Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όντως εκμεταλλεύτηκε κανείς την προσφορά ή την είδε πουθενά να παίζει σε κανά Κωστόβολο ή MM για να μας πει κάποια προσωπική εμπειρία; Με έχει φάει φίλος να με ρωτάει αν αξίζει ή θα καταστρέψει τα μάτια του...

Μιλάμε για ξεφτίλα τιμή για όποιον την πάρει με go4more και από τα χαρακτηριστικά της φαίνεται να έχει τα περισσότερα καλούδια. Πληροφοριακά η προσφορά τρέχει μέχρι 17/6.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν την τηλεόραση την αγόρασα την Παρασκευή και μπορώ να πω πως για τα λεφτά της είναι τίμια.Βέβαια δεν είμαι και ιδιαίτερα γνώστης και η μετάβαση έγινε από 32αρα samsung.

Εικόνα μια χαρά,έπαιξα κανά 2 4Κ demos τα οποία με ενθουσίασαν(μπορεί και να οφείλεται στο ότι δεν είχα ξανά ανάλογη εμπειρία),τα κανάλια από cosmoteTV ικανοποιητικά,και γενικώς τα ψηφιακά δεν μου χτύπησαν άσχημα σε κάτι.Μενού εύχρηστο και απλό,σχετικά γρήγορο,το youtube ομοίως.Έπαιξα και ταινία UHD από εξωτερικό σκληρό,κανένα πρόβλημα και εκεί αν και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αν πειραματιστώ με τις ρυθμίσεις,με τις οποίες δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία.Ήχος επίσης ικανοποιητικός αν και στην συνέχεια την συνέδεσα με στέρεο μέσω εξόδου headphones(αρκετά βολικό και απλό).

Τώρα στα κάπως αρνητικά,γενικά η τηλεόραση είναι φουλ πλαστικό αλλά δεν περίμενα και κάτι καλύτερο σε τέτοιες τιμές,και για κάποιον περίεργο λόγο έχει μια ελάχιστη κλίση.Ίσως δεν έσφιξα καλά τις βίδες της βάσηςκαι πρέπει να τις τσεκάρω,ίσως ήμουν απλά άτυχος.Δεν είναι βέβαια κάτι που ενοχλεί,αμελητέο θα το έλεγα,αλλά εμφανές με μια προσεκτική ματιά.

Τέλος,κάτι που με ανησυχεί προσωρινά είναι η συλλογή των πόντων καθώς μετά την αγορά δεν είδα να μπαίνουν οι βασικοί πόντοι στο go4more.Στο κατάστημα του Γερμανού δεν υπήρχε POS της Εθνικής και η απόδειξη γράφει Eurobank,ελπίζω απλά να γίνεται μεταφορά πληρωμής και γιαυτό υπάρχει καθυστέρηση.

Όπως και να χει,η τηλεόραση για τα χρήματα αυτά με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένο,ελπίζω να μην βγάλει κανά πρόβλημα στην πορεία.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορείς φίλε να δεις με μεγεθυντικο τι πανελ φοράει;

αν γινει ηλεκτρονικά η πληρωμή με κάρτα εθνικής δεν ειναι σίγουρη η απόκτηση των πόντων;

Επεξ/σία από aristidis540
Δημοσ.
Στις 6/6/2018 στις 11:47 ΠΜ, lionheart75 είπε

Ακόμα χαμηλότερα πλέον, στα χρήματα αυτά η τηλεόραση είναι τσάμπα. Βέβαια η επιστροφή σωστά όπως αναφέρεις είναι έμμεση και θα ισχύει από 29/6, δηλαδή σε επόμενη παραγγελία.

Επειδη δεν ξερω πως λειτουργει το προγραμμα. Οι ποντοι δε γινεται να εξαργυρωθουν σε αλλες επιχειρησεις που συμμετεχουν; Βλεπω πχ shell και σκλαβενιτη.

Επισης, γινεται με αγορα απο τη σελιδα του γερμανου; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε Κώστα ευχαριστούμε πολύ!

Για το θέμα των πόντων ψάξτο καλύτερα μήπως έκαναν πατάτα στο κατάστημα του Γερμανού και δεν πάρεις την επιστροφή τελικά. Αν έχεις ebanking δες αν έχουν πιστωθεί σωστά οι αρχικοί πόντοι ή μίλα με την τηλ. εξυπηρέτηση της Εθνικής στο 2104848484 γιατί είναι κρίμα να χάσεις τους πόντους που δεν είναι και λίγοι. Κάντο άμεσα πριν λήξει η περίοδος προσφοράς!!!

Σχετικά με την ηλεκτρονική πληρωμή, επειδή το σάιτ του Γερμανού σε στέλνει σε ePOS της Εθνικής λογικά θα πιστωθούν σωστά οι πόντοι. Φυσικά οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν μετά και σε Σκλαβενίτη, Shell, Κωτσόβολο και σε όποιον άλλο συνεργάτη συμμετέχει στο go4more (δηλ. όχι μόνο στον Γερμανό).

Επίσης Κώστα, σε ότι αφορά την TV θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο αν μπορείς:

- να κάνεις αυτή εδώ τη διαδικασία και να ανεβάσεις εδώ μια φωτό από το κρυφό μενού για να δούμε κάποια χαρακτηριστικά της TV

- να δεις τι panel φοράει όπως είπε και ο aristidis540

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, papafigos84 είπε

Επειδη δεν ξερω πως λειτουργει το προγραμμα. Οι ποντοι δε γινεται να εξαργυρωθουν σε αλλες επιχειρησεις που συμμετεχουν; Βλεπω πχ shell και σκλαβενιτη.

Επισης, γινεται με αγορα απο τη σελιδα του γερμανου; 

Πιστεύω πως μπορούν να εξαργυρωθούν σε άλλες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις όπως συμβαίνει και με αντίστοιχες κάρτες άλλων τραπεζών.

Όμως επειδή δεν έχω την συγκεκριμένη κάρτα ας πουν περισσότερα τα μέλη που έχουν για πιο σίγουρα. :) 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πηρα τηλ στον γερμανο. Οι ποντοι περνανε κανονικα με ηλεκτρονικη αγορα. Ειμαι πολυ κοντα στο να την παρω.

Επειδη με τηλεορασεις δεν εχω ασχοληθει, αξιζει η αγορα της; Η θα μετανιωνω που δεν εβαλα κανενα φραγκο παραπανω να παρω καμια lg και samsung;  Τωρα εχω μια 32αρα samsung 10ετιας που δουλευει σαν την πρωτη μερα και για αυτο δεν εχω παρει και κατι πιο συγχρονο. Προφανως θα ειναι μεγαλη η αναβαθμιση απο την υπαρχουσα. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, papafigos84 είπε

Πηρα τηλ στον γερμανο. Οι ποντοι περνανε κανονικα με ηλεκτρονικη αγορα. Ειμαι πολυ κοντα στο να την παρω.

Επειδη με τηλεορασεις δεν εχω ασχοληθει, αξιζει η αγορα της; Η θα μετανιωνω που δεν εβαλα κανενα φραγκο παραπανω να παρω καμια lg και samsung;  Τωρα εχω μια 32αρα samsung 10ετιας που δουλευει σαν την πρωτη μερα και για αυτο δεν εχω παρει και κατι πιο συγχρονο. Προφανως θα ειναι μεγαλη η αναβαθμιση απο την υπαρχουσα. 

Σε σχέση με αυτήν που έχεις θα είναι η μέρα με την νύχτα οι διαφορές τους.

Για τα χρήματα που ζητάει αξίζει. Τώρα αν θέλεις να βάλεις 100-200-300€ παραπάνω και να πάρεις και αλλη,αυτό είναι άλλη υπόθεση. Πάντως για αυτό που ζητάει αξίζει. +Δίνει και πόντους αρκετούς ;)

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή για 4K στις 55" έχουμε τη φθηνότερη LG 528€ και τη φθηνότερη Samsung στα 568€. Πιθανώς με τίποτα πόντους να πηγαίνει κάποια από αυτές έμμεσα 20% φθηνότερα.

Αυτή η F&U βγαίνει έμμεσα στα 311,20€ μιλάμε δηλαδή για διαφορά άνω των 100€. Έχει το αρνητικό ότι θα είναι φθηνή ως κατασκευή (φασόν Vestel όπως οι JVC του Κώτσου) έχει όμως bluetooth, dts, opera browser, 3 χρόνια εγγύηση (δεν ξέρω αν καλύπτει dead pixels) και βασικά είναι 55 ίντσες που θα είναι απολαυστικές για υλικό Full HD ή 4Κ. Λογικά στα επίγεια non-HD κανάλια θα είναι μετριότατη η εικόνα αλλά ποιος θέλει 55" για να δει telemarketing, επαναλήψεις και προπαγάνδα;

Ας περιμένεις και τον Κώστα που την έχει να μας ανεβάσει το κρυφό μενού και να ψάξει το πάνελ της.

ΥΓ: Φαίνεται πως σε όλα τα MediaMarkt πλην αυτού της Πάτρας είναι άμεσα διαθέσιμη. Οπότε όποιος έχει κοντά κάποιο MM μπορεί να πάει να δει μπας και την έχουν κρεμασμένη να παίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papafigos84 είπε

Είσαι άτομο που μετέχεις ενεργά στο φόρουμ και γενικά ψάχνεσαι αρκετά για αυτό επιτρέψέ μου να πω τη γνώμη μου και εγώ που πήρα κάτι παρόμοιο.

Στα ~310 ευρώ που θα σου βγει με τους πόντους δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, μάλιστα στα χρήματα αυτά βρίσκεις FHD τηλεοράσεις και μάλιστα αρκετά μικρότερης διαγωνίου. 'Έχω γράψει ήδη και σε άλλο νήμα ότι η συγκεκριμένη φαντάζει καλύτερη περίπτωση από το φετινό μοντέλο jvc του Κώτσου που έχει επίσης IPS panel αλλά δεν διαθέτει Bt (σε όλα τα άλλα είναι παρόμοιες) η οποία πουλιέται μάλιστα και ακριβότερα από τη συγκεκριμένη σε προσφορά.

Επομένως ΑΝ θέλεις πραγματικά μεγάλη τηλεόραση, αν ψάχνεις το πιο VFM τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δεν έχεις τρελές απαιτήσεις αλλά είσαι προετοιμασμένος για κάποιες παραχωρήσεις και θέλεις να την βγάλεις οικονομικά,  δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση αυτή τη στιγμή. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λοιπόν,στο κρυφό μενού έχουμε IMG_20180613_154230_HDR-min.jpg.3581aa8075fb996ad6e59385a79dc878.jpg

Όσον αφορά το πάνελ δεν κατάφερα να δω κάτι στο πίσω μέρος,μόνο ένα αυτοκόλλητο υπήρχε όπου δεν ανέφερε κάτι σχετικό.

Τώρα για τους πόντους η αγορά δεν έγινε ηλεκτρονικά αλλά στο κατάστημα και γιαυτό ανησυχώ,είχα ξαναπάει την επόμενη μέρα και μίλησα με τον πωλητή ο οποίος δεν είχε και ιδιαίτερη ιδέα αλλά μου είπε πως και τα 3 POS που υπήρχαν ήταν τα ίδια(κανένα της Εθνικής) οπότε δεν μπορούσα να πληρώσω και με άλλο τρόπο.Θα πάρω μάλλον ένα τηλ στην εξυπηρέτηση της Εθνικής μήπως και βγάλω άκρη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο για να βγάλεις άκρη και να μη χάσεις τα 78€ των πόντων. Αν σου έχουν μπει οι βασικοί (x4) πόντοι για αρχή τότε λογικά θα σου μπουν μετά και οι υπόλοιποι της προσφοράς.

Ευχαριστούμε και για τη φωτό. Ποστάρω δίπλα δίπλα τα κρυφά μενού των JVC 880 / F&U 5504 για να τα συγκρίνουν οι εμπειρότεροι. Με μια πρώτη ματιά φαίνονται παρόμοιες αν όχι ίδιες...

55comp.jpg

Δημοσ.

Ίδιο πάνελ βλέπω και εγώ. 55 VESQNDXN11 όπου VES η vestel πιθανολογώ.

Θα πρέπει να μας πουν περισσότερα όσοι έχουν τεχνικές γνώσεις επί του θέματος.

Δημοσ.

Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών του Γερμανού και μου είπαν να επικοινωνήσω με το κατάστημα,από όπου αμφιβάλλω πως θα βγάλω άκρη.Οι βασικοί πόντοι δεν έχουν μπει ακόμη,θα κάνω υπομονή καμιά μέρα μήπως και αργεί το σύστημα να περάσει τις συναλλαγές μέσω άλλων τραπεζών και αν δω ότι δεν υπάρχει κίνηση θα πάρω την Εθνική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KostasN είπε

Λοιπόν,στο κρυφό μενού έχουμε

Όσον αφορά το πάνελ δεν κατάφερα να δω κάτι στο πίσω μέρος,μόνο ένα αυτοκόλλητο υπήρχε όπου δεν ανέφερε κάτι σχετικό.

Γωνίες θέασης πως είναι πχ στις 160 μοίρες, χάνει πολύ σε φωτεινότητα? Το μαύρο της ?

Επεξ/σία από stroumfita2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...