Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα LG g3 και μου εβγαλε μπλε οθονη και εσβησε ........και δεν ξανανοιγη

Μετα απο 5 μερες που το παρατησα τολμησα να κανω μια δοκιμη και ανοιξε  εβγαλε  το Android και μετα  μπλε οθονη  και εσβησε παλι  !!!

Εχουμε καμια γιατρεια  ????   ή να το πεταξω ????   Σημειωση το πηγα σε ενα μαγαζι κεντρο Αθηνας και μου ειπαν οτι ειναι η πλακετα του

Εαν εχει καποιος και καμια πλακετα ας μου στειλη μαιλ

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν θα ελεγα οτι αξιζει να ασχοληθεις. Και να αλλαξεις μητρικη θα χασεις τα παντα απο μεσα. Και ειναι και τοσο παλιο που ουτε 25€ δεν θα εδινα. Μονο εαν σου χαρισουν καποια μητρικη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Explorer1974 είπε

Μετα απο 5 μερες που το παρατησα τολμησα να κανω μια δοκιμη και ανοιξε  εβγαλε  το Android και μετα  μπλε οθονη  και εσβησε παλι  !!!

Εχουμε καμια γιατρεια  ????   ή να το πεταξω ????   Σημειωση το πηγα σε ενα μαγαζι κεντρο Αθηνας και μου ειπαν οτι ειναι η πλακετα του

Ευχαριστω

blue screen = μητρική στο G3. Eτσι απεβίωσε και εμενα. Δεν αξίζει όπως λέει και ο φίλος από πάνω. Πάρε κάνα άλλο. Το one plus 6 και το note 8 είναι πολύ καλές εναλλακτικές και πολύ φθηνές πλέον.  2 πολύ καλές εναλλακτικές αν ψαχτείς για νέο κινητό και εχεις και τα λεφτά.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Το είχα χαρίσει στην γυναίκα μου παίρνοντας το 6Ρ. Η μέρα που της έπεσε και έσπασε η οθόνη του, ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής μου. Τόσα πολλά προβλήματα καμία συσκευή δεν μου είχε βγάλει...

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GianniSM είπε

Το είχα χαρίσει στην γυναίκα μου παίρνοντας το 6Ρ. Η μέρα που της έπεσε και έσπασε η οθόνη του, ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής μου. Τόσα πολλά προβλήματα καμία συσκευή δεν μου είχε βγάλει...

χαχαχαχχ σύμφωνο

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Explorer1974 είπε

Ευχαριστω

κλασική περίπτωση βλάβης στα G3. Πρόβλημα στην μητρική. Δεν φτιάχνει το πρόβλημα ούτε με αναβάθμιση ούτε με αλλαγή οθόνης. Το κόστος είναι υψηλό. Ενδέχεται μετά από μέρες να σου ξαναλειτουργήσεις αλλά θα το ξαναπάθει πάλι!

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 28/5/2018 στις 10:50 ΜΜ, GianniSM είπε

Κάτοχος g3 απο τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του μέχρι σήμερα. Μετά από 4 χρόνια και καμία 40ρια βουτες δουλεύει κανονικότατα χωρίς πολλά σημάδια. Μέχρι και κομμάτι από άσφαλτο έχει σπάσει σε πέσιμο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Thaninho είπε

Κάτοχος g3 απο τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του μέχρι σήμερα. Μετά από 4 χρόνια και καμία 40ρια βουτες δουλεύει κανονικότατα χωρίς πολλά σημάδια. Μέχρι και κομμάτι από άσφαλτο έχει σπάσει σε πέσιμο.

Τον πρώτο καιρό ήμουν ενθουσιασμένος, στην πορεία πέθανε η μπαταρία, κιτρινίλα στην οθόνη, στην ζέστη έσβηνε, bootloops πραγματικά άθλια συσκευή. Είναι ο λόγος που στις τελευταίες 2 μου αγορές δεν κοίταξα καν τα LG

Δημοσ.

εγώ δεν είχα ιδιαίτερα θέματα, απλά μια μέρα πέθανε η μητρική 

ούτε εγώ ξανακοιτάω lg ειδικά μετά και το g4 της αδερφής 

Δημοσ.

Σας Ευχαριστώ πολύ ολους σας......

Τωρα αν βρεθει καμια μητρική που να μου την χαρίσουν θα προσπαθουσα να το ξαναλειτουργούσα

Δημοσ.

μην ασχολείσαι με το σαπάκι, με κάτω από 200αρι παίρνεις ένα τσιαόμι και είσαι άρχοντας και κάνεις τη δουλειά σου και πολύ καλύτερα 

Δημοσ.
Στις 28/5/2018 στις 10:50 ΜΜ, GianniSM είπε

Η μέρα που της έπεσε και έσπασε η οθόνη του, ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής μου. 

τα ιδια και δω

Δημοσ.

Το πηρα ξεφτυλα το g3 16gb και δουλευει επι 24ωρου σαν hot spot σε ενοικιαζομενα......

Σκυλι....

Ειναι η αιτια που πηρα το g3  32gb λευκο στην γυναικα με.....70€ και βγηκε επισης σκυλι με υπερβαρεα καθημερινη χρηση σε μαγαζι με ρουχα.......

Ελαφρυ,οθοναρα,πολυ γρηγορο,ντιζαιν.

Φιλε ψαξε ενα 16αρι η 3αρι...

50-70€ πανε......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν hotspot δεν θες και τρελές απαιτήσεις, ενα lg Optimus one είχα όταν ήμουν φαντάρος και το έβαζα σαν hotspot και έδινα σε 10-15 άτομα internet και όλα πήγαιναν μια χαρά

Το g3 απέδιδε καλά όταν βγήκε πλέον με 170€ με ένα mi a1 έχω σαφώς καλύτερες επιδόσεις, ούτε το 50αρικο δεν αξίζει

Επεξ/σία από logistoulis
  • 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...