MoviemakerGr Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Αν κάποιος ενδιαφέρεται για αγορά καλό είναι να τις διαβάσει όπως είπα είναι το 28% ένα αστεράκι και μιλάνε για επαναλαμβανόμενο πρόβλημα που εμένα μου κάνει προβληματική σειρά..
thomason993 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Παιδιά αυτός ο M.2 είναι συμβατός με το laptop της προσφοράς να φανταστώ? https://www.skroutz.gr/s/13818950/Intenso-High-Performance-SSD-M-2-120GB.html
zacharis1955 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, thomason993 είπε Παιδιά αυτός ο M.2 είναι συμβατός με το laptop της προσφοράς να φανταστώ? https://www.skroutz.gr/s/13818950/Intenso-High-Performance-SSD-M-2-120GB.html http://www.overshop.gr/index.php?route=product/product&path=70_82_83_84_85_86&product_id=4159 1
forgotten Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Στις 29/5/2018 στις 12:36 ΠΜ, Auctionfreak είπε 2 χρόνια ...από AMAZON ...αυτό φτάνει!! δυστυχως προσφατα αντιμετωπισα μια γελοιοτητα απο μερους του αμαζον γαλιας ,επεστρεψα προβληματικο λαπτοπ ενα χρονο μετα οταν ξαφνικα δεν ανοιγε η οθονη *το συγκεκριμενο ειχε θεμα απο την αρχη και πηγε με χιλια ζορια στην asus η οποια το επιδιορθωσε ισχυριζομενη bios corrupt απο δικες μου ενεργεειες ενω απο οτι ειδα στο διαδικτυο η σειρα ειχε τετοια προβληματα. εκαναν ενα μηνα να μου επιστρεψουν τα χρηματα και πηρα και την εξης απαντηση ,some items are covered by manufacturer warranty and we encourage the client to contact them for warranty purpose.(εφαγαν μια πολυ ωραια απαντηση περι τουτου ,μια και η asus ξεκινησε προσφατα στο customer support να ριχνει την ευθυνη στους reseller για warranty purpose). Φυσικα μεχρι σημερα ειχα αριστη εξυπηρετηση και υποψιαζομαι απλα οτι επεσα σε ασχετο-γελοιο supervisor.
zacharis1955 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε Παιδιά για gaming από 1050 ti και πανω https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-7700HQ-1060-6GB-G3-571-77QK/dp/B06Y4GZS9C/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1522089648&sr=1-3&keywords=Acer+Predator+15 1239.88 $ (~1.050 €) τελική τιμή με μεταφορικά και τελωνείο μέσα, σε μια βδομάδα περίπου θα το έχεις σπίτι σου... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από zacharis1955
Metalman9 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-7700HQ-1060-6GB-G3-571-77QK/dp/B06Y4GZS9C/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1522089648&sr=1-3&keywords=Acer+Predator+15 1239.88 $ (~1.050 €) τελική τιμή με μεταφορικά και τελωνείο μέσα, σε μια βδομάδα περίπου θα το έχεις σπίτι σου... Χωρίς να θέλω να εννοήσω ότι δεν ισχύει, αλλά αγορά 28/5 με πληρωμένο express shipping(2-4 days) ακόμα το περιμένω. Δεν ξέρω τι κάνουν και οι μεν και οι δε. Αμα δεν έρθει ούτε αύριο νομίζω θα απαιτήσω επιστροφή μεταφορικών χωρίς να με νοιάζει ποιος φταίει.
zacharis1955 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Metalman9 είπε Χωρίς να θέλω να εννοήσω ότι δεν ισχύει, αλλά αγορά 28/5 με πληρωμένο express shipping(2-4 days) ακόμα το περιμένω. Δεν ξέρω τι κάνουν και οι μεν και οι δε. Αμα δεν έρθει ούτε αύριο νομίζω θα απαιτήσω επιστροφή μεταφορικών χωρίς να με νοιάζει ποιος φταίει. Για Ελλάδα ή Expedited Shipping διαλέξεις ή Priority Shipping διαλέξεις το ίδιες μέρες θα κάνει να σου έλθει (μια βδομάδα περίπου από την ημέρα αποστολής) λόγω πολύ αργού Ελληνικού τελωνείου, στην Ελλάδα έρχεται σε 1.2 μέρες αλλά παραδίνεται σε 5-6 μέρες...
StigmaX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Στις 1/6/2018 στις 6:36 ΠΜ, forgotten είπε δυστυχως προσφατα αντιμετωπισα μια γελοιοτητα απο μερους του αμαζον γαλιας ,επεστρεψα προβληματικο λαπτοπ ενα χρονο μετα οταν ξαφνικα δεν ανοιγε η οθονη *το συγκεκριμενο ειχε θεμα απο την αρχη και πηγε με χιλια ζορια στην asus η οποια το επιδιορθωσε ισχυριζομενη bios corrupt απο δικες μου ενεργεειες ενω απο οτι ειδα στο διαδικτυο η σειρα ειχε τετοια προβληματα. εκαναν ενα μηνα να μου επιστρεψουν τα χρηματα και πηρα και την εξης απαντηση ,some items are covered by manufacturer warranty and we encourage the client to contact them for warranty purpose.(εφαγαν μια πολυ ωραια απαντηση περι τουτου ,μια και η asus ξεκινησε προσφατα στο customer support να ριχνει την ευθυνη στους reseller για warranty purpose). Φυσικα μεχρι σημερα ειχα αριστη εξυπηρετηση και υποψιαζομαι απλα οτι επεσα σε ασχετο-γελοιο supervisor. Σκέψου πως αν το έπαιρνες από ελληνική αλυσίδα, οχι λεφτά δεν θα έπαιρνες πίσω μετά από ένα χρόνο, θα ήσουν ακόμα χωρίς λαπτοπ... 3
Iamthagod Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, Metalman9 είπε Χωρίς να θέλω να εννοήσω ότι δεν ισχύει, αλλά αγορά 28/5 με πληρωμένο express shipping(2-4 days) ακόμα το περιμένω. Δεν ξέρω τι κάνουν και οι μεν και οι δε. Αμα δεν έρθει ούτε αύριο νομίζω θα απαιτήσω επιστροφή μεταφορικών χωρίς να με νοιάζει ποιος φταίει. 6 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Για Ελλάδα ή Expedited Shipping διαλέξεις ή Priority Shipping διαλέξεις το ίδιες μέρες θα κάνει να σου έλθει (μια βδομάδα περίπου από την ημέρα αποστολής) λόγω πολύ αργού Ελληνικού τελωνείου, στην Ελλάδα έρχεται σε 1.2 μέρες αλλά παραδίνεται σε 5-6 μέρες... Ότι λέει ο @zacharis1955 εμένα το δικό μου ήρθε σε μία βδομάδα συμπεριλαμβανομένης της τελωνειακής καθυστέρησης στην Ελλάδα.
YellowGr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω το Λενοβο Y520 που εχει ιδια χαρακτηριστικα και το πληρωσα 900 ευρω. Σαν τιμη ειναι αρκετα καλη αλλα μην νομιζεται οτι ειναι gaming laptop . Αν εχεις οποιοδηποτε game ανοιχτο δεν μπορεις να μπεις ουτε φαφεβοοκ , γενικα ξεχαστε browser μαζι με game . Spotify και αλλες εγκατεστημενες εφαρμογες παιζει κομπλε. Pubg = ολα very low , 40-60 fps , κατι που δεν θα επρεπε να γινεται σε gaming laptop. lol, hearthstone ktlp τα παιζει κομπλε αλλα αν ανοιξεις browser δεν μπαινει ποτε (sto browser). Οτι αλο θελετε ρωτιστε. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από YellowGr
StigmaX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, YellowGr είπε Εχω το Λενοβο Y520 που εχει ιδια χαρακτηριστικα και το πληρωσα 900 ευρω. Σαν τιμη ειναι αρκετα καλη αλλα μην νομιζεται οτι ειναι gaming laptop . Αν εχεις οποιοδηποτε game ανοιχτο δεν μπορεις να μπεις ουτε φαφεβοοκ , γενικα ξεχαστε browser μαζι με game . Spotify και αλλες εγκατεστημενες εφαρμογες παιζει κομπλε. Pubg = ολα very low , 40-60 fps , κατι που δεν θα επρεπε να γινεται σε gaming laptop. lol, hearthstone ktlp τα παιζει κομπλε αλλα αν ανοιξεις browser δεν μπαινει ποτε (sto browser). Οτι αλο θελετε ρωτιστε. Πιστεύω το να χρησιμοποιεις το pubg για να κρίνεις αν είναι gaming laptop η όχι είναι λάθος. Το μηχανάκι παίζει άνετα το 90% των παιχνιδιών που υπάρχει στο steam, το υπόλοιπο 10 με κάποιους συμβιβασμούς. 2
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, gaius germanicus είπε Είπαμε από 1050 ti και πάνω. ?????
YellowGr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 8/6/2018 στις 9:59 ΠΜ, StigmaX είπε Πιστεύω το να χρησιμοποιεις το pubg για να κρίνεις αν είναι gaming laptop η όχι είναι λάθος. Το μηχανάκι παίζει άνετα το 90% των παιχνιδιών που υπάρχει στο steam, το υπόλοιπο 10 με κάποιους συμβιβασμούς. Εκρινα τα 3 πιο διασημα παιχνιδια με το λογικη οτι ο οποιοσδηποτε θα παρει μια ιδεα για το μηχανημα. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από YellowGr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα