Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , την βοηθεια σας παρακαλώ ,

Εχω ενα i phone 6 και μετα απο την τελευταια αναβαθμιση ios 11. 3. 1. το wifi δεν λειτουργει καλά

Καταρχήν πρέπει να είμαι στο φωμάτιο με το router για να συνδεθει. και καμια φορά δεν συνδέεται. 

Πήγα στην cosmote k το κόστο είναι μεγάλο στο irepair μου ζήτησαν περιπου 100 ευρω , να αλλάξουν την κεραια κ αν δεν φτιάξει 150€

για αλλαγη τσιπ . μένω Ηράκλειο Κρητη εχετε να μου προτείνετε κατι ?? Αξιζει να το φτιάξω 4 g δουλευει κανονικά

Ευχαριστώ πολύ     

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lminakos είπε

Γεια σας , την βοηθεια σας παρακαλώ ,

Εχω ενα i phone 6 και μετα απο την τελευταια αναβαθμιση ios 11. 3. 1. το wifi δεν λειτουργει καλά

Καταρχήν πρέπει να είμαι στο φωμάτιο με το router για να συνδεθει. και καμια φορά δεν συνδέεται. 

Πήγα στην cosmote k το κόστο είναι μεγάλο στο irepair μου ζήτησαν περιπου 100 ευρω , να αλλάξουν την κεραια κ αν δεν φτιάξει 150€

για αλλαγη τσιπ . μένω Ηράκλειο Κρητη εχετε να μου προτείνετε κατι ?? Αξιζει να το φτιάξω 4 g δουλευει κανονικά

Ευχαριστώ πολύ     

Μήπως έχει προέλθει από κάποια επισκευή πριν την αναβάθμιση;

Επαναφορά στις ρυθμίσεις δικτύου δοκίμασε αλλά ότι κωδικούς είχες αποθηκευμένους από δίκτυα ενδέχεται να χαθούν όλοι...

Δημοσ.

Πιθανως θα χρειαστεις αλλαγη κεραιας,ειχα το ιδιο προβλημα,ηθελε να εισαι κοντα στο ρουτερ αλλιως εχανε σημα

Η θα πληρωσεις ή θα δοκιμασεις να το κανεις μονος σου ρισκαροντας να χαλασεις τελειως ολο το τηλεφωνο 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vagos789 είπε

Πιθανως θα χρειαστεις αλλαγη κεραιας,ειχα το ιδιο προβλημα,ηθελε να εισαι κοντα στο ρουτερ αλλιως εχανε σημα

Η θα πληρωσεις ή θα δοκιμασεις να το κανεις μονος σου ρισκαροντας να χαλασεις τελειως ολο το τηλεφωνο 

Το ποιό πιθανό είναι να έχει ξεκουμπώσει η κεραία και απλά να κάνει επαφή με αποτέλεσμα να πιάνει σήμα μόνο όταν βρίσκεται κοντά σε ρούτερ συσκευή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...