Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kostiger είπε

Απο τις σπανιοτατες περιπτωσεις που κανουν την εμφανιση τους νοσταλγοι του The Order 1886. Καλο..

Kώστα, το έχω ξαναπεί : το The Order 1886 δεν χρειαζότανε πολλά για να ηταν καλυτερο , 2-3 ώρες μεγαλύτερο campaign, λιγότερα QTE και σίγουρα ενα co-op mode υπο τη μορφή horde κτλπ - that's it, το παιχνίδι θα ήταν αυτομάτως καλύτερο και θα τα πήγαινε - σίγουρα - καλύτερα.
Αντ'αυτού λάβαμε ενα Sony moviegame των 6 ωρών χωρίς κανένα replay value στην τιμή των 60€...πως να πουλήσει ρε φίλε...

Το γούσταρα πολύ γι'αυτό που ηταν αλλά δεν το αγόρασα καν (sevenspots ενοικίαση), άμα ειχα στάξει 60-ρου ίσως να είχα και άλλη άποψη.

Εξακολουθώ να πιστεύω όμως πως το the order ειναι απο τους καλύτερους υποψήφιους για sequel - ενα sequel το οποίο θα δορθώσει τα όποια προβλήματα του OG τα οποία όπως είπα και πιο πάνω δεν ήταν και πολλά, το παιχνίδι χρειάζεται απλά περισσότερο "ψωμί"/περιεχόμενο.

• Thanks 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, red1 είπε

Kώστα, το έχω ξαναπεί : το The Order 1886 δεν χρειαζότανε πολλά για να ηταν καλυτερο , 2-3 ώρες μεγαλύτερο campaign, λιγότερα QTE και σίγουρα ενα co-op mode υπο τη μορφή horde κτλπ - that's it, το παιχνίδι θα ήταν αυτομάτως καλύτερο και θα τα πήγαινε - σίγουρα - καλύτερα.
Αντ'αυτού λάβαμε ενα Sony moviegame των 6 ωρών χωρίς κανένα replay value στην τιμή των 60€...πως να πουλήσει ρε φίλε...

Το γούσταρα πολύ γι'αυτό που ηταν αλλά δεν το αγόρασα καν (sevenspots ενοικίαση), άμα ειχα στάξει 60-ρου ίσως να είχα και άλλη άποψη.

Εξακολουθώ να πιστεύω όμως πως το the order ειναι απο τους καλύτερους υποψήφιους για sequel - ενα sequel το οποίο θα δορθώσει τα όποια προβλήματα του OG τα οποία όπως είπα και πιο πάνω δεν ήταν και πολλά, το παιχνίδι χρειάζεται απλά περισσότερο "ψωμί"/περιεχόμενο.

Φιλε εχω αγορασει την Collector's ενα 70αρι και παλι δεν μου ξινισε. Το γουσταρα πολυ το παιχνιδι, αν και σαφως υπηρχαν σοβαρα περιθωρια βελτιωσης. Ευχομαι πραγματικα να υπαρξει συνεχεια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/12/2019 στις 4:44 ΜΜ, red1 είπε

N, δεν είπα οτι δεν έχει βάθος (έχει και παραέχει για TPS) ή είναι κακό, απλά οτι το βρήκα υπερεκτιμημένο ;)
Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, είχα μεγάλες προσδοκίες απο το παιχνίδι (fan της Platinum) αλλά το 60άρι που κόστιζε οταν το είχα πάρει σε συνάρτηση με την μικρή διάρκειά του και replay value είχαν ως αποτέλεσμα...

Tίτλος όπου ενα sequel θα μπορούσε να λύσει άνετα τα λιγοστά προβλήματα του OG (μαζί με το the order 1886) - μεγαλύτερη σε διάρκεια καμπάνια και ενα co-op άκι μεταξύ άλλων θα βοηθούσε πολύ - ξέχασα, και τον σκύλο-ρομπότ που εμφανίζεται σε κάποια concept artwork :D

Το link το διάβασες φίλε ?
Βρες το MTU σου (google) και μετά αφαίρεσε 27.
Στη συνέχεια θα πας στις ιντερνετ-ικές ρυθμίσεις του ps4 και θα αλλάξεις το MTU χειροκίνητα 

Να αφαιρεσω 27 ή να προσθεσω 27?? γιατι στο google λεει να προσθεσω 😕

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο αναφορικά με την εξαγορά του gaikai από τη Sony και το πως απέτυχε εν τέλει να γίνει market leader, σε μια αγορά στην οποία φαντάζει αυτή τη στιγμή έτοιμη να καλπασει η ΜS, ενώ το stadia φαίνεται επίσης να τρεκλιζει.

https://www.theverge.com/2019/12/5/20993828/sony-playstation-now-cloud-gaming-gaikai-onlive-google-stadia-25th-anniversary

Γίνεται φυσικά αναφορά και στις ευρεσιτεχνίες της Gaikai, οι οποίες προσέδωσαν ορισμένα σωτηρια για το gamer χαρακτηριστικά στο ps4, όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα να παίζει κανείς παιχνίδια τα οποία εγκαθίστανται στο μεταξύ στο background. 

Δημοσ.

Κωδικοί από shady μαγαζάκια είναι ασφαλείς; Καλά είναι στο 10αρικό και τα δύο μαζί, αλλά μην φάμε και κάνα μπαν και κάψουμε το λογαριασμό.
https://www.hotukdeals.com/deals/horizon-zero-dawn-complete-edition-ps4-499-from-cdkeys-for-us-canada-psn-accounts-3357777
https://www.hotukdeals.com/deals/god-of-war-ps4-for-us-psn-accounts-for-499-at-cdkeys-3357769

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, kostiger said:

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο αναφορικά με την εξαγορά του gaikai από τη Sony και το πως απέτυχε εν τέλει να γίνει market leader, σε μια αγορά στην οποία φαντάζει αυτή τη στιγμή έτοιμη να καλπασει η ΜS, ενώ το stadia φαίνεται επίσης να τρεκλιζει.

https://www.theverge.com/2019/12/5/20993828/sony-playstation-now-cloud-gaming-gaikai-onlive-google-stadia-25th-anniversary

Γίνεται φυσικά αναφορά και στις ευρεσιτεχνίες της Gaikai, οι οποίες προσέδωσαν ορισμένα σωτηρια για το gamer χαρακτηριστικά στο ps4, όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα να παίζει κανείς παιχνίδια τα οποία εγκαθίστανται στο μεταξύ στο background. 

Όπως έχω ξαναπεί, είναι απορίας άξιας πως κατάφερε η Sony να κάψει ένα τόσο δυνατό χαρτί σαν το Gaikai. Ναι, οκ το PS4 πήγαινε και πάει τραίνο, αυτό όμως δεν είναι αρκετό για το μέλλον που θα χρειάζεται μια streaming service με @@. Θα μπορούσε να ήταν πρωτοπόρος στον τομέα πολύ πριν την MS και τώρα θα κρέμεται από τρίτους για να της βγει.

Η υπηρεσία δουλεύει αρκετά καλά στην Ελλάδα (που έχουμε gtp συνδέσεις) με servers της Αμερικής (που είναι πόσα χλμ μακριά), έπρεπε να την είχαν διαδώσει ευρέως ως υπηρεσία. Προφανώς δεν πίστεψαν στην δυναμική του streaming και εν τέλει θα έχει τεράστιο heads-up η MS του χρόνου τέτοια εποχή.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Όπως έχω ξαναπεί, είναι απορίας άξιας πως κατάφερε η Sony να κάψει ένα τόσο δυνατό χαρτί σαν το Gaikai. Ναι, οκ το PS4 πήγαινε και πάει τραίνο, αυτό όμως δεν είναι αρκετό για το μέλλον που θα χρειάζεται μια streaming service με @@. Θα μπορούσε να ήταν πρωτοπόρος στον τομέα πολύ πριν την MS και τώρα θα κρέμεται από τρίτους για να της βγει.

Η υπηρεσία δουλεύει αρκετά καλά στην Ελλάδα (που έχουμε gtp συνδέσεις) με servers της Αμερικής (που είναι πόσα χλμ μακριά), έπρεπε να την είχαν διαδώσει ευρέως ως υπηρεσία. Προφανώς δεν πίστεψαν στην δυναμική του streaming και εν τέλει θα έχει τεράστιο heads-up η MS του χρόνου τέτοια εποχή.

Συμφωνώ απόλυτα. Κακές επιχειρηματικές αποφάσεις. Αλλά είναι αδύνατο να μη γίνονται λαθη. Για πρώτη φορά παντως τα τελευταια χρονια βρισκομαστε σε ένα σταυροδρόμι που ειναι τοσο ξεκάθαρες οι στρατηγικές επιλογές των 3 μεγαλων παικτων του χωρου. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, kostiger said:

Για πρώτη φορά παντως τα τελευταια χρονια βρισκομαστε σε ένα σταυροδρόμι που ειναι τοσο ξεκάθαρες οι στρατηγικές επιλογές των 3 μεγαλων παικτων του χωρου. 

Συμφωνώ ειδικά, αλλά διαφωνώ γενικά.

Ειδικά, το πλάνο πάει κάπως έτσι όπως το βλέπω: η Sony ρίχνει βάρος στα exclusives και στο οικοσύστημά της, η MS στην καθολικότητα των υπηρεσιών της ανεξαρτήτως οικοσυστήματος και η N ρίχνει βάρος στα exclusives και στην φορητότητα (και σε όποια άλλα τζάτζαλα υποστηρίζει το Switch). Τα 3rd-party θα τρέχουν το ίδιο στα twins, ενώ όσα αντέχει το Switch θα τα τρέχει πετσοκομμένα.

Γενικά, είμαστε past the point όπου κονσόλα σημαίνει «κουμπώνω το βύσμα, βάζω το CD και παίζω». Είναι πολύ περισσότερα από αυτό πλέον, επομένως θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα το σοβαρό OS από πίσω, ένας σοβαρός media player, υπηρεσίες όπως Netflix, Disney+ κοκ. Και φυσικά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το game streaming πλέον, θα έπρεπε να απαιτούμε να το υποστηρίζουν όλες οι κονσόλες στην επόμενη γενιά. Game streaming δεν σημαίνει μόνο να τρέχουν games που δεν μπορούν να τρέξουν με άλλο τρόπο, σημαίνει κιόλας ότι επιλέγω ένα game και το τρέχω επιτόπου, χωρίς να περιμένω για patch, installations και λοιπά πρωτόγονα πράγματα. Την τελευταία φορά που έπαιξα Bloodborne, το έκανα από το PS Now, ακριβώς επειδή βαριόμουν την όλη διαδικασία του οπτικού μέσου μιας και το είχα κάνει uninstall. Αντί να σπαταλήσω χρόνο χαζεύοντας καμιά ώρα για να γίνουν όλα αυτά, κέρδισα μια ώρα παίζοντας. Και για εμένα που ο χρόνος μου είναι εξαιρετικά περιορισμένος, είναι τεράστιο ατού αυτό.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Συμφωνώ ειδικά, αλλά διαφωνώ γενικά.

Ειδικά, το πλάνο πάει κάπως έτσι όπως το βλέπω: η Sony ρίχνει βάρος στα exclusives και στο οικοσύστημά της, η MS στην καθολικότητα των υπηρεσιών της ανεξαρτήτως οικοσυστήματος και η N ρίχνει βάρος στα exclusives και στην φορητότητα (και σε όποια άλλα τζάτζαλα υποστηρίζει το Switch). Τα 3rd-party θα τρέχουν το ίδιο στα twins, ενώ όσα αντέχει το Switch θα τα τρέχει πετσοκομμένα.

Γενικά, είμαστε past the point όπου κονσόλα σημαίνει «κουμπώνω το βύσμα, βάζω το CD και παίζω». Είναι πολύ περισσότερα από αυτό πλέον, επομένως θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα το σοβαρό OS από πίσω, ένας σοβαρός media player, υπηρεσίες όπως Netflix, Disney+ κοκ. Και φυσικά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το game streaming πλέον, θα έπρεπε να απαιτούμε να το υποστηρίζουν όλες οι κονσόλες στην επόμενη γενιά. Game streaming δεν σημαίνει μόνο να τρέχουν games που δεν μπορούν να τρέξουν με άλλο τρόπο, σημαίνει κιόλας ότι επιλέγω ένα game και το τρέχω επιτόπου, χωρίς να περιμένω για patch, installations και λοιπά πρωτόγονα πράγματα. Την τελευταία φορά που έπαιξα Bloodborne, το έκανα από το PS Now, ακριβώς επειδή βαριόμουν την όλη διαδικασία του οπτικού μέσου μιας και το είχα κάνει uninstall. Αντί να σπαταλήσω χρόνο χαζεύοντας καμιά ώρα για να γίνουν όλα αυτά, κέρδισα μια ώρα παίζοντας. Και για εμένα που ο χρόνος μου είναι εξαιρετικά περιορισμένος, είναι τεράστιο ατού αυτό.

Τη διαφωνία δεν βλέπω. Όσα εγραψες στην 1η παράγραφο υπονοησα και εγω και αποτυπώνουν ανάγλυφα την παρούσα κατάσταση. Και στα επόμενα συμφωνω. Πρεπει να υπάρχουν ως επιλογες, ανεξάρτητα από το αν εγω ας πουμε,  θα προτιμουσα να περιμενω το οποιο update προκειμενου να εχω τη βέλτιστη εμπειρια και παρότι και ο δικός μου χρόνος είναι περιορισμένος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Day1! 

4k 60fps @ ps4 pro 

1080p 60fps @ ps4 og

Η κουτατη εκδοση ειναι απιστευτη, με steelbook και κατι themes. 40$ 

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέος τίτλος από Platinum Games:

Ανακοίνωση Resident Evil 3:

Και τέλος ένα teaser για το full trailer του Ghosts of Tsushima που θα δοθεί στα Game Awards, ξημερώματα Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου. Είναι η ιδέα μου ή σαν να έφαγε κάποιο downgrade οπτικά?

Επεξ/σία από naruto14
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Είναι η ιδέα μου ή σαν να έφαγε κάποιο downgrade οπτικά?

Δεν ειναι η ιδεα σου,οντως εφαγε και αυτο γιατι θα βγει τελικα οπως φαινεται για ps4/ps4 pro και οχι για ps5 οπως λεγανε οι προηγουμενες φημες.

Εκτος αν κυκλοφορησει enhanced στο ps5.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...