Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 21/11/2018 at 16:52, Αλεξανδρος A.92 said:

Δεν εχω playstation καρδια μου....Περιμενω την BF να σκασουν προσφορες...Και δεν γινεται απλα να παρω ενα παιχνιδι...Οποτε κατι LOU & Horizon που εχει πεσει η τιμη τους θα τσιμπηθουν επι τοπου στο καταστημα...

Εύκολα γίνεται. 

Εγώ έχω ήδη 4-5 παιχνίδια χωρίς να έχω την κονσόλα. :P

Το ίδιο και για τo Vita που ελπίζω να πάρω. 

Τουλάχιστον για αυτά έχω το PS TV. 

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, NickTG είπε

Εννοείται καλύτερο. Και τα γραφικά καλύτερα. 

Άσε που έχει και gore ενώ τα άλλα είναι για παιδάκια. 

Εκεί που τελειώνουν τα Dark Souls ξεκινάει το Severance. 

Πρέπει να τελειώσει αυτή η καραμέλα με τα souls , υπήρχαν παιχνίδια και πριν από αυτά και με λιγότερα bug , είτε σαρεσει είτε όχι ο severance είναι πολύ πολύ παλιότερο και καλύτερο από τα souls

Δημοσ.
12 minutes ago, NEKROMA said:

Πρέπει να τελειώσει αυτή η καραμέλα με τα souls , υπήρχαν παιχνίδια και πριν από αυτά και με λιγότερα bug , είτε σαρεσει είτε όχι ο severance είναι πολύ πολύ παλιότερο και καλύτερο από τα souls

Απλά καλύτερο? 

Μίλια μπροστά. Ναυτικά κιόλας που είναι μεγαλύτερα. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NEKROMA είπε

Πρεπει να τελειωσει η δικια σου καραμελα, μας τα εχεις πριξει, αν ξαναποσταρεις offtopic ξανα σε αυτο το θεμα θα φας αναφορα 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Πρεπει να τελειωσει η δικια σου καραμελα, μας τα εχεις πριξει, αν ξαναποσταρεις offtopic ξανα σε αυτο το θεμα θα φας αναφορα 

Κατάλαβε το god of war και το horizon είναι για το ps4 και όχι τα προβληματικά souls που μας τα έχεις κάνει τσουρέκια 

Δημοσ.

Μαγκες Witcher3 goty και Detroit: become human το εχει το amazon.co.uk στις 14λιρες, σαν να λεμε 15 ευρω

Το κακο ειναι οτι εχει και μεταφορικα.

Δημοσ.
58 minutes ago, NEKROMA said:

Κατάλαβε το god of war και το horizon είναι για το ps4 και όχι τα προβληματικά souls που μας τα έχεις κάνει τσουρέκια 

Που είναι και χειρότερα σε gameplay αλλά και γραφικά από το Severance. 

Μην ξεχνιόμαστε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι άλλη μια φορά οι απατεώνες “Ελληνικοί” (άλλοι ιδιοκτησίας Ολλανδών και άλλοι Γερμανών) retailers σε ρεσιτάλ κοροϊδίας, όπου συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν το ελληνικό κοινό σαν καταναλωτες 3-4ης διαλογής. Ρίχνουν το Spider-Man bundle στα 299 και το βαφτίζουν BF deal ενώ το συγκεκριμένο πακέτο πωλείται στο εξωτερικό στα 199. Για να μην μιλήσω για την τεχνητή αύξηση στα PS4 Pro-X1X και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών λίγο πριν από αυτή τη βδομάδα.

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Thanks 2
Δημοσ.

ξενερα παντως γιατι ημουν σιγουρος οτι θα ηταν στα 209Ε ps4 + spiderman γιατι ηταν προσφορα official εξωτερικου sony..εδω δυστηχως μας καπαρωνουν εναν 50αρικακι xtra....οποτε για εμενα φετος δεν ειναι καλυτερη η blackfriday απο την περσινη και προπερσινη...

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τα 300 με RDR + Spiderman.Αν δεν σας αρεσει καποιο απλα το πουλατε.Σφραγησμενα θα πιασουν 30-50 ευρω, οποτε σαν να πηρατε τη κονσολα 220 καπου.

Δεν καταλαβαινω τη δυσαρεσκια καποιων αληθεια.Για τα δεδομενα της χωρας αυτη η προσφορα ειναι παρα πολυ καλη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, Albilosha said:

Μια χαρα ειναι τα 300 με RDR + Spiderman.Αν δεν σας αρεσει καποιο απλα το πουλατε.Σφραγησμενα θα πιασουν 30-50 ευρω, οποτε σαν να πηρατε τη κονσολα 220 καπου.

Δεν καταλαβαινω τη δυσαρεσκια καποιων αληθεια.Για τα δεδομενα της χωρας αυτη η προσφορα ειναι παρα πολυ καλη.

Είναι οριακά αποδεκτή η προσφορά αυτή. Την ψιλοσώζει μόνο το 1ΤΒ. Πέρυσι τέτοια μέρα είχα πάρει PS4 500GB μαζί με το GT Sport στα €230 (πάλι με 20% επιστροφή), σκότωσα το game για €40 ευρώ και μου «βγήκε» η κονσόλα όπως λες στα €190. Έχει περάσει ένας χρόνος από πέρυσι και το PS4 είναι ακριβότερο δηλαδή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...