Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Θελω να μεταφέρω αρκετα και μεγαλα αρχεία βιντεο (πολλων GB) απο εναν δισκο 1tb hdd που ειναι γεμάτος στα κόκκινα σε έναν δισκο 4 tb hdd. Και μου βγάζει οτι θελει 22 ωρες για να τα περασει ολα στον άλλον δισκο. Υπάρχει τροπος να τα μεταφέρω πιο γρήγορα??? η ετσι είναι αυτο δεν αλλαζει δεν μπορω να κανω κάτι αλλο??.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να τον βάλεις 2ο μέσα στο PC σου
Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να τον βάλεις 2ο μέσα στο PC σου Δεν εχω PC ενα λαπτοπ παλιακο εχω που ζορίζεται με το παραμικρό και δεν σηκώνει τπτ απο οσα θελω να κανω . Και δεν ξερω αν γινετε αυτο και αν των περνει το λαπτοπ μου αυτον των δισκο. Και εκτος αυτου ο δισκος ειναι εξωτερικος δεν θα χασω την εγγύηση του μετα αμα των ανοιξω ??? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από Vasilis T 92
kormos Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Δεν εχω PC ενα λαπτοπ παλιακο εχω που ζορίζεται με το παραμικρό και δεν σηκώνει τπτ απο οσα θελω να κανω . Και δεν ξερω αν γινετε αυτο και αν των περνει το λαπτοπ μου αυτον των δισκο. Και εκτος αυτου ο δισκος ειναι εξωτερικος δεν θα χασω την εγγύηση του μετα αμα των ανοιξω ??? Δεν ανέφερες πως είναι λάπτοπ και θεώρησε ο @NikosKallithea πως είναι ντεσκτοπ. Λογικά αφού είναι παλιό όπως λες και μέσω usb μην περιμένεις κάτι καλύτερο... Απλά υπομονή.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Ενταξει υπέθεσα οτι υπαρχει και σταθερος για να ρωταει αλλους τρόπους, και αν δεν υπάρχει πήγαινε σε ενα φιλο σου, απο το να περιμένεις 22 ωρες που ειναι αμφίβολο θα πανε και ολα καλα μεσα σε τοσες ωρες
Vasilis T 92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, kormos είπε Δεν ανέφερες πως είναι λάπτοπ και θεώρησε ο @NikosKallithea πως είναι ντεσκτοπ. Λογικά αφού είναι παλιό όπως λες και μέσω usb μην περιμένεις κάτι καλύτερο... Απλά υπομονή. Ενταξει υπέθεσα οτι δεν εχει πολυ σημασια αυτο για αυτο δεν το ανεφερα καθολου. 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε και αν δεν υπάρχει πήγαινε σε ενα φιλο σου, απο το να περιμένεις 22 ωρες που ειναι αμφίβολο θα πανε και ολα καλα μεσα σε τοσες ωρες Τι εννοείς??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα