FCastor Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η σφραγίδα ενός ιδιώτη γιατρού έχει και αυτή στοιχεία του γιατρού πέραν του ονοματεπώνυμου (ειδικότητα, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση έδρας, τηλέφωνο) προκειμένου να είναι νόμιμη. Και βάζοντας κάποιος τη σφραγίδα του είναι υπεύθυνος και υπόλογος για αυτό το οποίο σφραγίζει ανεξαρτήτως του τι γιατρός είναι, ιδιώτης συμβεβλημένος ή μη ή γιατρός του δημοσίου. Από εκεί και πέρα το να φτιάξει κάποιος μια σφραγίδα είναι αρκετά εύκολο καθώς συνήθως δεν ζητάνε αυτοί που τις φτιάχνουν ιδιαίτερα διαπιστευτήρια. Και το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να πλαστογραφήσει μια σφραγίδα είναι να έχει τα απαραίτητα στοιχεία, π.χ. έχοντας στα χέρια του μια σφραγισμένη ηλεκτρονική συνταγή φαρμάκων ή εξετάσεων. Και μιλώντας για πωλήσεις βεβαιώσεων και πιστοποιητικών: http://medispin.blogspot.com/2018/05/blog-post_234.html Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από FCastor 1
Fotia Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, margaritagr είπε Εντάξει θα προσλαμβάνονται οι υπάλληλοι με βάση την εικόνα τους. Kαι ο γιατρός πρώτα την εικόνα σου κοιτά,και μετά όλα τα άλλα.Δεν έγραψα για νομοθεσία τίποτε ,ούτε αν κάνουν σωστά την δουλειά τους αρμόδιοι.
FCastor Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Πέραν των εξετάσεων που προαναφέρθηκαν, τυπικά χρειάζεται και λήψη ιστορικού και κλινική εξέταση πριν συμπληρωθεί το πιστοποιητικό. Τώρα πόσο συχνά τηρείται είναι άλλη ιστορία... Όσο για την εικόνα της σαλμονέλας που αναφέρθηκε, επειδή δεν διαφέρει πάρα πολύ από μια ιογενή γαστρεντερίτιδα, η εξέταση γίνεται επί υποψίας και συνήθως όταν πρόκειται για κάπως βαριά εικόνα προκειμένου να ξεκινήσει κατάλληλη αντιβίωση (συνήθως δεν είναι απαραίτητη, αν τουλάχιστον μιλάμε για μέτρια βαρύτητα σε υγιή οργανισμό). Πέρα από αυτό όμως και όσον αφορά το πιστοποιητικό υγείας ελέγχεις για φορεία, όχι για νόσηση, καθώς κάποιος μπορεί να είναι στην παρούσα φάση υγιής (π.χ. πέρασε πρόσφατα μια γαστρεντερίτιδα και τώρα είναι καλά) αλλά να αποβάλει ακόμα στα κόπρανα του σαλμονέλα, την οποία μπορεί και να μην γνώριζε ότι είχε και να είχε αποδώσει τα συμπτώματά του σε κάτι πιο απλό.
Dynamics Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 μιλησα σημερα μαζι τους κ μου ειπαν οτι θα βρουμε απο εκει ακρη!να παρω μαζι δυο φωτογραφιες μ για καλο κ για κακο?ελπιζω να εχουν κανενα κονε εκει και να μην τρεχω σαν παλαβος στην ροδο :p σας ευχαριστω ολους για την αμεση απαντηση σας θα ενημερωσω οταν θα ειμαι στο νησι για το τι εγινε!
voulakri94 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ..... ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΑΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΝLINE.???????( ΤΟ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝ ) OΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΜΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ !!!!!
sapiauris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα θέλω να βγάλω βιβλίο υγείας ξενοδοχοϋπαλλήλων έχω μαζέψει όλα τα χαρτιά που τα καταθέτω για να.μου το βγάλουν? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα