voltmod Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μία νέα οικονομική συσκευή ανακοίνωσε το γνωστό sub-brand της Huawei, η οποία έχει την ονομασία Honor 7S. Η συσκευή βασίζεται στο MediaTek MT6739 SoC και διαθέτει οθόνη 5,45 ιντσών με αναλογία πλευρών 18:9 και ανάλυση 1440 x 720 pixels. Η RAM έχει μέγεθος 2GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος, που είναι επεκτάσιμος, προσφέρει χωρητικότητα 16GB. Η κάμερα στην πρόσοψη βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Μegapixels και η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels. Και οι δύο κάμερες συνοδεύονται από LED flash. Το Honor 7S που έχει διαστάσεις 146,5 x 70,9 x 8,3 χιλιοστών και βάρος 142 γραμμαρίων έχει dual SIM δυνατότητες, μπαταρία 3020mAh και το λογισμικό βασίζεται στο Android 8.1 Oreo και στην τελευταία έκδοση του EMUI. Η εταιρεία λέει πως το ηχείο ακούγεται επίσης δυνατότερα σε σχέση με το παρελθόν και πως ο χρήστης του θα έχει μία καλύτερη ακουστική εμπειρία σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Το νέο Honor 7S κυκλοφόρησε πρώτα στο Πακιστάν με τιμή περίπου $125. Η συσκευή ανακοινώθηκε σε “παγκόσμιο επίπεδο", αλλά για την ώρα δεν υπάρχει πληροφόρηση για την διάθεσή της σε άλλες αγορές. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
tolis29 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 mediatek + 2gb ram + android 8.1 ????????????????????????????????? Ας μεινει καλυτερα στο Πακισταν ........ 8
Menelegr Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει λογο υπαρξης.........τρατζικ 80 ευρω αρχικη επρεπε να ειχε
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 30 λεπτά πριν, Menelegr είπε Το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει λογο υπαρξης.........τρατζικ 80 ευρω αρχικη επρεπε να ειχε αγοραζεις καλυτερα με 80 ευρω. και μην ακουσω μα μου κινεζικα, σ αυτα τα λεφτα δεν αγοραζεις ποιοτητα ουτε με μεταχειρισμενο
Dudadidos Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Πολλοι τζαμπατζηδες μαζευτηκαν εδω, για θυμηθείτε λιγο τι επαιρνες πριν κανα 2 χρονια με 80 ευρω... να μην το πω γιατι θα με κοψει η λογοκρισία... 2 1
Menelegr Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε αγοραζεις καλυτερα με 80 ευρω. και μην ακουσω μα μου κινεζικα, σ αυτα τα λεφτα δεν αγοραζεις ποιοτητα ουτε με μεταχειρισμενο Εννοειται φιλος!Σε αυτα τα χρηματα ειναι μονοδρομος τα κινεζικα που πλεον και αυτα χρησιμοποιουν απο μεγαλα brands cpu like Qualcomm monitor απο sammy και παει λεγοντας......μια χαρα τα κινεζικα .....εγω ειχα μεχρι και πριν 2 μηνες το lg g4s μου εβγαλε την παναγια 3 χρονια ,εδω και 2 μηνες αγορασα στα 140 remdi 5 plus 3/32 και ειμαι μπομπα λεμε ......σιγα μην δωσω πλεον φραγκα για ναυαρχιδες ......αλλα αυτο το honor ειναι για να το πετας στον τοιχο στεγνα.... Εισαι λαθος μια χαρα επερνες στα 100 ευρω MEizu με 2 giga ram kai 16 rom πριν 2 χρονια και βαλε....οποτε δεν ισχυει αυτο που λες...στην τελικη λεγεται εξελιξη αν και αυτο το HONOR μονο εξελιγμενο δεν ειναι αλλα λεμε.....φιλικα αδερφε παντα Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από Menelegr
skiabox Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Ρε παιδιά που τα βρίσκει αυτά τα νέα το insomnia; Μιλάμε για κινητό για το οποίο δεν υπάρχει καν αναφορά στο kimovil.com!
Comic maniak Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, skiabox είπε Μιλάμε για κινητό για το οποίο δεν υπάρχει καν αναφορά στο kimovil.com! Το οποιο ειναι το καλυτερο site ολων των εποχων!😂😂😂😂 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από Comic maniak
skiabox Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Το οποιο ειναι το καλυτερο site ολων των εποχων!😂😂😂😂 Τόσο λεπτομερείς αναλύσεις και με custom συγκρίσεις εγώ δεν έχω βρει αλλού!
Comic maniak Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, skiabox είπε Τόσο λεπτομερείς αναλύσεις και με custom συγκρίσεις εγώ δεν έχω βρει αλλού! https://m.gsmarena.com Οριστε😁 Οι τιμες του kimovil απο ebay κ.α δεν μου λενε κατι,χωρις παρεξηγηση παντα.
skiabox Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Comic maniak είπε https://m.gsmarena.com Οριστε😁 Οι τιμες του kimovil απο ebay κ.α δεν μου λενε κατι,χωρις παρεξηγηση παντα. Αυτό δεν έχει καν score antutu!
Comic maniak Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Αυτό δεν έχει καν score antutu! Καλα μην εξαπτεσαι την γνωμη μου ειπα....Jesus γιατι κανετε καποιοι ετσι...
skiabox Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Για την ακρίβεια έχει score antutu στα reviews (καλά κρυμμένα δηλαδή και με σύγκριση μόνο με όποια κινητά γουστάρει ο reviewer).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα