alexakos89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 ειναι oled ναι.. κοιτα για τα λεφτα της και για αυτα π εχει θεωρω οτι ειναι καλη. IPS , RGBW , 60HZ ειναι ο προβληματισμος.
DTsuras Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μια ερωτηση, αλλο IPS και αλλο OLED ετσι; Αρα εχουμε TN,IPS και ΟLED?
lionheart75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DTsuras είπε Μια ερωτηση, αλλο IPS και αλλο OLED ετσι; Αρα εχουμε TN,IPS και ΟLED? Kαμμία σχέση το IPS με το OLED. Τα panels που κυκλοφορούν είναι TN σπάνια πια, IPS, PLS (μοιάζει με το IPS, είναι πατέντα της Samsung), VA και τέλος OLED. Στα του νήματος, μου φαίνονται πάρα πολλά τα 900 ευρώ αν πρόκειται όντως για ips, rgbw και μόνο 60 Ηz! Αν ήταν έστω 120 Ηz το panel και ας ήταν rgbw και ips θα ήταν καλούτσικη περίπτωση, στα 60Hz όμως δεν λέει να δώσεις κοντά χιλιάρικο και την καμία. Εdit: Και πράγματι βλέπω ότι είναι 60Hz το refresh rate της, δεν αξίζει. https://www.displayspecifications.com/en/model/d611126b Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από lionheart75
cineaste Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ φοβάμαι ότι δε θα είναι αισθητά καλύτερη της SJ850, αν πέσει η SK8500 σε αυτά τα χρήματα σε μερικούς μήνες θα είναι πολύ καλή προσφορά (για τη συγκεκριμένη δε θα έδινα πάνω από 700 ευρώ). Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από cineaste
georgatc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/185034-lg-55sk7900-55 799
christosvoul Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά η τηλεόραση αυτή αξίζει απίστευτα ! την πήρα επειδή με έπεισε ο πωλητής και η εικόνα σε ότι έβλεπα (κανονικά hd Kai 4K ) Είναι απίστευτα καλή σε PS4 δε κολαει καθόλου η να αργεί κάπως η κίνηση κλπ επειδή διάβασα για input lag πιο πανω στο YouTube έχω βάλει από απλά βίντεο 4κ μέχρι ολόκληρα βίντεο των unboxcholics που πάνε σε βουνά ποτάμια λαγκάδια κλπ και πραγματικά είναι τρομερή η εικόνα ειδα ταινία στο σταρ που σε σχέση με την τβ που έχουμε στο σαλόνι απλή HD η διάφορες ήταν τεράστιες φοβομουν το ips που λένε όλοι αλλά είναι μια χαρά και τέλεια μη σας πω που ξαπλωμένος είμαι πιο χαμηλά από την τβ δεν έχω τρομερές γνώσεις η πολλές 4κ τβ να συγκρίνω αλλά εγώ πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος και από το μαύρο που πίστευα θα είναι γκρι σκούρο με ότι διαβάζω εδώ μέσα από πιο ειδικούς και πάλι όμως έχει πολύ καλό μαύρο στο παιχνίδι η σε απλά κανάλια η σε βίντεο 4κ επειδης ένα nano cell που έχουν βάλει και έχει να κάνει με τα χρώματα για ποδόσφαιρο κλπ είναι νομίζω κάτι για Να κοντράρει άνετα πια την Samsung που έχει πιο έντονα χρώματα αλλά όχι τόσο ρεαλιστικά κυρίως σε ποδόσφαιρο μπάσκετ κλπ τελικος είμαι καρα ευχαριστημένος και κάνει ότι χρειαζόμουν εγώ ! Πηρα την 49 στα 699 συν επέκταση εγγυήσεις 70 ευρώ για πέντε χρόνια ! παρακαλω αν την έχει κανείς η την έχει δει να μου πει και την δίκη του γνωμη ! Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από christosvoul 1
denthnpalevw Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 725 public με 5 χρόνια εγγύηση. Η τιμή αυτή ήταν πριν 2 εβδομάδες με 19% μειωση. Την πήρα αφού έστειλα πίσω την jvc του kotsovolou. Δηλωνω υπερευχαριστημενος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα