Auctionfreak Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ AMAZON ΥΠΑΡΧΕΙ η πολύ καλή gaming υλοποίηση της ACER -> NITRO 5 AN515-51-50DX στα 612€ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ LINK ΕΔΩ Θεωρώ πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του. Σε Skroutz - Bestprice οι version που πωλούνται δεν είναι ακριβώς ίδιες αλλά όπως και να ' χει πολύ ακριβότερες...Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα Amazon το συγκεκριμένο είναι με τον i5-7300HQ 15.6 FHD 1920x1080 1TB συμβατικό δίσκο GeForce GTX 1050 με 2GB DDR5 πανέμορφο φωτιζόμενο gaming πληκτρολόγιο και touchpad με εξαιρετικές κριτικές.. καλή μπαταρία γιά gaming φορητό και αρκετά καλές κριτικές 4/5 από διάφορα ανεξάρτητα site Ο ΦΤΗΝΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΝ SSD 128GB παραπάνω για 240€ περισσότερα..ο φτηνότερος M.2 στα 128GB έχει πιά και κάτω από 40€ οπότε οι συγκρίσεις είναι εμφανείς. Το laptop έχει έτοιμο το M.2 slot να δεχτεί SSD δίσκο..ένας 256GB στα 70€ και γίνεται jet Επίσης τα 8GB που φοράει είναι σε ένα slot ..με το 2ο έτοιμο να δεχτεί ένα δεύτερο DIMM των 8GB για να γίνει τούμπανο στα 16GB (MAX έχει στα 32GB) Μοναδικό ίσως πρόβλημα που βλέπω ότι έχει AZERTY πληκτρολόγιο Γαλλίας ! Ελπίζω ότι με απλό key swap λύνεται γιατί δεν νομίζω ότι τα πλήκτρα έχουν καμπυλότητα.. Επίσης διαβάζω ότι ακόμη και αυτά που έρχονται με SSD ΚΑΙ συμβατικό δίσκο φοράνε προεγκατεστημένα τα Windows στον συμβατικό δίσκο !!! Οπότε έτσι κι αλλιώς η επανεγκατάσταση είναι μονόδρομος στον M.2 - Επίσης διαβάζω ότι δεν πολυαξίζει να μπεί M.2 nvme γιατί δεν δουλεύει στην φούλ δυνατότητα του διαύλου nvme αλλά στην μισή , οπότε είναι προτιμότερο να μπεί M.2 SATA που είναι φτηνότεροι και οι διαφορές στις ταχύτητες δεν είναι εμφανείς στις περισσότερες λειτουργίες Εγώ παρήγγειλα ένα και ..έρχεται ! ..και ταυτόχρονα κ ένα 512GB Μ.2 SSD στα 95€ τελική από skroutz ..μνήμη αργότερα.. 5 2
DTsuras Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Φαινεται καλο, ας μας πουν γνωμες και τα αλλα παιδια. απο εγγύηση τι παιζει;
Auctionfreak Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 2 χρόνια ...από AMAZON ...αυτό φτάνει!! 2
trolmaster Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Πολύ καλή περίπτωση ...και "ψηνόμουν" για το ACER PREDATOR απο Αμερική που παίζει σε προηγούμενο post ..αλλά τα 1050€ δεν μου καθόντουσαν καλά παρότι είναι τούμπανο. Το ψυχολογικό όριο πάνω από 1000 για λάπτοπ δεν μου επέτρεψε να κάνω την κίνηση. Εδώ στα 600€ σχεδόν είναι καλή περίπτωση για gaming και όχι μόνο φορητό ...THANKS
zacharis1955 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) i5-7300HQ, GeForce GTX 1050, TN panel, τίποτα το ιδιαίτερο σαν χαρακτηριστικά αλλά ποιότητα κατασκευής πολύ καλή οπότε για 612 € ΟΚ... Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από zacharis1955 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, zacharis1955 είπε i5-7300HQ, GeForce GTX 1050, TN panel, τίποτα το ιδιαίτερο σαν χαρακτηριστικά αλλά ποιότητα κατασκευής πολύ καλή οπότε για 612 € ΟΚ... IPS είναι το panel. Πολύ σημαντικό. Δεν είναι τούμπανο αλλά με 612 και amazon Ιταλίας είσαι κομπλέ για 2 χρόνια. 1
Konstantin77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 το πληκτρολόγιο είναι θάνατος, θα πρέπει να δουλεύετε με εξωτερικό ή να αγοράσετε ανταλλακτικό...
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Διαβάσατε τις αρνητικές αξιολογήσεις στο Amazon η μπα ? 🤨 28% δεν τις λες και λίγες.. 1
zacharis1955 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 39 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Διαβάσατε τις αρνητικές αξιολογήσεις στο Amazon η μπα ? 🤨 28% δεν τις λες και λίγες.. Tις διάβασες?
Konstantin77 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 1 που είδα έλεγε ότι είναι βαρύ και μια άλλη ότι τρίζει με το dolby στο on. Και οι 2 είχαν 1 Αστέρη. Μια με 4 αστέρια δεν έλεγε κάτι, μόνο ότι άλλαξε τον σκληρό με ένα μηχανικό γρηγορο.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει προβλήματα με επανεκκινήσεις και μερικοί το άλλαξαν και το επόμενο είχε ακριβώς τα ίδια προβλήματα, καποιος αλλος το εστειλε και στην Acer και παλι δεν του το έφτιαξαν.. Σας ρωταω γιατι μου εκανε εντύπωση, αν δεν διάβαζα ολα αυτα και το azerty πληκτρολόγιο θα το έπαιρνα και εγώ γι'αυτο έκατσα και τα διάβασα άλλωστε. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από MoviemakerGr
zacharis1955 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε Εχει προβλήματα με επανεκκινήσεις και μερικοί το άλλαξαν και το επόμενο είχε ακριβώς τα ίδια προβλήματα, καποιος αλλος το εστειλε και στην Acer και παλι δεν του το έφτιαξαν.. Σας ρωταω γιατι μου εκανε εντύπωση, αν δεν διάβαζα ολα αυτα θα το έπαιρνα και εγω γι'αυτο έκατσα και τα διάβασα άλλωστε. O πρώτος θέλει να το μετακινεί αναμμένο, ο δεύτερος γράφει κάτι σε σχίζο, ο τρίτος παραπονιέται ότι η TNT του κόλλησε σελοτέιπ στο κουτί, ο τέταρτος λέει ότι υπολογιστής απενεργοποιείται τυχαία (προφανώς εννοεί το hibernation), ο πέμπτος ενοχλείται από το cooler του επεξεργαστή, στον έκτο δεν αρέσει ο ήχος, ο έβδομος γράφει ότι η μπαταρία δεν κρατάει πάνω από τρείς ώρες και κάτι άλλα ακαταλαβίστικα, άλλα δεν διάβασα, αρκούσαν αυτά, καταλαβαίνεις, σοβαρές κριτικές... Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από zacharis1955
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα