν φήμες) ετσι για την "αλλαγή", η Platinum απο την άλλη...έχει μείνει ακόμα στο witch-time dodge και dodge offset ως τα "ατού" των παιχνιδιών της - 'ατού" τα οποία τα εισήγαγαν το...2009 με το 1ο Bayo έτσι ? Το πιο πρωτότυπο της παιχνίδι ηταν το Mad world στο Wii (το έπαιξα και εκείνο) το οποίο ναι μεν δεν ηταν κάτι το σπουδαίο αλλά τουλάχιστον ηταν κάτι το διαφορετικό  - Και μην ξεχνάμε και "παιχνιδάρες" τύπου TMNT, Legend of Korra , star fox zero, Transformers κτλπ.

Κοινώς, η άποψή μου είναι πως πρόκειται  - δυστυχώς - περί υπερεκτιμημένης εταιρίας στο τέλος όπου τα μέτρια της παιχνίδια είναι περισσότερα απο τα καλά της.
Εννοείται πως λέω καθαρά την προσωπική μου άποψη :) 

Το nier δεν ήταν ακριβώς παιχνίδι της platinum

ήταν ένα rpg που μπήκε η μάχη της platinum (για να μην είναι τελείως βαρετό), η οποία βεβαίως μπήκες σε πιο "εύπεπτο" επίπεδο γιατί μιλάμε για rpg κι εκεί είναι άλλες ο προτεραιότητες 

το nier είναι αριστούργημα για άλλους λόγους, η μάχη είναι απλώς.. οκ , αλλά δεν ήταν και ο σκοπός του να είναι bayonetta ή revengeance 

16 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οπως εγραψα και πιο πανω,μιλαμε για εταιρεια η οποια κυκλοφορει παιχνιδια καθε χρονο και μαλιστα παρα πολλα απο αυτα ειναι και νεα IP.

Ειναι λογικο και αναμενομενο στο συστημα μαχης να υπαρχουν ομοιοτητες μεταξυ τους.

Δεν λεω οτι συμφωνω ή διαφωνω με αυτο,λεω οτι για χ,ψ λογους η εταιρεια ετσι εχει επιλεξει να λειτουργει. Τωρα για το Babylon,ας κυκλοφορησει πρωτα το παιχνιδι και βλεπουμε τι ρολο θα βαραει,τουλαχιστον περαν του συστηματος μαχης που εδειξαν κατι λιγα.

είναι μια εταιρεία που έχει αρκετή αστάθεια για αυτό ώρες ώρες είναι θαύμα που υπάρχει ακόμα

αν δεν έπιανε το nier παίζει να είχαν βαρέσει κανόνι.. και μιλάμε για ένα παιχνίδι που δεν απευθύνεται καν σε πολύ κόσμο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, logistoulis είπε

είναι μια εταιρεία που έχει αρκετή αστάθεια για αυτό ώρες ώρες είναι θαύμα που υπάρχει ακόμα

αν δεν έπιανε το nier παίζει να είχαν βαρέσει κανόνι.. και μιλάμε για ένα παιχνίδι που δεν απευθύνεται καν σε πολύ κόσμο 

Ολες οι Ιαπωνικες multiplatform εταιρειες ειναι ετσι.Και μαλιστα ειναι επιλογη τους καθαρα αυτο που κανουν με τα νεα IP οπως εχουν δηλωσει.

Επισης ειναι και ατυχοι γιατι δυστηχως αν και βγαζουν καλα παιχνιδια,δεν εχουν το καταλληλο budget για να τα στηριξουν.

Η σειρα bayonetta πχ εχει πουλησει πολυ λιγοτερο απο οσο της αξιζει ή το προσφατο Astral chain. Παιχνιδια που αν και εχουν πολυ καλες κριτικες,δεν πουλανε αναλογα.

Αλλα απο την αλλη λογικο ειναι οταν βλεπεις καθε χρονο να πουλανε μονο τα Call of duty και Fifa/minecraft.

Γενικα πολυ μεγαλη κουβεντα αυτο περι συγκεκριμενων εταιρειων που δεν ειναι για το παρον θεμα.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...