Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν ήθελε ποτέ VPN. Μόνο αμερικανικό account. 

Την ξεγελάσαμε τελικά. Της δώσαμε τα λεφτά μας χωρίς να θέλει να τα πάρει! 

Ε μα πέστα ρε φίλε, γιατί κάτι θυμάμαι ότι έγραφες περί VPN να τελειώνει το θέμα.

Δηλαδή ο από πάνω εκ Λαμίας ορμώμενος σκούζει αδίκως ως συνήθως, γιατί Αμερικάνος από την Λαμία does not compute και κολλάει το σύστημα.

Οπότε αν έχει καρτούλα από την Ανθήλη που έχω και συγγενείς θα περάσει. Funds στο EU wallet τρώνε ούτως ή άλλο X. Όπως λέμε Xbox.

Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει?

Θα δοκιμάσω ο ίδιος αύριο ούτως ή άλλως από PC.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Inside X είπε

Ε μα πέστα ρε φίλε, γιατί κάτι θυμάμαι ότι έγραφες περί VPN να τελειώνει το θέμα.

Δηλαδή ο από πάνω εκ Λαμίας ορμώμενος σκούζει αδίκως ως συνήθως, γιατί Αμερικάνος από την Λαμία does not compute και κολλάει το σύστημα.

Οπότε αν έχει καρτούλα από την Ανθήλη που έχω και συγγενείς θα περάσει. Funds στο EU wallet τρώνε ούτως ή άλλο X. Όπως λέμε Xbox.

Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει?

Θα δοκιμάσω ο ίδιος αύριο ούτως ή άλλως από PC.

Πραγματικά μυρωδιάς τελείως. Είσαι άσχετος με το αντικείμενο και συνεχίζεις να γράφεις ασυναρτησίες. 

Και σκούζω και αδίκως ενώ έχεις πει 10 πράγματα που τα 11 είναι λάθος. Και το παίζεις και ειδιμων. Ρε κάτι τύποι που υπάρχουν στο σύμπαν.. 

Περιμένω τον 1ο που θα εχει την υπομονή να σου γράψει πόσες μπαρούφες έχεις πει. 

• Like 2
Δημοσ.

το σημαντικο στην ολη υποθεση ειναι οτι το seven δινει καρτες για το νετφλιξ...σαν να εισαι ο ολυμπιακος και να πουλας  διαρκειας του παναθηναικου...

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση,ετυχε ενας συναδελφος να μη θελει παιχνιδια ps4 και τα πουλαει,σε δισκακια.Επειδη μεχρι στιγμης ολα τα αγοραζω απο καταστημα,αν αγορασω το μεταχειρισμενο του που εχει λχ και campaign αλλα και online περιεχομενο,θα μπορω να παιξω το campaign μονο?Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω περαν της καλης καταστασης του δισκου?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, momotis είπε

Παιδια μια ερωτηση,ετυχε ενας συναδελφος να μη θελει παιχνιδια ps4 και τα πουλαει,σε δισκακια.Επειδη μεχρι στιγμης ολα τα αγοραζω απο καταστημα,αν αγορασω το μεταχειρισμενο του που εχει λχ και campaign αλλα και online περιεχομενο,θα μπορω να παιξω το campaign μονο?Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω περαν της καλης καταστασης του δισκου?

Κανονικά θα μπορείς να παίξεις με τον λογαριασμό σου,μην αγχώνεσαι.

Είτε είναι campaign είτε online, βάση του λογαριασμού σου, προχωράς κανονικά.

Πέρα από τις γρατσουνιές δεν κοιτάς κάτι άλλο...

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες. Το PS4 πόσο καλά τα πάει σαν media player; Ματρόσκες, x264 - x265, ac3-dts-aac και με "πλεγμένους" ελληνικούς υπότιτλους, σε εξωτερικούς δίσκους, τα παίζει;

Δημοσ.

καλησπερα. καμια πληροφορια απο που μπορω να αγορασω φθηνη ps plus συνδρομη? βρισκω σε καποια κλειδαδικα φθηνες , αλλα εχουν region lock και δεν ενεργοποιουντε σε ελληνικο account

Δημοσ.
42 minutes ago, ababapanos said:

καλησπερα. καμια πληροφορια απο που μπορω να αγορασω φθηνη ps plus συνδρομη? βρισκω σε καποια κλειδαδικα φθηνες , αλλα εχουν region lock και δεν ενεργοποιουντε σε ελληνικο account

Maxplay.gr Γλυτώνεις ένα 5 Ευρώ πάνω κάτω. Γενικά μόνο αν έχει προσφορά (όπως τότε με τα 35) θα παίξουν πραγματικά καλές τιμές.

Δημοσ.

παιδια ερωτησουλα που σιγουρα πιστευω μπορειτε να με βοηθησετε...
πουλαω το Play 4 pro μου..
περα απο το τυπικο φορματ που πρεπει να κανω  για να το δωσω στον αγοραστη τι αλλο πρεπει να κανω?

επισης εχω συνδρομη ακομα 2 μηνες μπορω να την δωσω στο παιδι που θα το παρει η αναγκαστικα πρεπει να χρησιμοποιει το mail μου?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, modechristo_13 είπε

επισης εχω συνδρομη ακομα 2 μηνες μπορω να την δωσω στο παιδι που θα το παρει η αναγκαστικα πρεπει να χρησιμοποιει το mail μου?

Η συνδομη σου αυτη εχει περαστει στον λογαριασμο σου.Θα πρεπει λοιπον να δωσεις ολοκληρο τον λογαριασμο στο παιδι για να παρει και την συνδρομη.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fulgore είπε

Η συνδομη σου αυτη εχει περαστει στον λογαριασμο σου.Θα πρεπει λοιπον να δωσεις ολοκληρο τον λογαριασμο στο παιδι για να παρει και την συνδρομη.

Δεν μπορεί να κάνει αλλαγή mail και username  και να το αφήσει ως έχει ...?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, modechristo_13 είπε

Δεν μπορεί να κάνει αλλαγή mail και username  και να το αφήσει ως έχει ...?

Ειπαμε θα πρεπει να δωσεις τον λογαριασμο σου για να εχει προσβαση,ειτε θελει να αλλαξει mail ή κατι αλλο.

Η συνδρομη ενεργοποιηθηκε και περασε σε ενα λογαριασμο αυτο που εχεις τωρα.

Το ιδιο ισχυει και για τα ψηφιακα παιχνιδια. Δεν γινεται να δωσεις σε καποιον ενα απο αυτα που εχεις αγορασει,πρεπει να του δωσεις ολο το account.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ειπαμε θα πρεπει να δωσεις τον λογαριασμο σου για να εχει προσβαση,ειτε θελει να αλλαξει mail ή κατι αλλο.

Η συνδρομη ενεργοποιηθηκε και περασε σε ενα λογαριασμο αυτο που εχεις τωρα.

Το ιδιο ισχυει και για τα ψηφιακα παιχνιδια. Δεν γινεται να δωσεις σε καποιον ενα απο αυτα που εχεις αγορασει,πρεπει να του δωσεις ολο το account.

ωραια αυτο ηθελα να πω...
οτι αν τον δωσω... μπορει να αλλακτουν τα παντα...

οποτε να μην εχει καμια πληροφορια δικια μου...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

ωραια αυτο ηθελα να πω...
οτι αν τον δωσω... μπορει να αλλακτουν τα παντα...

οποτε να μην εχει καμια πληροφορια δικια μου...

Εδω για το πως μπορει να αλλαξει τον κωδικο https://support.playstation.com/s/article/How-to-Reset-Your-PSN-Account-Password?language=en_US

Εδω για το πως μπορει να αλλαξει το email που μπαινει https://www.playstation.com/en-gb/get-help/help-library/my-account/access-and-details/update-psn-sign-in-id/

Εδω για το πως μπορει να αλλαξει το username https://www.gameinformer.com/2019/04/10/you-can-change-your-psn-username-today-but-there-are-several-catches

Ριξε τους μια ματια καλου κακου προς ενημερωση μηπως χρειαστει σε κατι την βοηθεια σου(πχ στην αλλαγη email).

Δημοσ.
Στις 13/10/2019 στις 12:25 ΜΜ, gokuthelegend είπε

Παίδες. Το PS4 πόσο καλά τα πάει σαν media player; Ματρόσκες, x264 - x265, ac3-dts-aac και με "πλεγμένους" ελληνικούς υπότιτλους, σε εξωτερικούς δίσκους, τα παίζει;

κάποια τα παιζει, κάποια όχι, δεν διαβαζει ολα τα formats δυστυχως, ακομα κ με VLC app.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...