Προς το περιεχόμενο

Στις 5 Ιουνίου ανακοινώνεται το bezel-less smartphone της Lenovo, Z5

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Lenovo τροφοδοτεί και συντηρεί σε σχεδόν καθημερινή βάση το “hype” κυρίως μέσω του Weibo για το πρώτο bezel-less smartphone της που θα αποκαλύψει στις 5 Ιουνίου.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Lenovo Z5, όπως επιβεβαίωσε ο Chang Cheng, σημερινός Αντιπρόεδρος της Lenovo και πρώην CEO της ZUK. Η αποκάλυψη θα γίνει σε μία ειδική για την περίσταση εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πεκίνο, στην Κίνα.

Ο Chang Cheng σε ανάρτηση του στο Weibo έκανε γνωστό πως το Z5 αποτελεί τον νέο εκπρόσωπο στη σειρά ZUK (γνωρίζαμε ότι αποτελούσε sub-brand της Κινέζικης εταιρείας), μετά τα Z1, Z2 Pro, Z2 και Edge και πως η 24/7 αφοσίωση και υποστήριξη των φίλων της εταιρείας είναι ο λόγος που θα κυκλοφορήσει το Lenovo Z5.

Αν και δεν έχουν ακόμα διαρρεύσει ή επιβεβαιωθεί τα χαρακτηριστικά της συσκευής, ο Chang Cheng έκανε λόγο για 4 τεχνολογικές καινοτομίες καθώς και 18 τεχνολογικές ευρεσιτεχνίες, με ορισμένες από αυτές να σχετίζονται με το UI με το περιβάλλον της ZUK να ετοιμάζεται για να επιστρέψει.

735672986_Z52.jpg.3883d30478d0099ea72ff30fe3ec4bd0.jpg

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αχ, υπέροχα τα Lenovo. Αν δεν έχεις απαίτηση να συγχρονίζουν οι επαφές σου, είναι υπέροχα.

Κάτοχος Lenovo, όχι για πολύ.

Επεξ/σία από kirileman

Την Lenovo δυστυχώς δεν την εμπιστεύομαι καθόλου... Και μόνο που κατέστρεψε την Motorola με τα απίθανα update, για να μου περάσει τα δικά της malware...μου είναι αρκετό... 

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Αχ, υπέροχα τα Lenovo. Αν δεν έχεις απαίτηση να συγχρονίζουν οι επαφές σου, είναι υπέροχα.

Κάτοχος Lenovo, όχι για πολύ.

ωχ ωχ..

και γω λενοβο εχω (το Ζ πλει) και νομιζω (δεν τα παω καλα με το να θυμαμαι ποιες νεες επαφες εχω προσθεσει) δεν το χω παθει. υπαρχει τροπος να δουμε αμα εχουμε επηρεαστει περα απ το να θυμομαστε τις επαφες?

επισης, γενικα και γω θα συμβουλευα μακρυα απο τα κινητα λενοβο. σα κατασκευη δεν εχω κανενα παραπονο, καμια σχεση με κινεζια, οσο ανθεκτικα οσο τα κορεατικα αν οχι περισσοτερο. και το λογισμικο μια χαρα μ αρεσει, πολυ κοντα στο στοκ με ελαχιστες αλλα ουσιαστικες προσθηκες που χρησιμοποιω συνεχεια, ΑΛΛΑ απο κει που οι ενημερωσεις ηταν ταχυτατες εχει καταντησει χειροτερη και απο σαμμυ.

επισης κατι εχω ακουσει και για malware στην Ο εκδοση, δεν το χω παθει διοτι ειμαι ΑΚΟΜΑ στην Ν

Επεξ/σία από Επισκέπτης

εδώ δεν το αναφέρετε αλλά κλαίω με τις υποσχέσεις για 45 μέρες αυτονομίας. Και μπαταρία της tesla να του φορέσουν αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟ-ΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, vagmaniac είπε

εδώ δεν το αναφέρετε αλλά κλαίω με τις υποσχέσεις για 45 μέρες αυτονομίας. Και μπαταρία της tesla να του φορέσουν αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟ-ΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

45 μερες standby.. αληθεια ή ψεματα ειναι ανουσιο, αμα δεν το χρησιμοποιεις γιατι να το αγορασεις? :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/5/2018 στις 7:07 ΜΜ, Comic maniak είπε

Θα ηταν ωραιο να ειχε παρομοιο design με thinkpad😁

Σαν του x230 π.χ οχι τα πιο καινουργια😅

Ναι και με κόκκινο trackpoint στην πλάτη. Thinkpad x230 Master race 😃Αυτό λειτουργώ ακόμα.

Στις 28/5/2018 στις 8:21 ΜΜ, hondakkias31 είπε

Zuk z2 εδω κ ενα χρονο υπερευχαριστημενος αναμενω να το δω περιεργεια

Zuk Z2 Pro εδώ και 2 χρόνια, υπερευχαριστημένος επίσης. Εμπιστεύομαι απόλυτα τα premium προϊόντα της Lenovo.

Επεξ/σία από whoever81

Ίδιο όνομα (Ζ5) χρησιμοποίησε και η Sony σε μοντέλο της. 

Ελπίζουμε τουλάχιστον στα υπόλοιπα (χαρακτηριστικά, σχεδιασμό, κατασκευή κλπ) να πρωτοτυπήσει... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...