Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω το far cry5  στα 25 απο Γερμανο,

ξέρει κανείς πόσες ώρες είναι το main story ,η στο περίπου αν είναι εξίσου μεγάλο οπως του rdr2?

Επίσης το σύστημα σκόπευσης είναι το ίδιο με το rdr2 (με το autoaim στη σκανδάλη δλδ)?

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παίδες νομίζω ότι βρήκα μία καλή προσοφρά αλλά θέλω να μου πείτε και εσείς αν αξίζει

PS4 Slim 1TB με 

The Last of Us Remastered, Ratchet & Clank και Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη & God of War Standard Edition

στα 379 με 50ε δωροεπιταγή οπότε ουσιαστικά είναι σαν να βγαίνει στα 329.

Στο σκρουτζ βρίσκω το bundle χωρίς το God Of War 4 στα 332 , οπότε πιστεύω ότι αξίζει , τι λέτε και εσείς?

• Moderators
Δημοσ.
  Στις 22/4/2019 στις 12:54 ΜΜ, tsofras είπε

Παίδες νομίζω ότι βρήκα μία καλή προσοφρά αλλά θέλω να μου πείτε και εσείς αν αξίζει

PS4 Slim 1TB με 

The Last of Us Remastered, Ratchet & Clank και Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη & God of War Standard Edition

Στο σκρουτζ βρίσκω το bundle χωρίς το God Of War 4 στα 332 , οπότε πιστεύω ότι αξίζει , τι λέτε και εσείς?

Επέκταση  

Πήγα να σχολιάσω «πού βλέπεις την προσφορά;» αλλά μπήκα πρώτα μία skroutz, είδα πόσο έχει σκέτο το 500άρι PS4 και απλά γέλασα.

Εγώ δεν θα αγόραζα αυτό το bundle σε αυτά τα χρήματα, προσωπικά. Αν έχεις αντέξει τόσα χρόνια χωρίς PS4 απλά περιμένεις για PS5 ή για καμιά πραγματική προσφορά PS4.

Δημοσ.
  Στις 22/4/2019 στις 1:08 ΜΜ, Malthador είπε

Πήγα να σχολιάσω «πού βλέπεις την προσφορά;» αλλά μπήκα πρώτα μία skroutz, είδα πόσο έχει σκέτο το 500άρι PS4 και απλά γέλασα.

Εγώ δεν θα αγόραζα αυτό το bundle σε αυτά τα χρήματα, προσωπικά. Αν έχεις αντέξει τόσα χρόνια χωρίς PS4 απλά περιμένεις για PS5 ή για καμιά πραγματική προσφορά PS4.

Είναι ακριβό εννοείς? Καλά το PS5 μπορεί να βγεί σε 1.5 χρόνο , να περιμένω και να μην παίξω τώρα που το έχω όρεξη για 300ε ? Δεν είναι κανα τεράστιο ποσό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PS4 Slim 1TB με 

Επέκταση  

Αν μπορεις να αξιοποιησεις την δωρο επιταγη που δινεται μαζι ειναι παρα πολυ καλο το bundle.

Σκεψου απο τα 329ευρω που λες,μονο το god of war εχει 40ευρω αυτη την στιγμη(39 για την ακριβεια).

Αν δεν θες να περιμενεις μεχρι τις γιορτες και σε ενδιαφερουν και τα εν λογω παιχνιδια,ειναι καλο bundle,κυριως επειδη μιλαμε για το 1tb μοντελο.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

PS4 Slim 1TB με 

Επέκταση  

στα 329 ειναι καλη προσφορα, το ps5 αργει σιγουρα οποτε αν θελεις να παιξεις αυτης της γεννιας τις παιχνιδαρες που ειναι αρκετες ειναι αρκετα καλο bundle

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 22/4/2019 στις 1:17 ΜΜ, Fulgore είπε

Αν μπορεις να αξιοποιησεις την δωρο επιταγη που δινεται μαζι ειναι παρα πολυ καλο το bundle.

Σκεψου απο τα 329ευρω που λες,μονο το god of war εχει 40ευρω αυτη την στιγμη(39 για την ακριβεια).

Αν δεν θες να περιμενεις μεχρι τις γιορτες και σε ενδιαφερουν και τα εν λογω παιχνιδια,ειναι καλο bundle,κυριως επειδη μιλαμε για το 1tb μοντελο.

Μα είμαστε ήδη στις γιορτές λέτε να πέσει περισσότερο σε 1 εβδομάδα?

Δημοσ.
  Στις 22/4/2019 στις 1:43 ΜΜ, tsofras είπε

Αν δεν εχεις παιξει αυτα τα παιχνιδια ειναι μια χαρα τιμη. Με το "περιμενε λιγο ακομα" δεν βγαινει ακρη. Ποσο ειναι το "λιγο" ακομα? 1 μηνα? 1 χρονο? Μεχρι το ps5? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 22/4/2019 στις 1:43 ΜΜ, tsofras είπε

Εννοουσα τις εκπτωσεις τελος του χρονου που παιζουν,συγνωμη αν σε μπερδεψα. Τωρα αυτες ειναι οι Πασχαλινες εκπτωσεις που συνηθω ειναι κατωτερες απο τις εκπτωσεις κοντα σε black friday και τελος του χρονου :P

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 22/4/2019 στις 1:52 ΜΜ, Fulgore είπε

Εννοουσα τις εκπτωσεις τελος του χρονου που παιζουν,συγνωμη αν σε μπερδεψα. Τωρα αυτες ειναι οι Πασχαλινες εκπτωσεις που συνηθω ειναι κατωτερες απο τις εκπτωσεις κοντα σε black friday και τελος του χρονου :P

Αααα οκ τότε θα το τσιμπίσω , δεν θα περιμένω μέχρι τέλους μήπως γλυτώσω κανα 50αρικο δεν με πειράζει. Απλά το έβαλα γιατί απο όσες είδα είναι η καλύτερη προσφορά και με το 50ρικο θα τσιμπήσω κανα παιχνιδάκι ή κανα χειριστήριο ακόμη

Ευχαριστώ θα πάω για ψώνια :D 

Δημοσ.
  Στις 22/4/2019 στις 1:54 ΜΜ, tsofras είπε

Αααα οκ τότε θα το τσιμπίσω , δεν θα περιμένω μέχρι τέλους μήπως γλυτώσω κανα 50αρικο δεν με πειράζει. Απλά το έβαλα γιατί απο όσες είδα είναι η καλύτερη προσφορά και με το 50ρικο θα τσιμπήσω κανα παιχνιδάκι ή κανα χειριστήριο ακόμη

αν σε ενδιαφερει το online, περιμενε λιγο τις πασχαλινες εκπτωσεις, βγαζουν τις καρτες προσφορα. Καλο λιωσιμο 😛

• Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 22/4/2019 στις 1:56 ΜΜ, najinblue3 είπε

αν σε ενδιαφερει το online, περιμενε λιγο τις πασχαλινες εκπτωσεις, βγαζουν τις καρτες προσφορα. Καλο λιωσιμο 😛

Ευχαριστώ , έχω και το xbox για online, προς το παρών έφτιαξα mini game room στο σπίτι οπότε θέλω να κάτσω να λιώσω τα single players του PS4

Δημοσ.
  Στις 22/4/2019 στις 1:58 ΜΜ, tsofras είπε

Ευχαριστώ , έχω και το xbox για online, προς το παρών έφτιαξα mini game room στο σπίτι οπότε θέλω να κάτσω να λιώσω τα single players του PS4

γενικοτερα αξιζει η συνδρομη, και για τις επιπλεον εκπτωσεις. Περιμενε τις πασχαλινες, και αν δεις κατι που σου αρεσει μπορεις να το εκμεταλευτεις ετσι. Τα περισσοτερα καινουργια παιχνιδια τα βαζει σε ψιλο-καλη επτωση -30-40% πανω κατω

Δημοσ.
  Στις 22/4/2019 στις 1:54 ΜΜ, tsofras είπε

Αν η προσφορα του κουπονιού 50 είναι από το γνωστό μαγαζί με τα δώρα-άδωρα κουπόνια, δες λίγο τα ψιλά γράμματα γιατί μπορεί να ισχύει μόνο για αγορές των 150 ευρώ. Απλά για να ξέρεις, γιατί αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια του bundle τότε και με ψευτοπροσφορά του κουπονιού πάλι καλός είσαι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...