Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, radiohead είπε

Υπερβολικός είσαι.

Πες οτι προτιμας ιδιαιτερα μια φιρμα χωρις να υπονομευεις τις αλλες. Παραδειγμα βρες μια καλυτερη στα ιδια χρηματα σε 1151 απο την extreme4

Ναι, είμαι μέτοχος... Μάλλον είμαι Gigabyte Fan boy ενα πράμα... Ας πούμε οτι δεν εχω πλέον όρεξη για πειραματισμούς, για να ρισκάρω εγκαταστάσεις σε καταστήματα και τετοια!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, mpentenis είπε

Ναι, είμαι μέτοχος... Μάλλον είμαι Gigabyte Fan boy ενα πράμα... Ας πούμε οτι δεν εχω πλέον όρεξη για πειραματισμούς, για να ρισκάρω εγκαταστάσεις σε καταστήματα και τετοια!

Δεν είπα ότι είσαι fanboy και δικαίωμα σου να υποστηρίζεις οποια φίρμα επιθυμείς. Το μόνο που είπα είναι οτι κακώς τσουβαλιάζεις-θάβεις, κάτι που δεν προτιμάς :)

Ας μας απαντήσει η ts αν έχει νεοτερα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δηλαδή τι να πω που μετά το 2006 και έπειτα είτε σε δικά μου μηχανήματα είτε σε πελατών πρόβλημα 0? Εννοείται ότι παντού θα βρεις πρόβλημα ακόμη και στα ακριβά μοντέλα, αλλά να αποκαλείς μια εταιρεία τανα είναι πολύ. Δηλαδή η ASRock 939NF4G-SATA2 που έχω από το 2006 με έναν 939 Athlon64 X2 4400+ τι να πει η καημένη στο γραφείο τόσα χρόνια? 

Επεξ/σία από STORM1978
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 29/5/2018 στις 11:25 ΜΜ, george kesoglu είπε

στα σχόλια στο σκρουτζ την συγκεκριμενη μητρικη την κράζει πολυς κοσμος , υπαρχουν προβληματικες παρτιδες μάλλον

https://www.skroutz.gr/s/11553176/Asrock-AB350M-Pro4.html#reviews

Ναι έχει πολύ κράξιμο αλλά κανένας δεν αναφέρει αν έκανε rma τελικά. Μήπως τελικά φταίνε οι μνήμες? Είναι τόσο δύσκολο αφού γράφουν που γράφουν κριτική να γράψουν ότι όντως είχε πρόβλημα και μου έγινε αντικατάσταση?

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Ναι έχει πολύ κράξιμο αλλά κανένας δεν αναφέρει αν έκανε rma τελικά. Μήπως τελικά φταίνε οι μνήμες? Είναι τόσο δύσκολο αφού γράφουν που γράφουν κριτική να γράψουν ότι όντως είχε πρόβλημα και μου έγινε αντικατάσταση?

Και δεν ειναι μονο αυτο, ξερω ποσα ατομα που περναγαν λαθος  drivers , η αληθεια ειναι οτι τα πρωτα bios για τους raven ridge ηταν για πεταμα αλλα μετα το διορθωσαν ,ειχα περασει δυο bios που επεφτε πολυ φριζαρισμα

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.

Οι μνήμες είναι τοποθετημένες στη 2-4 θέση ; Δοκίμασε να βγάλεις τη μία να δεις πως πάει. Κι αν μπορείς τρέξε κι ένα memtest από usb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα το ίδιο πρόβλημα. Ίδια μητρική αλλά άλλο CPU ( Ryzen 5 1600) αγορασμένη απο γερμανικό άμαζον το Δεκέμβριο. Φαίνεται να έστρωσε αφού άλλαξα το minimum processor state σε 100% και έκανα bios update στο 4.50.( τα έκανα μαζί οπότε δεν ξέρω τι διόρθωσε το πρόβλημα ( για την ώρα τουλάχιστον)). 

Επηρεάζει η συγκεκριμένη ρύθμιση την μακροζωία του επεξεργαστή ?( δεν εχω κάνει OC)

Απλά να αναφέρω ότι μέτα από επικοινωνία με το άμαζον μου πρότειναν αντικατάσταση με ίδιο μοντέλο ή επιστροφή χρημάτων.

Τι προτείνετε? να πάω σε αλλή ή να μείνω σε αυτή αν δεν ξαναπαρουσιάσει το πρόβλημα?

Edit: 

Το πρόβλημα επανεμφανίστηκε μετά από λίγες μέρες, οπότε πάω για αλλαγή.

Ποια μητρική προτείνετε μέχρι 100-110 ευρώ?

κουτί  , ram

Επεξ/σία από koynoypis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την ίδια μητρική χωρίς κανένα προβλήμα, από τον Νοέμβριο.

Ωστόσο από αυτά που λες, κατά 99.9% είναι μητρική, και κατά δεύτερο λόγο που βλέπω μάλλον δύσκολο, CPU.

Αφού σου κάνει αλλαγή δεν έχει νόημα να το ψάχνεις και να το συζητάς, άλλαξε την χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για εμένα πάρε την ίδια, το ότι έτυχε σε εσένα ένα ελαττωματικό κομμάτι δεν σημαίνει ότι θα ξανατύχει.

Υπόψη, εμένα με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά η gigabyte, και δεν θέλω ούτε να την βλέπω, όλοι έχουμε από μια τέτοια εμπειρία με κάποια μάρκα, αυτό δεν λέει κάτι!!!

Επεξ/σία από mechpanos
Δημοσ.

Το ίδιο θέμα ακριβώς είχα και εγώ και μου την έκαναν αντικατάσταση.

Περίμενα κάποιο bios update να βγάλει να διορθωθεί αλλά μάταια.

Και τώρα πήρα την asrock x370pro4.

Δημοσ.

Και εγώ έχω θέμα με τη συγκεκριμένη. Το κατάστημα είπε να την πάω για αντικατάσταση γιατί το ξέρουν το θέμα

Δημοσ.

Asus Strix B350-F και θα ξεχασεις οτι περασες. Με 2200G και ολα δουλευουν αψογα με παρα πολλες θυρες , καλουδια και αρκετες ρυθμησεις στο bios να κανεις οτι θες   . Dιsplay Port,HDMI,4 dimm slot,6 sata,2 pci 16x, M2 4X , usb 3.1 gen2 , rgb led + 2 rgb led strips,vrm cooler ,bios update σταθερo . Ειναι  ακριβη 110 ευρω αλλα υπαρχει και  η Μortar MSI B350  στα 80 ευρω εξισου καλη αλλα ειναι M-factor για πιο μικρο κουτι και λιγοτερες θυρες . Δοκιμασμενες και οι 2 εγω  προτιμω την Strix ,τα 30 ευρω διαφορα απο αλλες στα δινει πισω με τα πραγματα που εχει. Ειναι και πανεμορφη  και εχεις ολες τις θυρες για αναβαθμηση (4 dimm,ryzen2,dp,m2) Ολα αυτα δοκιμασμενα με τον 2200G και μνημες 3000-3466 mhz

20170531142044_asus_rog_strix_b350_f_gaming.jpg

Δημοσ.
7 ώρες πριν, busellatos είπε

Asus Strix B350-F και θα ξεχασεις οτι περασες. Με 2200G και ολα δουλευουν αψογα με παρα πολλες θυρες , καλουδια και αρκετες ρυθμησεις στο bios να κανεις οτι θες   . Dιsplay Port,HDMI,4 dimm slot,6 sata,2 pci 16x, M2 4X , usb 3.1 gen2 , rgb led + 2 rgb led strips,vrm cooler ,bios update σταθερo . Ειναι  ακριβη 110 ευρω αλλα υπαρχει και  η Μortar MSI B350  στα 80 ευρω εξισου καλη αλλα ειναι M-factor για πιο μικρο κουτι και λιγοτερες θυρες . Δοκιμασμενες και οι 2 εγω  προτιμω την Strix ,τα 30 ευρω διαφορα απο αλλες στα δινει πισω με τα πραγματα που εχει. Ειναι και πανεμορφη  και εχεις ολες τις θυρες για αναβαθμηση (4 dimm,ryzen2,dp,m2) Ολα αυτα δοκιμασμενα με τον 2200G και μνημες 3000-3466 mhz

20170531142044_asus_rog_strix_b350_f_gaming.jpg

παιζεις σε αυτην την μητρικη με το 2200g και τις μνημες στα 3466?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...