Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Θελβ να μεταβισασω σε ενα παιδι ενα σκουτερ και εχουμε μαζεψει τα διακιολογητικα που χρειαζονται. Αλλα τα ωραρια μας δεν συμβαδιζουν για να παμε στο υπουργειο μεταφορων. Εμαθα οτι μπορω να ολοκληρωθει η διαδικασια και μεσω κεπ. 

Εγω απλα θελω να ρωτησω αν ειμαι καλυμμενος σε οποιαδηποτε περιπτωση.

Μου ειπαν οτι πανω στην υπαρχουσα αδεια σφραγιζει το κεπ και με αυτη ειναι ο καινουργιος οδηγος μεχρι να του εκδωσουν την καινουργια αδεια.

ευχαριστω και περιμενω αμεσα την απαντηση σας

• Like 1
Δημοσ.

Οχι..Το ΚΕΠ δινει ενα απο χαρτι οτι εγινε η μεταβιβαση αλα η αδεια μπορει να κανει πολλες μερες να βγει .

Τυπικα δεν εχει δικαιωμα να οδηγει το μηχανακι αλλα συνηθως δεν λενε κατι αν σε σταματησουν.

Θα χρειαστειτε πρωινο για να πατε στη Τραπεζα για το παραβολο μεταβιβασης. με ευτες που συνεργαζεται το ΚΕΠ.

Δημοσ.

κανε του μια εξουσιοδοτηση για την μεταβιβαση,και τελειωσες.καλου κακου,μην του δινεις την μηχανη αν δεν υπαρχει  ασφαλεια σε ισχυ,ειτε στο ονομα σου ειτε στο δικο του.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dollyyy19 είπε

κανε του μια εξουσιοδοτηση για την μεταβιβαση,και τελειωσες.καλου κακου,μην του δινεις την μηχανη αν δεν υπαρχει  ασφαλεια σε ισχυ,ειτε στο ονομα σου ειτε στο δικο του.

πολυ μεγαλο λαθος... υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστό αβεβαιότητας οτι δεν κανει ποτε δηλαδη τη μεταβιβαση με όυι αυτό συνεπάγεται...

δωστε απο 15€ και να το φροντίσει ενας διεκπαιρεωτής να παρει και την αδεια την ιδια ημερα......

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

γιαυτο ειπα να μην δωσει το μηχανακι....

δυσκολο να το δεχτει ωστόσο κάποιος, για αυτό διεκπαιραιωτής με 30€ (απο 15 ο καθενας) και όλοι χαρούμενοι...

Δημοσ.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

1. Πας και ρωτάς στον διεκπαιρωτή πόσα λεφτά χρειάζεται και τι χαρτούρα.
  2. Πηγαίνετε μαζί με τον αγοραστή στα κεπ, υπογράφετε αυτά που χρειάζονται.
  3. Πάτε στο γραφείο του διεκπαιραιωτή, του δίνετε τα έγγραφα. Τον ρωτάς πότε θα γίνει η μεταβίβαση. πχ 01/06/18
  4. Ανταλλάσετε λεφτά-κλειδία έξω από το γραφείο του διεκπαιραιωτή και ενημερώνεις τον αγοραστή ότι η ασφάλεια του μηχανακιού σου θα ακυρωθεί στις 02/06/18 ώρα 00:00.
  5. Του λες ευχαριστώ και όλα τα συναφή.
  6. Επικοινωνείς με τον ασφαλιστή του ή την εταιρία σου απευθείας και τους λες θέλω η ασφάλεια του μηχανακίου να ακυρωθεί τότε και να σου επιστραφεί το υπολοιπόμενο ποσό.

Έτσι και τις λίγες ημέρες που θα υπάρχει το μηχανάκι στο όνομα σου θα έχει ασφάλεια και μόλις γίνει η μεταβίβαση δε θα είναι η ασφάλεια στο όνομα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Τελικα πηγαμε στο κεπ καναμε την μεταβιβαση, μου εδωσε τα λεφτα και του εδωσα τη μηχανη και ας μην εχει βγει η αδεια του (περιπου 10-15 μερες μας ειπαν οτι χρειαζεται).

Οσον αφορα την ασφαλεια, με το χαρτι του κεπ την επομενη μερα αυτος ασφαλισε τη μηχανη και εγω πηρα τηλ την ασφαλιστικη μου και την ακυρωσα.

οποτε περιμενει μονο τη νεα αδεια και θα ειμαστει και τυπικα οκ.

Επεξ/σία από AggTs
  • Like 1
Δημοσ.

Γνωριζει κανεις τι παραβολο και απο ποια τραπεζα χρειαζεται για μοτοσυκλετα 135 κυβικων;

Αλλαζει μηπως απο ΚΕΠ σε ΚΕΠ;

Περιοχη Καλαματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

https://www.kteohellas.gr/category/245/μεταβιβαση-moto.html 

Το καθε ΚΕΟ μπορει να συνεργαζεται με διαφορετικες τραπεζες αλλα τα παραβολα ειναι ιδια Πατριδα !

"Παραστατικό Τράπεζας για την καταβολή του τέλους μεταβίβασης και του τέλους αδείας του οχήματος. Στην αιτιολογία μην ξεχάσετε να αναγράψετε την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος."

Γινεται και online δλδ;

Επεξ/σία από talibanakos
  • Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 31/5/2018 στις 10:53 ΜΜ, talibanakos είπε

"Παραστατικό Τράπεζας για την καταβολή του τέλους μεταβίβασης και του τέλους αδείας του οχήματος. Στην αιτιολογία μην ξεχάσετε να αναγράψετε την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος."

Γινεται και online δλδ;

Ξέρουμε αν γίνεται online εν τέλει?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, makaros1 είπε

Ε-παραβολο δεν υπάρχει πάντως

Μα τα τέλη μεταβίβασης και αδείας δεν είναι σε μορφή παραβόλου, απλή κατάθεση κάνεις στο λογαριασμό τραπέζης που διατηρεί η συγκεκριμένη διεύθυνση μεταφορών στην οποία θα κάνεις τη μεταβίβαση, γράφοντας στην αιτιολογία όνομα αγοραστή και αριθμό κυκλοφορίας.

Για την Αττική μπορείς να δεις τους αριθμούς λογαριασμών στο παρακάτω link:

https://www.kteohellas.gr/category/249/απαιτουμενα-παραβολα.html

Υπόψιν 9€ είναι τα τέλη αδείας για μοτό, για τα αυτοκίνητα είναι 75€:

https://www.kteohellas.gr/category/192/μεταβιβαση-αυτοκινητου-απαιτουμενα-παραβολα.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...