Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Έστω. Ή λοιπόν πας σε Fat (OG PS4) που μιλάμε για κονσόλα από το 2014 χοντρικά, με όσες ώρες έχει γράψει συν που δεν ξέρεις ηλεκτρονικά είναι πότε θα κάνουν μπαμ, σε Pro (που είναι πιο πρόσφατο μοντέλο) το οποιο θα δώσεις ένα 250 σιγουρα και θα είσαι χωρίς εγγύηση αλλά με πιο πρόσφατο μοντέλο και τέλος το Slim που αναφέραμε. Προσωπική άποψη. Τα 250 για Pro ίσως μου φαίνονται πολλά (ειδικά για πεθαμένη κονσόλα) 120-140 (ίσως και παραπάνω) για μεταχειρισμένο Phat δεν νομίζω πως αξίζει, οπότε τσιμπάς καινούργιο PS4 να κάνεις την δουλειά σου και να το ευχαριστηθείς και τα έξτρα χρήματα που θα έβγαινε το Pro τα κάνεις παιχνίδια, δίσκο ή στην άκρη για PS5. Τέλος αν δεν το έχεις σε ντουλάπι και αερίζεται σωστά μπορεί να ζεστένεται και να κάνει σαν τουρμπίνα αεροπλάνου αλλά δεν πιστεύω να πάθει κάτι (το δικό μου το Phat δεν έχει πάθει κάτι από τότε)

και παλι ειληκρινα σ ευχαριστώ πολυ...για τιν κοπο σου.με βοηθησες αρκετα...οποτε σε σλιμ κ εξωτερικο σκληρο αργοτερα....να σαι καλα!!!

• Like 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αξιζει με 1000 το πσ4 ακομα και τωρα.Μεγαλη βιβλιοθηκη με παιχνιδια.Βρισκεις φθηνα παιχνιδια.Εχει παιχνιδαρες.Αν το παρεις καινουργιο μπορει να εχει φιρμ που γινεται χακ.Σε περιπτωση που σε ενδιαφερει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο αλλά μη περιμένεις την ποιότητα του αυθεντικού.Αν απλά θέλεις ένα κοντρολ χωρίς απαιτήσεις λογικά θα κάνει δουλειά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά 

Στο λογαριασμό μου στο ps4 είχα βάλει ένα hotmail στο οποίο κάποια στιγμή έβαλα λάθος κωδικό 3 φορές και το μεηλ τελικά κλειδώθηκε, οπότε πλέον δεν έχω πρόσβαση.

Θα ήθελα επομένως να αλλάξω το μεηλ στο account μου (για να ενεργοποιήσω το 2fa στο fortnite) ,αλλά δεν θέλω να χάσω τίποτα από τα αρχεία μου (skins, v bucks κλπ).

Μπορώ να προχωρήσω άφοβα στην αλλαγή μεηλ; Φοβάμαι μήπως μου στείλει κανένα λινκ στο παλιό μεηλ κατά την αλλαγή, γιατί όπως είπα και πριν δεν έχω πλέον πρόσβαση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Λίγο άσχετο αλλά θα το ρωτήσω.εχω το gt6 sport σε ps4pro και δεν συνδέεται στον σερβερ γνωρίζεται κάτι; υπάρχει θέμα; είμαι με essential συνδρομή εάν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ten-ten 82 είπε

Λίγο άσχετο αλλά θα το ρωτήσω.εχω το gt6 sport σε ps4pro και δεν συνδέεται στον σερβερ γνωρίζεται κάτι; υπάρχει θέμα; είμαι με essential συνδρομή εάν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. 

Αν εννοείς το GT Sport που είχε κυκλοφορήσει γύρω στο 18, έχει βγει πλέον offline - τους έχουν κατεβάσει τους servers και δεν μπορείς να παίξεις online

Δημοσ.
Στις 29/7/2024 στις 11:33 ΜΜ, ParafronGR είπε
Στις 29/7/2024 στις 11:33 ΜΜ, ParafronGR είπε

Αν εννοείς το GT Sport που είχε κυκλοφορήσει γύρω στο 18, έχει βγει πλέον offline - τους έχουν κατεβάσει τους servers και δεν μπορείς να παίξεις online

Ναι αυτό εννοώ σε ευχαριστώ πολύ 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα ps4 pro που κάνει σα τουρμπίνα πραγματικά ο ανεμιστήρας.

Το έλυσα, άλλαξα πάστα, το φύσηξα (δεν είχε και πολλή σκόνη είναι η αλήθεια) και πάλι τα ίδια. Τι άλλο να δοκιμάσω;

Ευχαριστώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ελπίζω να μην γράφω σε λάθος θέμα. 

Μετά από άνοιγμα - καθαρισμα , εννοώ άνοιξα το Ps4 slim , καθάρισα τις γρίλιες, το ανεμιστηρακι, και όλες τις εισόδους του αέρα. Αλλά δεν άλλαξα Θερμοαγωγιμη παστα . 

Παρόλα αυτα, στο Fortnite, το ανεμιστηρακι δουλευει συνεχώς, επίσης είναι επανω σε βάση ψυξης, για πειτε την γνώμη σας 😎

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

παστα πρεπει να αλλαξεις.Ειδικα αν ειναι με την εργοστασιακή.

Ναι δίκιο έχεις, αφου μόνο που καθάρισα το ανεμιστηρακι και τα συναφή, ανάσαινε, υπάρχει μεγάλη διαφορά με πριν , με την αλλαγή θα είναι ακόμα καλυτερα, βρήκα και αυτό 

άρα το προβλημα στο Ps4, δεν διορθώνεται, απ ότι φαίνεται 😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...