Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητο είναι σκυλος, εχω το ιδιο 3.5 χρονια όμως αμα μου παθενε τιποτα κατευθείαν στα σκουπίδια. Αμα δεις τις αγγελιες 50 ευρω εχουν αυτά που δουλευουν αψογα, οποτε ουτε για ανταλλακτικα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον παρακάτω αρθογράφο:

https://www.learningpenguin.net/2017/01/09/fix-lg-g3-blue-screen-death-fix/

Στην αρχή είχα πολλές αποσυνδέσεις από το wifi και αργότερα πάρα πολλά παγώματα του touch σε άσχετες στιγμές.

Το αποκορύφωμα ήταν, όταν πήγα να βάλω τον messenger του facebook, όπου κατά την εγκατάσταση μου πέταξε την μπλε οθόνη.

Ακολούθησα τις οδηγίες από το παραπάνω site, και από το παρακάτω βιντεάκι ώστε να βγάλω την μητρική και να την ζεστάνω στον φούρνο.

Η μέθοδος αυτή προτείνεται ώστε να αποθηκεύσεις τα data σου σε περίπτωση που δεν είχες κάνει back up. Δεν έχω ιδέα για πόσο καιρό μπορεί να λειτουργεί. Μέχρι στιγμής εγώ το έχω 5 μέρες μόνο, αλλά δεν έχω την παραμικρή αποσύνδεση από το wifi και κανένα πάγωμα της touch screen.

Μου έκανε πολύ εντύπωση η εφαρμογή του messenger. Μόλις πήγα να την ξανά κατεβάσω, κατά την εγκατάσταση είχα θερμοκρασίες  90-95 βαθμούς.  Την ακύρωσα και μπαίνω από browser τώρα. Αν δεν προσπαθούσα να βάλω την εφαρμογή, ίσως δεν έπαιρνα και ποτέ μπλε οθόνη.

Καλή επιτυχία αν το δοκιμάσεις.

Επεξ/σία από johnykim
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν υπάρχουν ακόμα κάτοχοι του G3, έχω ενημερώσεις:

Δυστυχώς το κόλπο με τον φούρνο κράτησε μόνο δυο βδομάδες. Επειδή δεν είχα άλλο κινητό, αγόρασα καινούργιο και το άφησα. Πριν ένα μήνα περίπου έκανα παραγγελία την μητρική από AliexExpress στα 21 ευρώ με μεταφορικά, την έκδοση 16/2, και μέχρι στιγμής φαίνεται να δουλεύει καλά. Δεν έχω περάσει SIM ακόμα, οπότε δεν το έχω λειτουργήσει κανονικά ως τηλέφωνο.

Οι θερμοκρασίες ήταν απογοητευτικές. Με κατέβασμα αρκετών updates, έφτασε η CPU τους 80-90.

Σήμερα πήγα και πήρα ένα κομμάτι thermal pad για να το τοποθετήσω στην CPU. Είχα δοκιμάσει και θερμοαγώγιμη πάστα και έκανε και αυτή δουλειά, αλλά θεώρησα πιο αποδοτικό το pad, καθώς δημιουργεί και όγκο ώστε να καλύψει το κενό.

Προς έκπληξή μου, οι θερμοκρασίες κατέβηκαν αρκετά θα έλεγα. idle ~34 βαθμούς, και χρήση wifi-download~52. Δεν το έχω ζορίσει πολύ ακόμα, γιατί δεν έχω περασμένο τίποτα.

Screenshots:

lowest_temp.png.60ae0338f56a3772d3fd32378ac3a0e4.pnghighest_temp.png.19111184e2043ae90e1cea8fc65e67d8.png

Thermal pad:

g3_1_1.jpg.d876b806f18ab87479a8832599185927.jpgg3_2_2.jpg.937de93872d3de168d686a3fd15dc08f.jpg

Ο θρύλος ξαναζωντάνεψε!!  😄

g3_3_3.jpg.2a7bf2013bdd6ca47352fb4e00950589.jpg

Επεξ/σία από johnykim
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/12/2019 στις 7:57 ΜΜ, johnykim είπε

Αν υπάρχουν ακόμα κάτοχοι του G3, έχω ενημερώσεις:

Δυστυχώς το κόλπο με τον φούρνο κράτησε μόνο δυο βδομάδες. Επειδή δεν είχα άλλο κινητό, αγόρασα καινούργιο και το άφησα. Πριν ένα μήνα περίπου έκανα παραγγελία την μητρική από AliexExpress στα 21 ευρώ με μεταφορικά, την έκδοση 16/2, και μέχρι στιγμής φαίνεται να δουλεύει καλά. Δεν έχω περάσει SIM ακόμα, οπότε δεν το έχω λειτουργήσει κανονικά ως τηλέφωνο.

Οι θερμοκρασίες ήταν απογοητευτικές. Με κατέβασμα αρκετών updates, έφτασε η CPU τους 80-90.

Σήμερα πήγα και πήρα ένα κομμάτι thermal pad για να το τοποθετήσω στην CPU. Είχα δοκιμάσει και θερμοαγώγιμη πάστα και έκανε και αυτή δουλειά, αλλά θεώρησα πιο αποδοτικό το pad, καθώς δημιουργεί και όγκο ώστε να καλύψει το κενό.

Προς έκπληξή μου, οι θερμοκρασίες κατέβηκαν αρκετά θα έλεγα. idle ~34 βαθμούς, και χρήση wifi-download~52. Δεν το έχω ζορίσει πολύ ακόμα, γιατί δεν έχω περασμένο τίποτα.

Screenshots:

lowest_temp.png.60ae0338f56a3772d3fd32378ac3a0e4.pnghighest_temp.png.19111184e2043ae90e1cea8fc65e67d8.png

Thermal pad:

g3_1_1.jpg.d876b806f18ab87479a8832599185927.jpgg3_2_2.jpg.937de93872d3de168d686a3fd15dc08f.jpg

Ο θρύλος ξαναζωντάνεψε!!  😄

g3_3_3.jpg.2a7bf2013bdd6ca47352fb4e00950589.jpg

Νομίζω ότι είμαι ακριβώς στην ίδια μοίρα με εσένα! Είχα το κινητό 3,5 χρόνια και ήταν η προέκταση του χεριού μου...τόσο εύκολο στο κράτημα,στη χρήση του,στην αξιοπιστία του...ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Πρόβλημα στη μητρική πριν 8 μήνες , αγόρασα καινούριο εκείνο το διάστημα γιατί ήταν ασύμφορη η επισκευή του G3 μου κι από την πρώτη εβδομάδα χρήσης του καινούριου μου κινητού νοσταλγούσα την ευκολία του G3 (συν το ότι θεωρώ ότι το G3 τραβούσε πολύ καλό βίντεο που ακόμη το ψάχνω στο καινούριο μου NOKIA 7.1 ).

Ψάχνω για πλακέτα στο zippy και στο ebay. Να τολμήσω την αγορά (οι τιμές είναι από 32 εως  50 ευρώ) ? Με προβληματίζουν όλα αυτά που λες με τις θερμομονώσεις κλπ....

Δημοσ.
12 ώρες πριν, dimalex77 είπε

Νομίζω ότι είμαι ακριβώς στην ίδια μοίρα με εσένα! Είχα το κινητό 3,5 χρόνια και ήταν η προέκταση του χεριού μου...τόσο εύκολο στο κράτημα,στη χρήση του,στην αξιοπιστία του...ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Πρόβλημα στη μητρική πριν 8 μήνες , αγόρασα καινούριο εκείνο το διάστημα γιατί ήταν ασύμφορη η επισκευή του G3 μου κι από την πρώτη εβδομάδα χρήσης του καινούριου μου κινητού νοσταλγούσα την ευκολία του G3 (συν το ότι θεωρώ ότι το G3 τραβούσε πολύ καλό βίντεο που ακόμη το ψάχνω στο καινούριο μου NOKIA 7.1 ).

Ψάχνω για πλακέτα στο zippy και στο ebay. Να τολμήσω την αγορά (οι τιμές είναι από 32 εως  50 ευρώ) ? Με προβληματίζουν όλα αυτά που λες με τις θερμομονώσεις κλπ....

Καλημέρα! Το G3 είχε όντως αρκετά καλή κάμερα για την εποχή του. Επίσης, πολύ καλό επεξεργαστή.

Ποιο μοντέλο είχες; Εγώ είχα το 32/3 , αλλά η μητρική που αγόρασα είναι 16/2. Ο λόγος ήταν ότι έβγαινε 21.30 με κουπόνι νέου πελάτη από το Ali. Το zippy , δεν το ξέρω καθόλου, αλλά μεταξύ Ali και eBay, νομίζω το πρώτο είχε καλύτερες τιμές.

Θα σου στείλω με pm το μαγαζί που έκανα την παραγγελία.

Σχετικά με το thermal pad, δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά το κολλάς πάνω στον επεξεργαστή και αυτό κολλάει από την άλλη όψη του στο σασί του κινητού.

Καλές γιορτές!

Δημοσ.
18 ώρες πριν, dimalex77 είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ ! Καλή χρονιά !

Μόλις σου έστειλα καθυστερημένα το pm. Καλή χρονιά με υγεία και πολλά G3 😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...