Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vagelis81 είπε

Εχω ενα ps4 pro απο το Νοεμβρη που δουλευει αψογα , αλλα πριν απο λιγο μετα απο pause παιζοντας days gone κολλησε για 5-6 δεπτερολεπτα.Ειναι η πρωτη φορα και απο κεινη τη στιγμη δουλευει ξανα Χωρίς προβλήματα. Κατα ποσο πρεπει ν ανησυχω;

καθολου.Λογικο ειναι.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Εχω ενα ps4 pro απο το Νοεμβρη που δουλευει αψογα , αλλα πριν απο λιγο μετα απο pause παιζοντας days gone κολλησε για 5-6 δεπτερολεπτα.Ειναι η πρωτη φορα και απο κεινη τη στιγμη δουλευει ξανα Χωρίς προβλήματα. Κατα ποσο πρεπει ν ανησυχω;

Φυσιολογικό είναι αλλα αν θες να σου φύγει απο το μυαλό μέτρησε τον σκληρό δίσκο. ΔΕΝ χάνεις την εγγύηση και γίνεται πανεύκολα και γρήγορα.

Στην δουλειά που είμαι αλλάζουμε τους δίσκους στα PS4 σαν καραμέλες.

Δημοσ.

SOS 

καλησπερα παιδιά στο PS4 μου στα

καλά καθουμενα όταν προσπαθώ να παίξω διπλό με ένα φίλο μου ένα game μου πετάει το μυνημα στην φωτογραφία δεν μπορώ να πεξω με κανέναν . Στο δεύτερο χειριστήριο όταν είναι να συνδεθεί in game όμως μου το λέει . 
Πως φτιάχνει ; 

5BA24E26-CEB7-4203-8177-EE658ABCF89B.jpeg

Δημοσ.

Μα κοροϊδεύουν εκεί στη Σόνυ μου φαίνεται. Είναι η ίδια αρχιτεκτονική. ΊΔΙΑ. Τι σκατά τους ζορίζει; Η MS έχει χώσει δυο άκυρες γενιές πίσω και αυτοί το "ψάχνουν";
Μήπως θα μας ρίξουν άκυρο για 1-2 χρόνια, ώστε να μην κανιβαλίσουν τις πωλήσεις του PS4, και μετά ξαφνικά θα γίνει το θαύμα και θα δουλέψει;

https://wccftech.com/sony-on-ps5-backward-compatibility/

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Μα κοροϊδεύουν εκεί στη Σόνυ μου φαίνεται. Είναι η ίδια αρχιτεκτονική. ΊΔΙΑ. Τι σκατά τους ζορίζει; Η MS έχει χώσει δυο άκυρες γενιές πίσω και αυτοί το "ψάχνουν";
Μήπως θα μας ρίξουν άκυρο για 1-2 χρόνια, ώστε να μην κανιβαλίσουν τις πωλήσεις του PS4, και μετά ξαφνικά θα γίνει το θαύμα και θα δουλέψει;

Αμα γινει κατι τετοιο τοτε μαλλον πολλοι θα περιμενουν για να αγορασουν την νεα κονσολα ποιος ο λογος να την παρεις ειδικα αν εχεις βιβλιοθηκη και ποσο μαλλον παιχνιδια που ακομη δεν τα εχεις παιξει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, icenex είπε

Αμα γινει κατι τετοιο τοτε μαλλον πολλοι θα περιμενουν για να αγορασουν την νεα κονσολα ποιος ο λογος να την παρεις ειδικα αν εχεις βιβλιοθηκη και ποσο μαλλον παιχνιδια που ακομη δεν τα εχεις παιξει.

Από την άλλη όμως, κάποιος ο οποίος δεν έχει το 4 θα πει παίρνω το 5 και μέχρι να βγει κανά καλό παιχνίδι θα παίζω αυτά του 4.
Μάλλον το "ψάξιμο" που κάνουν είναι για να δουν ποιο του συμφέρει πιο πολύ...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mrsmoke95 είπε

SOS 

καλησπερα παιδιά στο PS4 μου στα

καλά καθουμενα όταν προσπαθώ να παίξω διπλό με ένα φίλο μου ένα game μου πετάει το μυνημα στην φωτογραφία δεν μπορώ να πεξω με κανέναν . Στο δεύτερο χειριστήριο όταν είναι να συνδεθεί in game όμως μου το λέει . 
Πως φτιάχνει ; 

5BA24E26-CEB7-4203-8177-EE658ABCF89B.jpeg

Τσεκαρε για γονικό έλεγχο, μήπως πρέπει να τον απενεργοποιήσεις...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, JohnHacked είπε

Φυσιολογικό είναι αλλα αν θες να σου φύγει απο το μυαλό μέτρησε τον σκληρό δίσκο. ΔΕΝ χάνεις την εγγύηση και γίνεται πανεύκολα και γρήγορα.

Στην δουλειά που είμαι αλλάζουμε τους δίσκους στα PS4 σαν καραμέλες.

Τι εννοεις φιλε μου "μετρησε";Πως γίνεται αυτό;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, vagelis81 είπε

οταν λες κολλησε? παγωσε? το λεω γιατο days gone δεν ειναι και το πιο optimized Παιχνδι...νομιζω δεν υπαρχει λογος ανυσυχιας

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mikele13- είπε

Τσεκαρε για γονικό έλεγχο, μήπως πρέπει να τον απενεργοποιήσεις...

Τον έχω απενεργοποίηση αλλά πάλι το κάνει είναι στο συγκεκριμένο game το wwe2k19 σε κανενα άλλο . Εψαξα κιόλας στο Ίντερνετ και είδα ότι έχει στο YouTube πολλά βιντεάκια για το συγκεκριμένο παιχνίδι που υο κάνει αυτό 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, non-serviam είπε

Ειναι φαιδρο το λιγοτερο αν δεν το δωσουν και ενω το εχουν προαναγγειλει

Δημοσ.

Το άρθρο κυριολεκτικά δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ νέο απολύτως από αυτά που ήδη ξέρουμε και έχουν ανακυκλωθεί εκατοντάδες φορές από τον τύπο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

Το άρθρο κυριολεκτικά δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ νέο απολύτως από αυτά που ήδη ξέρουμε και έχουν ανακυκλωθεί εκατοντάδες φορές από τον τύπο.

Προφανως. Δεν εχουν ομως ολοι το υποβαθρο να αντιληφθουν οσα γραφονται σταχυολογημενα χωρις πολλη αναλυση απο αλλα site,συν το γεγονος οτι αποσαφηνιστηκαν και καποιες μικρολεπτομερειες, ενω γινεται και περισσοτερο εκτεταμενη αναφορα στο συστημα ψυξης κλπ. Καλο tech talk το βρηκα εγω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...